🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 593
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 205
  • SF
Вероятно нищо не е било от страна на Лили, която се оказа голяма разбирачка, защото и Калоян не е най-изявеният любовник в Родос. Гледай следващия епизод за Калоян и ще видиш какво е щяло да я чака с него.

# 2 206
Аз се чудя защо тази Лили тъй като явно познаваше Орлин, не отиде нито в ПО нито в Надкаст?
Нямат ли неустойка на договора специално за интервюто в преди обед, дори Емили отиде въпреки че като гледам не желаеше?

# 2 207
Да, наистина Лили след излизането си се покри.
Нещо има.

# 2 208
  • Пловдив
Петър може да е имал връзка, която е прекратил преди предаването и после да се е събрал ако нещата с Кристина не са потръгнали. Никоя нормална жена не търпи  това, което виждаме "наужким" според тази теория, мляскане, гушкане, натискане, минава границата, бил и той актьор. А въпросът е защо някоя би изтърпяла - за неговата слава? Звучи абсурдно, те не печелят парична награда за да има каквато и да е логика. Кристина е вероятно гледайки да е видяла неговите думи и отношение в началото - "онази малоумната" и още една или две такива изцепки и да се е разсърдила. Аз тези неща не ги забраям и ако възлюбеният ми каже така щях да побеснея.
Да, наистина Лили след излизането си се покри.
Нещо има.
Да и това ми е странно, Лили и Калоян едва ли биха имали общо, но защо така се покри това момиче? Въпреки неустойките по договора явно не иска да има нищо общо.

# 2 209
Някак не бих се учудила Петър да си е имал приятелка през цялото време - точно от него не бих, нямам аргументи защо конкретно, но дамм.

Аз не мисля, че Орлин излъга какво се е случвало в банята. Дениз просто предпочита да се рови в чуждите взаимоотношения и да търси сензации там, отколкото да следи своите, защото не й се иска да види къде шарят на нейния Виктор очите 🙀
То си личи кой какъв човек е в този аспект. Нито Тихомир, нито Натали, нито Орлин съм чула от нямане какво да правят да тръгнат да коментират другите двойки с такава гадна злостна нотка, която се усещаше в говора и смеха на Дениз и когато говореше зад гърба на и пред Шермин, впоследствие и за отношенията им с Краси, както и напоследък докато обсъжда Натали.
Габка и тя много си вре нослето в тези материи кой с кого уж бил спал и какво били правили и тн. Беше пуснала същата глупост за обсъждане и по повод на Филипа и Йовица.
Явно просто Дениз и Габка доста мислят за тези неща и освен клюкарки и интригантки, им се иска и да са воайорки.
На мен би ми било дискомфортно да живея с такива хора с нездрави интереси. Особено като почти нямам къпане под 20 минути, дори не ми се мисли какви слухове биха тръгнали 🙈🙉🙊

# 2 210
  • София
Май повече церемония на розата няма да видим, мхмхм?
Този наш сезон много се разграничава от това което гледах в американския такъв.

Как може целия сезон да мине, а ние да не знаем правилата?

Нима ми казват, че всички двойки, които са сега в момента ще стигнат до частта с пръстените?
Това е нелепо просто. Толкова много абсурдни двойки има в момента, че е трагикомично положението.

Би трябвало да останат 5-те най-силни/стабилни двойки и те вече да решат дали ще направят следващата крачка с обещание за нещо извън шоуто или всичко приключва тук и сега (естествено, винаги могат и да излъжат, но то ние никога няма да знаем на 100% какво им е в главата, така че това си се подразбира и винаги си го има).

# 2 211
  • София
Аз също не мисля, че някоя жена ще е съгласна той вътре да го играе толкова влюбен, за да стане известен, можеше да е най-малкото в по-фиктивен match. Дори и сега да е със старото гадже, по-скоро вярвам, че са били разделени.

# 2 212
На снимката, на която се вижда Петър с момиче тя не е на врата му, не го е прегърнала, може да е просто сватбарка, позната, че и непозната. Може и гадже да му е била и да са се скарали. Толкова дълга връзка без брак не е невероятно да е прекъснала.
Петър е артист, но като играе е видно, че играе, не може да се сбърка. А погледа, зачервяването му, нежността, с която говори на Криси не може да се изиграят така.
Жалко, че не им се е получило.
Харесвам много гласа му и че не е изтерясвал досега в предаването. Обран е, допада ми. Не по всички теми съм на едно мнение с него, но то и не трябва.
Старото му приятелче, с когото вече едва ли се имат не мога да изтърпя и минута, пък нищо че е с два часовника. Нито дразнещия глас, нито това, което постоянно намила срещу другите, нито външност - нищо не може да ме привлече във Виктор.

# 2 213
Аз пък си мисля, че може и да е бил обвързан. Хората правят всичко за “слава” и пари.
Нагледен пример са Мартин и Йоана от миналият сезон, някой вярва ли им че бяха разделени? Хахах

# 2 214
Петър е доста слаб актьор, ако съдя по няколкото "сценки", които им разигра. Няма харизма и дълбочина, дървеняк е. Отделно не го харесвам изобщо, от това, което показва - не реагира изобщо в някакви неприятни моменти, не защитава, а после на синхрони се хвърля да нравоучителства. Абсолютно лицемерен, пазещ реноме страхливец. Не иска да се "цапа", кюта отстрани, но знае какво ще се хареса на публиката и пред редактора е много морален! В много отношения прилича на Виктор, но онзи има повече самочувствие и съответно по-открито заявява еснафщината си.
Ако има гадже отвън влизайки, то едва ли има още. Предполагам, че стандартно й е казал - "Това е само игра, ще трупам популярност и после като ми се отворят едни възможности... ползите ще са за двама ни!". Хубаво де, но той въобще не маркира отношение, та не мисля, че има толкова заблудена да го изтърпи. Съвсем истинската си е хлътнал.

# 2 215
  • SF
Отделно не го харесвам изобщо, от това, което показва - не реагира изобщо в някакви неприятни моменти, не защитава, а после на синхрони се хвърля да нравоучителства. Абсолютно лицемерен, пазещ реноме страхливец. Не иска да се "цапа", кюта отстрани, но знае какво ще се хареса на публиката и пред редактора е много морален! В много отношения прилича на Виктор, но онзи има повече самочувствие и съответно по-открито заявява еснафщината си.
Аз пък не харесвам тези учасници (автокоректорът ми го поправи на "ужасници" Simple Smile Simple Smile Simple Smile ) - Виктория, Виктор, Габи с уста върху брадата и останалите, които не си пазят реномето, реагират на всеки момент, правят го неприятен  с личното си отношение към него, цапат се, вмъкват се, нищят чуждите проблеми, лапат от чуждите каши.
На синхрони говорят, защото трябва да говорят, то е ясно. Всеки един го придърпват да отговаря на въпросчета около дадена случка. Виктория с удоволствие лае по синхрони.

# 2 216
Аз никого вътре не харесвам. Всички са мижитурки.
Още на факта че са влезли вътре, ме изгубиха. Всички.
Един свестен няма.

# 2 217
  • София
Аз харесвам Криси и Калоян. Близнаците, Ву и Лъчо също ми бяха симпатични. Доста приятни, кротки, умерени и възпитани ми се видяха, макар че стояха доста малко време.

# 2 218
  • Пловдив
Аз симпатизирам на близнаците, Лъчезар, Денислав, донякъде Габи Бижу и Дениз, май до там. Визуално от жените харесвам Натали, Дениз, Хени също беше хубава и с готино тяло, Галена също е красива, Габи Бижу естествено.

# 2 219
  • SF
Близнаците видях съвсем за малко и цялото ми впечатление за тях е само  как изглеждат на външен вид. Супер са момчетата!
Ву беше приятен, но не е за това предаване. Както и Денислав, от когото сумарно съм видяла един епизод и е голям симпатяга. Но не излъчва някакъв неустоим сексапил. За приятел е супер приятен, интелигентен, симпатичен.
На останалите участници харесвам отделни прояви, но на Габи с уста върху брадата, Виктория, Киара, на чиято страна бях в конфликта й от времената на тройката с Шермин, Виктор, евентуално и Блага, Калоян, също симпатичен за мене персонаж от началото нищо не им харесвам. Тях изцяло не ги харесвам. Калоян ми е в скоби.
При толкова много участници със сигурност не мога да направя цялостен анализ. Горе-долу имам симпатични и изключително несимпатични. Но симпатичните си имат и своите изцепки, а несимпатичните, без Виктория и Габи, си имат своите положителни моменти.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 15:51 от Esmee

Общи условия

Активация на акаунт