🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 618
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Бургас/Пз
Тихомир ли скочи и хвърли нещо, докато Виктория намилаше пак?? Дадоха нещо в просото, но беше отдалече и не разпознах дали е той?? Някой тръгна да го успокоява. Явно много му е паднало пердето

# 2 191
Не мога да понасям говорене като на Натали - предъвкано, лигаво, мрънкащо. През зъби. И бях изумена, когато чух, че няколко мъже харесват именно това, бляк. Явно е много секси.

Орлин и той мрънка и говори някакви нелепици.

Калоян и неговият тембър, брррр. Иначе е толкова хубав Simple Smile Ама този глас, дикция, тембър...

# 2 192
Тихомир ли скочи и хвърли нещо, докато Виктория намилаше пак?? Дадоха нещо в просото, но беше отдалече и не разпознах дали е той?? Някой тръгна да го успокоява. Явно много му е паднало пердето

Той беше.
Хвърли си бутилката за многократна употреба, от онези сините с рекламката, които явно са им дали от продукцията.

# 2 193
  • София
Само заради красотата и кроткия характер, прощавам всички недостатъци на Калоян. Любимец ми е ❤

# 2 194
Аз също не мога да извиня поведението на Петър с роля, ако е обвързан.Но както казах и аз не вярвам на жълти клюкарници и една снимка на която е с някаква жена и още двама човека:grinning:
Как сме сигурни от кога е снимката, какви са им отношенията, все пак нали знаем нивото на жълтата преса в България.
Ролята си е роля, на сцената, на снимачната плошадка.Те два месеца като скачени съдове, денонощно.От последните разговори, покрай скандалите на Виктор и Дениз стана ясно, че двамата с Петър спят заедно.Тя каза как и тя щяла да се ядоса, ако и бил отказал да спи при нея.Аз не бих приела приятеля ми да ходи да спи служебно с други жени, жалко ако наистина има такива жени:grinning:
А монтажите в които най-редовно дават Крситина и Петър и след това Дениз и Виктор аз лично ги приемам по следния начин.Цял сезон те си бяха четворка, две двойки уж като най-добри семейни приятели в хармония.Сега дават примерно Петър и Кристина ужасно щастливи, всичко им върви по мед и масло - отиват на среща, връщат се радостни от среща и противопоставят на тях нещастните, каращи се и неудовлетворени един от друг Виктор и Дениз.Един вид преди бяха на една равнина отношенията им, а сега в колко противоположни посоки се развиха.
Между другото сетих се, че Габи може да спретне мега скандал и драма и за нещо от сорта на това, че Калоян е бил женен и не и казал.JoyВсе пак за един букет видяхме каква драма беше.

# 2 195
Само заради красотата и кроткия характер, прощавам всички недостатъци на Калоян. Любимец ми е ❤

Абе сега като му гледам инстаграма и той е клекнал да пуска реклами, сложил си е някаква тур. агенция, има линк и видео. Един нормален няма, за 1000лв ще си продадат задните части. Neutral Face

ПОПРАВКА: Това е на мамето/сестрата фирмата, защото има същата фамилия.

# 2 196
Аз защо мислите, че пачата е жена? Може и Калоян да е. Красимир носеше Габа. Кристина само седеше и гледаше, май ръководеше пренасянето.

# 2 197
Аз пък влизам да питам, забравихме ли Шермине? Днес ми излезе в инста съ подробности около живота си и явно с новото гадже, което и купува Шанелчета чантички и ботушки, после се водят за ръка из Лондон, влюбени гълъбчета Simple Smile
Седя и се чудя какви са тези мъже (явно чужденци), толкова наивни и явно щедри за нашата израелска принцеска? Явно Шермине все пак успешно заработва себе си.

# 2 198
Шармин не е интерсна в момента. Simple Smile

Тихомир скочи и си метна бутилката под масата. Йори скочи, за да го успокои.

# 2 199
  • София
На мен Петър ми стои искрен до Криси, но пък знае ли човек.. Ако е имал връзка навън, за известност ли е вътре?! Да прави реклами после в иг на перилен препарат, много проспериращо.
Забравих да пиша, че ми е тъпо за отпадналите. Този Павел или Пламен, не го помня как беше, ми се стори симпатяга и не такъв турбоселяк като Левент. Можеше по-интересни разговори да има, както и Стоян ако беше останал, близнаците..

# 2 200
Чантетата и са реплики. Поне тези които са ми попадали след като се пръждоса от ергенЯ.
Аз пък влизам да питам, забравихме ли Шермине? Днес ми излезе в инста съ подробности около живота си и явно с новото гадже, което и купува Шанелчета чантички и ботушки, после се водят за ръка из Лондон, влюбени гълъбчета Simple Smile
Седя и се чудя какви са тези мъже (явно чужденци), толкова наивни и явно щедри за нашата израелска принцеска? Явно Шермине все пак успешно заработва себе си.

# 2 201
Чантетата и са реплики. Поне тези които са ми попадали след като се пръждоса от ергенЯ.
От магазина си ги взе, днес..Определено не бяха реплики. Просто се похвали, че и ги купува новото гадже.
Забавното, е че като излезе Шермине верно става безинтересна вече, а преди само за нея се говореше тук.
Затова реших да ви ъпдейтна.

# 2 202
На мен Петър ми стои искрен до Криси, но пък знае ли човек.. Ако е имал връзка навън, за известност ли е вътре?! Да прави реклами после в иг на перилен препарат, много проспериращо.
Забравих да пиша, че ми е тъпо за отпадналите. Този Павел или Пламен, не го помня как беше, ми се стори симпатяга и не такъв турбоселяк като Левент. Можеше по-интересни разговори да има, както и Стоян ако беше останал, близнаците..

Имал е връзка да, много хора каза 6 годишна.
Ана Мария също го каза в Чакалкаст.
Супер фейк е Петър, играе го.
Ами да ви кажа в момента Петър ми излиза отвсякъде, реклами, постоянен щаб в театъра в Пазарджик май има вече.
Друг е въпроса колко е морално, вие да сте го чували преди това?

# 2 203
Кво си е взела днес незнам. Не я следя. Позьорки дето си снимат само парцалките, кво се хранят и тем подобни, са ми извън таргета на интерес. От темата ми попаднаха снимки с чаената визита преди някоя седмица. И двата Шанела - черна и бяла чанти, бяха ментета, при това не от най-високо качество.
От магазина си ги взе, днес..Определено не бяха реплики. Просто се похвали, че и ги купува новото гадже.
Забавното, е че като излезе Шермине верно става безинтересна вече, а преди само за нея се говореше тук.
Затова реших да ви ъпдейтна.

# 2 204
В Лондон 300 паунда е 30 минутен сеанс, така че поработило е девойчето.

Общи условия

Активация на акаунт