🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 645
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 175
Боже, как ми заприлича на леля Лени тая. Аз и там имам съмнения.

# 2 176
  • Sofia
Ленчето е 👍🏻

# 2 177
  • Варна
Имам дежа вю.
Натали е новата Александра от сезон 1.
Тушев е решил да я направи героиня.

Не харесвах изобщо Александра без да мога да обясня защо. По същия начин не харесвам грам Натали и също не мога да кажа защо. Звездите ми говорят.

Нито ми е жал за нея, нито нищо.

# 2 178
  • София
Коя е леля Лени?

# 2 179
# 2 180
Не е конкретен спойлер, но го скривам
Скрит текст:
Криси е разочарованата, да, май точно в подкаст с Люси от С1 при Анна-Мария го коментираха. Обаче не виждам кога ще се развие тая нишка за 5 оставащи епизода, така че може и да е след предаването

Нещо съм изпуснала. От какво е разочарована? Каква нишка?
За в бъдещето става дума, не знаем нищо повече от това, което съм написала и Людмила от С1 и Анна-Мария от С4 коментираха, те са близки с участници.

# 2 181
На Елена й отива този равен, по-къс и плътен бретон. Харесва ми. Бях я мернала и в подкаста й с някаква бигбрадърка и пак беше хубава. Но, ъгх, начинът й на задаване на въпроси и като цяло изказът й все още ме отегчава.

# 2 182
  • Варна
Боже, как ми заприлича на леля Лени тая. Аз и там имам съмнения.
Тея двете имат връзка, любовна.
Никой не може да ме убеди, че са само приятелки.
Елена разкрачена като мъж, Натали между и в краката й.
Наталито гледа сластно и секси, с подканващо разтворени устни.

# 2 183
Най-сетне реших да се запозная с "парчето" на великия музикален продуцент Orli Anrow- "Кючека на Кмета" .. Нямах силите да изгледам и изслушам докрай тази пародия. Достатъчни бяха няколко секунди от встъпителните извивки на гласеца на солиста, извисеният щатски възпитаник и творец, който възнамерява да става милиардер с "изкуството" си. Вече отчитам като грешка, че не се заинтерсувах по-рано от живота и творчеството на този персонаж, щеше да ми е полезно преди да тръгна да го съжалявам и защитавам през целия сезон, докато не се разпадна пред очите ми сламения човек.. Може би всички, които му ядоха попарата, едните изгонени от къщата като Джан и Габриела, други сериозно дискредитирани като Виктор, Натали, Тихомир, са видели повече от различните му лица. Колко права беше Лили, когато предупреди Натали, че нищо хубаво не я чака с Орлин и че избирайки го пред Калоян прави грешка. Вероятно е било женска интуиция от страна на Лили или пък е знаела нещо повече за Маминия.. При всички положения този нито милиардер, нито милионер ще стане, да е жив и здрав баща му. Страшен хит му е посветило синчето с гръмкото заглавие "Кючека на Кмета", тъкмо като за мегдана на Монтана 😏

# 2 184
  • Варна
Catfish, отдавна ми прави впечатление, че си доста настървено озлобена към Орлин?
Защо? Той е просто един непознат, който е на екран за някакъв кратък период от време.
Орлин е виновен Джанката да агресирала според теб ли? Иначе той си едно кротко агънце багънце, но лошия Орлин е виновен да е вън, изгонен.

# 2 185
  • Пловдив
И аз като цяло не намирам смисъл в агресирането спрямо даден участник, мнението трябва да е с мярка и да не прекаляваме с обидите. И за това не бих си позволила да обидя така Орлин, както и да нарека Натали с епитетите, които масово й се приписват. Иначе за връзката на Петър също не вярвам, пуснаха една снимка от сватба и всеки го казва все едно е сигурна информация. Източникът беше някакъв жълт сайт, аз вярно съм сбъркана, но като видя такава информация от такива източници по-склонна съм да повярвам в обратното. Но тук се споменава такава информация и се приема за неоспорима истината. И във фейсбук е същото... Още 6 дена и ще знаем какво се случва, историята с Криси и Виктор, въпреки че изглежда достоверна, ми се струва много странна от гледна точка на неустойки, забрани да се споделя и т.н., та и това ще видим. Но успяха да провокират интерес, гледайте как живна темата.

# 2 186
Мисля, че Тихомир ѝ пасва повече поне в момента, по-плътски е някак. Но Тишо е и в по-изгодна позиция - той всява смут и съмнение, но не е този, когото може би ще изоставят. Това определено дава сила и вътрешна увереност.
o-o, чакай да и се прииска  на Натали нещо повече от разговори,  тя сигурно има по-голям 'стаж' в секса от тия двамата... и ще и хареса ли Тихомир? Или Орлин?

# 2 187
Аз не съм широкоскроена, но мисля, че ако избереш да ходиш с актьор, трябва да свикваш с гледката и да се абстрахираш. Пичът е в роля, а приятелката му го приема като работен ангажимент.

Аз имам въпрос за по-разбиращите и навярно по-широкоскороените....
Навсякъде се гласи, че повечето влизат заради слава, да ги забелжат, заради това после, да им потръгне бизнеса, инфлуенсърството и тн.
Ок, ако е вярно, че Петър има връзка навън от много години, може ли някой да ми обясни, как е възможно той да се мляска, натиска и навярно пере с друга жена, а навън неговото момиче си стои и приема това ?
Тоест, каква е тази двойка, която би приела такова нещо ?
Аз разбирам да си широкоскроен, но няма как в моя живот поне, гаджето ми да отиде в предаване , за да обере овациите и да го поканят не знам си къде да участва в еди кой си театър, и аз да гледам, как той се натиска и дели едно легло с друга ?
Не знам, аз ли съм ненормална, другите ли са луди ?
Не знам, не разбирам.

Пълен абсурд ! Това означава, толеранс, към изневярата, само защото " той бил вляваъл в роля ". Абсурд.
Не помня, дори Анджелина Джоли, да беше приемала такова нещо от Брад Пит....

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 13:08 от BlackCat12

# 2 188
Смятам и за в бъдеще да пиша това, което мисля и това което откривам от наблюденията си върху даден персонаж. Орлин за мен е голямото Разочарование на този сезон и критиката ми спрямо него изобщо не намирам за "агресия" Опазил ме Господ, ще взема да го разстроя, да пролее сълзи и да вземе да ме изгони и мен 😀
Няма да коментирам колко хейт се изсипа във форума срещу различни участници през различните сезони, но срещу нежната душа на Маминия е грубо от моя страна 😏

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 22:43 от Catfish

# 2 189
Смятам и за в бъдеще да пиша това, което мисля и това което откривам от наблюденията си върху даден персонаж. Орлин за мен е голямото Разочарование на този сезон и критиката ми спрямо него изобщо не намирам за "агресия" Опазил ме Господ, ще взема да го разстроя и аз, да пролее сълзи и да вземе да ме изгони и мен 😀

За мен беше тотален фикус още в началото, когато открихме, че иска 10 милиарда за албумите си.
Когато Натали почна да го мачка, малко ме хвана жал за него. И веднага на следващия ден като отиде да натиска Натали да го "валидира" пак ми падна в очите. И да, беше си "валидиране", ако имаше топки, щеше просто да си излезе.

П.С. историята, че не са прали в банята нарочно "за да не я осъждали хората после" (макар че Дениз удобно уведоми зрителя, че се чуват звуците им чак долу) звучи като лошо скалъпена стратегия на ученици в гимназията. Ако не искаш да те осъждат, въобще не се поставяш в такава ситуация и точка. В момента, в който затвориха вратата, истинноста на това нещо приключи. Малко като оня виц:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт