🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 589
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 250
Изобщо не се учудвам за Кристина и Виктор. Даже мисля, че си пасват повече  отколкото с Дениз. А за Петър и Дениз е ясно защо са вътре така, че не ги съжалявам и двамата са схемаджии.

# 2 251
  • Варна
Някой помни ли дали Калоян беше на рождения ден на Габа?
Май не?

# 2 252
Аз пък си мисля, че може и да е бил обвързан. Хората правят всичко за “слава” и пари.
Нагледен пример са Мартин и Йоана от миналият сезон, някой вярва ли им че бяха разделени? Хахах
Бяха разделени, даже след това бяха в още по-лоши отношения, отколкото преди това. Случайно ми се появи информатор (който за мое огромно съжаление не е бащата на Йоана Rolling Eyes ).

Някой помни ли дали Калоян беше на рождения ден на Габа?
Май не?
Не беше и хората забелязаха, затова Габи набързо качи сторита да замазва положението, в които го тагва - че били много хора и си е качила само снимки, на които се харесва, без значение с кого е на тях.

# 2 253
# 2 254
Аз не вярвам 2ма млади и уж влюбени да се къпят чисто голи без нищо повече, но не ме и интересуват, тяхна си работа.
Тихомир ми е много неприятен.

Te на плажа са свършили, каквото е трябвало, а в банята само са си измили пясъка.

Житото е доста нелицеприятен, да.

# 2 255
  • София
Това Габи ли е?  Ако да - къде са й джуките?

Скрит текст:

# 2 256
Това не е тя. И кубиците ги няма.

# 2 257
# 2 258
  • София
Това не е тя. И кубиците ги няма.

В очите и веждите много ми заприлича, та реших, че си е оправила ужасните устни. Гърдите изобщо не се сетих да погледна Simple Smile

# 2 259
# 2 260
Кристина не ми изглежда по-скромна, просто е по-прикрита.

+1
На срещата с близнака ми беше странно, как се виждат за първи път, тя решава да ядат Нуй и хоп "дай да пробвам и от твоя". Виктор се възмущаваше, че Блага му пие от чашата /което подкрепям/ и са там от поне седмица, а Кристина на 5-тата минута ближе чужд сладолед SmileSmiley

# 2 261
Има нова тема.

# 2 262
Калоян, преди да замине, каза, че ще липсва два дни. Според подкастите на Ана Мария:
Скрит текст:
Виктор и Дениз са били заедно около два месеца след предаването. Петър е зарязал Кристина веднага след края на шоуто и тя е страдала известно време. След рождения ден на Габи се е случило нещо и Кристина и Виктор са започнали връзка. Петър и Виктор не са приятели — дори и преди Кристина не са комуникирали помежду си. Рождения ден е през септември.Дениз също е била.Кристина също.

Слушах я Ана-Мария, но и тя както храни другите, че са "аут оф спейс", същата работа е. Към края на Подкаст такива глупости почна да говори, че ме отказа да я гледам. Реагирам с недоверие на информация подадена от нея.

# 2 263

Общи условия

Активация на акаунт