🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 2

• 42 238
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Леле, какъв фраг. Ще ходим на война. И на края, кой кого гръмна  Thinking

# 361
Уау, ама че фраг!
Есме знае истината, най-накрая.
Според мен само е ранила Шериф. И Елени може би ще го спаси.
Но си мисля, че това ще е края на епизода и ще има да чакаме още една седмица, за да разберем.

Алекс, благодаря за превода.

# 362
  • Дубай
О, имаме фраг, Благодаря за превода!
Гледам ергените и момите и след това ще го погледна.

# 363
Алекс, благодаря за превода! Hug

Есме гръмна Шериф, нали? И да го убие, при самозащита е. Но най-вероятно само го е ранила. И сигурно ще я изнудва с това после. Rage

# 364
А Оруч за какво искане ще говори с Елени?

# 365
Алекс, Flowers Hibiscus много благодаря за бързия превод на фрага!

Есме в затвора ли ще я търсим? Rolling Eyes

Кате, Flowers Hibiscus много бързаш да се отървем толкова лесно от най-главния злодей! Някой от двамата ще е ранен, по-вероятно Шериф. Нашето благородно слънчице Елени сигурно ще му спаси живота. Така ще се получи, че длъжници за живота си ще ѝ бъдат точно дяволите в човешки образ, които са ѝ отнели живота с любимите хора!

Предполагам, че натам отива сценария.

Цвети, Flowers Hibiscus видях, че с теб мислим еднакво!

# 366
Оруч е толкова объркан, че и той не знае сигурно.Grinning Но най-вероятно ще иска да говорят за думите и в Атина- за чувствата.

# 367
  • Кърджали
Във фрага има дребни грешки, но не ми се връща да го редактирам. Не са кой знае колко големи, една правописна, Шериф съм го прекръстила на Шереф.

# 368
Шериф може да се възползва от тази ситуация.
В смисъл да изнудва или Есме се връща при него, или отива в затвора.
А тя нормално да предпочете да е при него, за да бъде близо до дъщеря си.

# 369
  • Кърджали
Възможно е. Нямам никакви илюзии, че Есме ще се разведе с него от раз. Такива психопати не се примиряват лесно със загубата.
Скрит текст:
А си се върти спойлер от заснето клипче от посетили снимачната площадка как Есме по телефона казва на Адил, че се е отказала от развода.
Но за мен и без този "спойлер" ми беше ясно, че събирането на Есме и Адил няма да стане бързо, лесно и безболезнено. 

# 370
Офффф, не искам Есме да действа като Илве... Тцъ!

# 371
Шериф може да се възползва от тази ситуация.
В смисъл да изнудва или Есме се връща при него, или отива в затвора.
А тя нормално да предпочете да е при него, за да бъде близо до дъщеря си.

Цвети, Flowers Hibiscus ако докажат, че Шериф е продал Елени, мястото му в затвора е бетонирано. "Не замеряй с камъни, ако живееш в стъклена къща."

На мен ми харесва как сценаристките обръщат ситуациите - първо Исо отвлече Фадиме, а сега тя него. Вече са квит и могат да се влюбят един в друг.

# 372
Буквално и преносно фрагът е разтърсващ. Мерси за превода! Без намек за случващото се с Илве. Това което Есме има да им казва накрая, не изглежда нещо хубаво, съдейки по изражението ѝ. Пак ще се чака следващата развръзка.
Интересно какво е написал Газеп, гугъл преводача не ми помогна

# 373
  • Кърджали
Буквално и преносно фрагът е разтърсващ. Мерси за превода! Без намек за случващото се с Илве. Това което Есме има да им казва накрая, не изглежда нещо хубаво, съдейки по изражението ѝ. Пак ще се чака следващата развръзка.
Интересно какво е написал Газеп, гугъл преводача не ми помогна

Стиховете ги знам наизуст
От очите ми  капе кръв
Гезеп вече го реши
Кажете бай бай на Шериф

Mani  е вид стих, нещо като афоризъм в стихотворна форма. Гезеп много често ги използва. Някои са направо непреведими (може би това са единствените моменти в които се радвам че не превеждам сериала, че като се познавам щях да си блъскам главата как да ги преведа най-добре\

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 09:42 от Aлекcандрa

# 374
Цвети, Flowers Hibiscus ако докажат, че Шериф е продал Елени, мястото му в затвора е бетонирано. "Не замеряй с камъни, ако живееш в стъклена къща."

Мира, продажбата ще е много трудна за доказване. И дълго ще продължи във времето. Трудно ще сплашат Шериф с това, просто няма кой да проговори, а и няма доказателства. Освен писмото на Григорий, но то не доказва участието на Шериф. Иначе си права докажат ли, мястото в затвора му е бетонирано.
А положението на Есме е сега и веднага.

Общи условия

Активация на акаунт