🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 2

• 39 755
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Хайде, момичета, дългоочаквания втори фрагман! Blush

Ха така, Есме се издаде пред Гезеп. Това разбрах със сигурност, за другото ще разбера с превод. Blush

# 631
И Оруч каза на Елени, че тя е момичето, което обича.
Оруч и Адил май ще се съюзяват срещу Шериф.
Обаче не се разбра какво й има на Севджан, че беше  в  безсъзнание  в мед. пункт.

# 632
Вероятно сокчето на Зарифе с отровата е причината, Цвети.

# 633
О, Катя, бях забравила за  отровата. Вярно то ще  да е.

# 634
И аз първо това си помислих, но Севджан не е с булчинска рокля. Но може да се е преоблякла и тогава да и е станало лошо.

# 635
  • Кърджали
Аз преведох фрага, ама сайта видеа работи със скоростта на контузена мързелива костенурка. Ако благоволи да го качи и обработи, ще го кача

Едит: Ще прелее това море, еп 13, фр 2 бг субтитри
https://videa.hu/videok/film-animacio/.-13-2-O8ul9CJzcgF6RJGj

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 22:26 от Aлекcандрa

# 636
Мерси за фрага!
Есме винаги може да се извърти и да каже, че говори за починалото бебенце. Но ще е много тъпо всички да научат истината и да продължават да крият от Адил.
Може Севджан да манипулира с опит за самоубийство. Обаче ако се разкрие за сока и кой седи зад него, Оруч пак ще трябва да "плаща" заради майка си. Все по-малко възможности за проява на собствена воля му остават. Обединение с Адил срещу Шериф ще е добро начало.

# 637
Здравейте!
Много интересен фраг!
Оруч отново е в центъра с изборите си.
Аз също си помислих, че Севджан може да е направила опит за самоубийство.
Но, може и, след като Оруч каза "не" на Сватбената маса, тя да се е почувствала зле и да са и дали да отпие от сока.
Ако отровата е бавнодействаща, е имала време да се прибере и да се преоблече.
Адил не иска вината да е на  Есме, тя не иска да остави него да влезне в затвора. Grinning Надявам се, че Гезеп не е толкова глупав и няма да се остави на Есме да го излъже.

# 638
Да, възможно е Севджан да е направила нещо, за да предизвика чувство за вина и у Оруч, и у Елени.
Фрагът е наистина объркващ, но предстои интересна серия. Силно се надявам Есме да не надхитри Гезеп, все пак се знаят от деца. Иначе имам много предположения, но се надявам сценаристите да ме опровергаят. Grinning

Почитателка с Улаш при заснемането на сцените в болницата. За пореден път отзивите са какъв земен, любезен и скромен човек е. Излишно е да споменаваме и колко е чаровен. Blush

От страницата на сериала: "Разграничението между измислица и реалност никога не е било толкова остро." Grinning

Споделям една чудно хубава песен от саундтрака на сериала, отново написано от маестро Юксел Балтаджъ. Запомних я, когато я пускаха в сериала, чаках да излезе в канала на композитора. Харесвам такава красива музика с етнически мотиви, нищо че съм рокаджийка. Blush Вълнуваща и красива мелодия. Hands Clap
"Ой-ой-ой-ой..." Heart Eyes

# 639
  • Дубай
Севджан е готова на всичко, за да придобие фамилията Фуртуна. За нея Оруч като личност няма стойност – важна е единствено тежестта на името му. Тя е толкова амбициозна, че вероятно не би отказала предложение дори от Шериф, стига това да гарантира положението ѝ Напълно възможно е опитът ѝ за самоубийство да е чиста симулация – поредният манипулативен ход, с който цели да вмени вина на Елини и Оруч и да ги раздели окончателно.

Много харесвам актьора изпълняващ ролята на Шериф, на втората снимка си личат вече топлите му очи.

# 640
Онче, песента е страхотна. Този човек наистина умее да създава невероятни песни.
Юксел Балтаджъ в сутрешното предаване "Алишан с усмивка към живота" по TRT

Юксел Балтаджъ обяснява! Как се появи песента "Ha Bu Deniz Taşacak"

ИВ, тя Севджан нищо чудно в един момент да се ожени за Шериф. Те двамата са си лика прилика. Тя дори Хиджран  започна малко  да омеква,  но  Севджан не  мръдва и на милиметър, лоша  и себелюбива си беше и такава си остава до момента. Ама тя и майка й много я подкрепя, то сякаш други деца освен Севджан няма, за внуци да не говорим.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 16:45 от cvetansk

# 641
Цвети, тя нали каза на Есме, че ще приеме внуче само, ако роди дете от Шериф.
Накрая наистина може  да се вземат Севджан и Шериф. Grinning

# 642
Ама аз не я видях и на бебето на Емине да се порадва. А да го погледа хич даже, все едно и той не й е внук. То да опира само до Елени ок, ама не е само тя.

# 643
  • Дубай
Тъкмо това пишех, Цвети, не я видях да се зарадва, да го гушка  внучето си   и т. н., неща присъщи за една баба. Изключитвлно грозно поведение към Есме, която въпреки всичко подкрепя майка си и Севджан. В това семейство единствено къдрокоска подкрепя Есме-другите си гледат само изгодата.

# 644
Цвети, голям композитор е маестро Балтаджъ!

Да не излезе по-нататък, че тази майка е втора жена на бащата. Държи се като класическа мащеха с Есме и Емине.
Ха така, момичета, намерихме еша на Шериф.😄 Няма по-подходяща от Севджан.😆 И направо е хепиенд.😄

Общи условия

Активация на акаунт