🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 2

• 39 748
  • 737
  •   2
Отговори
# 645
Много харесвам актьора изпълняващ ролята на Шериф, на втората снимка си личат вече топлите му очи.

+1!  Гледам го в разни кипчета извън сериала-изглежда добър, веселяк, възпитан и свестен човек. Няма нищо общо с героят му в сериала.

# 646
Епизод 13 Резюме и кадри: Застрелването на Шериф превръща Фуртуна в сцена на пълен хаос. Адил, нежелаещ да изпрати Есме в затвора, се опитва да поеме вината. Есме обаче е решена да се предаде, за да предотврати връщането на Адил в затвора. Въпросът кой ще поеме вината в тази затруднена ситуация предизвиква голямо любопитство. Междувременно Елени и Оруч се впускат в безмилостна надпревара с времето за Севджан, който е откаран в здравния център с предполагаемо отравяне. Дали Севджан ще оцелее е основен проблем. Адил и Оруч сключват тайно споразумение, за да сложат край на тъмните сделки на Шериф. Според този план, Исо ще играе ключова роля като най-близкия човек до чичо си. Цената, която Шериф иска за доверието си към Исо, обаче е изключително висока. Исо и Фадиме неочаквано се появяват ръка за ръка, хвърляйки бомба. Каква буря ще отприщи този съюз между двете враждуващи семейства?
/автоматичен превод/

Това между Исо и Фадиме може да е част от плана.

# 647
Благодаря, Цвети! Flowers Cherry Blossom
Интересно какво ще поиска Шериф като цена за доверието си към Исо. В мрежата има предположения, че ще поиска Исо да убие Фадиме. Той е гадняр, точно защото видя, че я защитава, може да поиска нещо такова, за да нарани жестоко Адил. Или пък ще поиска да убие Адил. И затова Исо решава да се сватоса с Кочари. Ще видим.

За какво ли се договарят пак с Ширин? Тя най-вероятно отново моли Адил да не закача сина и.

Има още снимки, но повтарят това, което видяхме във фраговете. Да, има и Гезеп и Хиджран, но аз продължавам да не искам да го свързват с тази змия и не ми се публикува. Blush

Малката Фадиме се отправя за Трабзон.

# 648
Цвети, благодаря за резюмето. Flowers Four Leaf Clover
Севджан е отровена, ясно как. Ако дойде в съзнание, ще обвини Елени, ако не дойде в съзнание, майка ѝ ще обвини Елени.
Иска ми се Шериф сам да си поеме вината за прострелването,  Фадиме и Исо са приятната изненада. Blush
Предполагам, че Шериф е накарал Исо да се ожени за Фадиме, за да има информатор от първа ръка...

# 649
Цитат
Предполагам, че Шериф е накарал Исо да се ожени за Фадиме, за да има информатор от първа ръка...
Някаква многоходова комбинация е замислил с болния си акъл, ама Исо е наш човек. Blush

# 650

Предполагам, че Шериф е накарал Исо да се ожени за Фадиме, за да има информатор от първа ръка...[/i]

Фадиме, е такава дивачка, и толкова не контролируема, че едва ли ще се ожени за Исо, само защото той настоява и го иска.  По скоро с цел примирие са се оженили. Но, си мисля, че Исо е влюбен в нея.
Момичета, аз изгледах ударно, до сега преведените епизоди.  Видях, по коя турска тв. го излъчват, но ако може да ми кажете в кой ден. И, дали епизода е с руска озвучка, директно в ефир. Благодаря!

# 651
Дават го в петък, но за озвучаване другите момичета ще кажат, ако знаят.
Аз не мисля, че Исо би се съгласил да направи такова нещо.

# 652
Да, дават го в петък от 20.00 ч., по ТРТ1, има руско онлайн озвучаване, обикновено слагаме линкове в темата, в деня на излъчването.

Забравихме да споменем, че във фрага Зарифе казваше на Шукрие, че тя е стреляла в Шериф. Явно искат да я направят изкупителна жертва, но интересно каква ли ще е цената, може би да накарат Оруч да се ожени за Севджан.
Прави впечатлени, че в този край пазарлъците са на почит, както в средновековието, само където не се качват на коне, пазарят си се докато са стъпили на земята.

# 653
Цвети, това, че предците им /и някои от нашите/ всичко правят на кон в "Легенда" го научихме, нали? 😊
Камея, добре дошла!😊 Само да си подготвена, че онлайн дублажът на руски редовно засича и понякога направо спира. Правих 2 пъти опити и все така ставаше. Май аз съм каръкът.😂

# 654
Онче, да от Легендата го научихме. Традициите явно остават, само леко се видоизменят, но резултатът е един и същ. Спомням си китайката на Тимур как каза, като се пазареше за живота на Туткун  "Вие тюрките много обичате да се пазарите. Ако искате може и на кон да се качим".

И една снимка зад кадър, да не забравим, че зад образа на гадната Севджан стои истински сладко момиче.
Дениз и Ханде

# 655
Ако има женитба на Исо и Фадиме, то тя ще е част И от плана на Адил и Оруч да елиминират Шериф. Така че ... игра в играта си мисля, че ще е. Нито Фадиме, нито Исо биха тръгнали срещу братята си да изпълняват желанията на Шериф.
Цвети, и на мен ми направи впечатление репликата на Зарифе към Шукрие. На мен ми прозвуча като заплаха, а защо... ще видим. Не мисля, че разговори за брак на Оруч със Севджан повече ще се повдигнат. По-интересно ми е, дали ще разследват кой отрови Севджан. То сега други, по-големи кахъри имат всички, но тоя въпрос ще виси над главите на Оруч и Исо...

# 656
Днес четох в туитър предположение, че Севджан и Шукрие ще обвинят Елени за отровата.
Мен лично малко ме съмнява, но пък не е и не възможно. Тя Шукрие нали обвини Елени, че е направила магия на Зарифе и после я е развалила, че затова Зарифе се е оправила толкова бързо и никой лекар не разбрал какво й е.

# 657
В магия ли е обвинила Елени? Ох, не мога- хем злобна, хем проста!😆 O, sancta simplicitas!😆
Това с магията на Зарифе съм го забравила. Горката Елени, с какви роднини се сдобива!

# 658
  • Дубай
Исо по-скоро ще се ожени за Фадиме за да  я спаси, а Фадиме приема за да спре кръвопролитието.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 19:52 от I.V

# 659
ИВ, ще разберем във петък точно, но определено не е от любов, макар и двамата да се харесват много без да си признават. И те са като две кози с рогата напред. Любопитна съм защо са се оженили.

Онче, било е в 7-ми епизод, ей сега ходих да го търся този момент.
Пред мед. пункт, където се беше събрало селото да чака новини.

Общи условия

Активация на акаунт