🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 2

• 39 717
  • 737
  •   1
Отговори
# 660

Камея, добре дошла!😊 Само да си подготвена, че онлайн дублажът на руски редовно засича и понякога направо спира. Правих 2 пъти опити и все така ставаше. Май аз съм каръкът.😂

Аз гледам Д.град с руска озвучка и до сега нямам проблем. Ще пробвам и морето, ако не стане- здраве да е! Ще го гледам на следващият ден с авт.превод. Не ми се Връща назад да чета, но май мернах някъде, че в следващата серия Шукрие ще умре отровена. Дали тя не е изпила отровата за  Севджан без да знае? И май ще има заигравка с  Хиджран и Гезеп, там стар огън гори май.
Малко снимки;

# 661
  • Дубай
Да ти кажа Фадиме като я искаха, каза, че не иска Зарифе, не Исо... Шегувам се!
Исо и Фадиме са подобие на Есме и Адил... Два остри камъка, но искрата веднъж запалена ли е остава за цял живот.

# 662
Онче, било е в 7-ми епизод, ей сега ходих да го търся този момент.
Пред мед. пункт, където се беше събрало селото да чака новини.
Благодаря, Цвети, че си търсила.Hug Сетих се за сцената. И като гледам физиономията на Севджан, не е много далече от свещената простота на майка си. Satisfied

# 663
Цитат
Не ми се Връща назад да чета, но май мернах някъде, че в следващата серия Шукрие ще умре отровена. Дали тя не е изпила отровата за  Севджан без да знае?
Отровената е Севджан - това се вижда във втория фрагмент и е написано и в резюмето (в началото на предходната страница).
Цитат
Благодаря, Цвети, че си търсила.Hug Сетих се за сцената. И като гледам физиономията на Севджан, не е много далече от свещената простота на майка си. Satisfied
И от "свещената простота" на оная проста женица, която според легендата хвърлила наръч съчки в кладата на Ян Хус, за да изгори по-бързо... Confused

# 664
  • Дубай
Здравейте!
Бурак Йорук описва образа на Оруч в  "Това море ще прелее":
Оруч е добър, благочестив, почтен, образован млад мъж. Той става лекар насред голям конфликт, спасител, опитващ се да реши всички проблеми без оръжия и кръвопролития. За разлика от семейството си , традициите и селото си, той е човек, който работи в името благото изцеление. Но, да не забравяме, Оруч е роден в  хаос и е израснал без баща. Той също прави грешки. Живее в свят/състояние  в който разрушава всичко, докато се опитва да поправи всичко. Трябва да си го признае. Ще му отнеме време, за да осъзнае импулсивните, добронамерени, но прибързани решения, които взема в опит да избяга от хаоса и конфликта.

# 665
От снимките на Морето

Бурак Йорук отговаря на въпроси от социалните мрежи!

# 666
Девойки, има откъс към утрешната серия. Blush

Много хубав. Heart Eyes И на фона на онази красива мелодия в друг аранжимент.

# 667
  • Кърджали
Девойки, има откъс към утрешната серия. Blush

Много хубав. Heart Eyes И на фона на онази красива мелодия в друг аранжимент.

И с превод:
https://videa.hu/videok/film-animacio/.-13-3-Yh4gYNmgAmhLqmGB

# 668
Алекс, като светкавица си! Hug
Хем топъл, хем весел, с чувство за хумор, хем един такъв семеен откъс. Есме като истинска майка разбира дъщеря си и я защитава и с една дума или поглед укротява бащата. А Адил така ме разсмя като се ядосва какво искат тия фуртунчовци от неговите момичета. Joy И защо момичетата му ги жалят. Joy

# 669
Аха, и се ядосва едно такова "цивилизовано". Joy

# 670
Ами каза, че ще се държи цивилизовано, старае се колкото може.😂 А Есме как реагира на това изявление.😂

# 671
Алекс, благодаря за превода.
Много цивилизован откъс. Само не знам до кога ще продължи цивилизованото поведение на Адил.
"Няма гняв?
Няма."

# 672
  • Дубай
Добро утро!
Алекс благодаря за превода!
Интересен фраг-да видим Адил докога ще е цивилизован.
Малко фотки от екипа.

Ердем Шанлъ и Айтек Саян

Улаш и Дениз

# 673
Както винаги от акаунта на сериала са щедри на снимки от новата серия. Ето някои.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт