🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 2

• 39 716
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Дубай
Пийте по едно успокоително и пред  екраните с обичайте заподозрени в петък вечер.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 20:02 от I.V

# 676
# 677
Еее, уцелихме плановете на Адил, обаче подценихме Шериф ... пак.  Той направо иска смъртта на Фадиме, за да повярва на Исо...
А Исо го надцака с брачно свидетелство. Ама май надцака всички. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 22:46 от Katya_I

# 678
Трейлър на епизод 14 на „Това море ще прелее“

# 679
Странно спокоен ми бе епизода, като затишие пред буря. А тя наистина идва като гледам фрага.

# 680
  • Кърджали
После ще пиша повече, че гледам нещо, но превод на фрага

Ще прелее това море, еп 14, фр 1, бг превод
https://videa.hu/videok/film-animacio/.-14-1-XcJ23vpNcJOfOYS2

# 681
Да, буря ни очаква. Особено като видях последния кадър.
А 13 серия беше направо спокойна.
Алекс, благодаря за превода! Flowers Cherry Blossom

# 682
На мен много си ми хареса серията. Действаха цивилизовано. Smile
И е ясно, че Исо и Фадиме са се договорили да влязат в плановете на Шериф.

# 683
  • Кърджали
Разбра се от къде идва тази голяма обич и уважение на Кочари към баба Ширин /просълзи ме сцената/. Когато майката на Фадиме и Адил умира /след като и баща им е убит, но изпуснах дали казаха от какво е умряла майка им/... Та когато майката умира точно тогава малката Фадиме е била болна, с много висока температура, абе дето се вика душа бере. Ширин е разбрала това и тайно от семейството си е отишла и е бдяла над Фадиме докато не я излекува. Зато сега докато Ширин страдаше, че може да изгуби Шериф /изрод е, ама сърце майчино/, Фадиме отиде при нея, да е до нея в този ѝ миг.
Няма да си кривя душата, хубаво наказание измисли Адил за всичко, което дъртата змия /майката на Есме/ е направила през годините и заради едни думи дето изприказва и Адил ги чу. Общо взето в крайна сметка го нагласиха така / със сериозна доза изнудване, ама няма само тя и Севджан да изнудват/, че майката на Есме пое вината за стрелбата по Шериф. Тъкмо малко да ми почине главата от нея, че байгън ми дойде от клетвите и приказките ѝ.
Адил и Фуртуна хубав план намислили за да победят Шериф, ама  Шериф трева не пасе. Поиска от Исо да убие Фадиме, за да му покаже, че може да разчита на него. Е, Исо отиде и се ожени за Фадиме....
Иска ми се да набия Оруч, ама много хубава сцена имаха с Елени след като нали сватба нямаше, да му се не види...

# 684
За много години, дами!
Пожелавам много здраве и щастие на вас и семействата ви!
Не съм гледала целия епизод, но откъсите с Фадиме и Исо по 3 пъти Kissing Heart(добре, че са кратки). Това е единственият сериал, който гледам без да натискам стрелките за превъртане и дори да не е толкова динамичен епизодът, то всички играят толкова добре и образите им са така изградени, че хем могат да те разсмеят, хем да те разплачат. Няма една сюжетна линия, която да ми е безинтересна.
За сравнение сериала с Джемре Байсел и Мурат го бутам на инат, ни химия, ни интрига, ни нищо...скоро и бутането ще ми е трудно.

# 685
Алекс, доколкото чух на дублажа Фадиме каза , че майка и е починала от мъка след като баща и е убит, издържала е една година и се е споминала. И аз се просълзих на топлите отношения на Фадиме и Ширин.
Съгласна съм с наказанието на Шукрие. Справедливо е- след като може да се жертва за едната дъщеря, ще го направи и за другата. И пак Адил, нали е добър, обеща на Есме да се грижат за нея в затвора и да не стои много.
Хареса ми, че развиват двойката на Емине и мъжа и. Романтична сцена в ареста- това е спецификата на нашия сериал. Blush
Шериф така и не повярва изцяло на Исо или пък направо усети , че нещо се мъти. Той е опитен в интригите и затова не повярва и на него. Даже може би заподозря.
Сцените на Есме и Адил бяха хубави, имаше топлина и нежност, все повече изграждат доверието помежду си. Затова се и надявам последната сцена от фрага, която така ми боде в очите- Есме подръка с Шериф да е част от някакав план. Какъв - не знам, надявам се да са го убедили да отиде и Исо, Оруч и Есме са намислили нещо. Иначе е много жестоко- в дома, който той  е построил за Есме тя да влезе под ръка с друг, при това кръвния му враг. Дано е някаква уловка за Шериф.
Като цяло серията много ми хареса- топла, позитивна серия. Бурята предстои тепърва.

# 686
Не можах да гледам цялата серия, само на пресекулки и  не  можах да разбера Гезеп разбра ли  истината, че Елени  е родна дъщеря на  Адил или не.
Тя Шукрие се  жертва май пак  заради Севджан. Да  не покажат  видеото  и да не  влезе в затвора.

# 687
  • Кърджали
И аз мисля че /дано / е част от някакъв план. Както Адил беснееше че Фадиме трябва веднага да се разведе изведнъж като чу че Есме нарича онзи конак ад и я пита и за нея ли е ад... и решава че развод няма да има, ами даже Фуртуна да дойдат да искат ръката на Фадиме.
Но много ще замоля, Адил като иска да прави планове, да остави тази част на щерка му. Нейните планове поне що-годе успяват - убедиха ли прокурорката, че Есме е болна и затова изобщо не е била на сватбата? Убедиха я. Ся, на Елито вяра не може да се има само като става въпрос за чувствата ѝ към Оруч, ама и съвършенството си има дребни кусури понякога...

cvetansk, засега не. Есме се изпусна, ама после тръгна да замотава нещо, и Хиджран се намеси , изтърси нещо и така малко му отвлече вниманието.  Но се надявам че му е влезнала тази муха в главата и да продължи да рови.

Иначе да, Шукрийе пое вината, за да не пратят Севджан в затвора за опит за убийство на Елени. Адил беше заплашил, че Севджан влезе ли в затвора жива няма да излезе.

# 688
Като  ги гледам  с тези китки във фрага, семейство Фуртуна са  отишли в Кочари да искат ръката на Фадиме. Той затова и Шериф е там под ръка с Есме. Но какъв е точно плана...

# 689
Най-общо планът е Исо да стане дясната ръка на Шериф на мястото на Гьокхан и да намерят пистолета на Адил. Всички пистолета търсят.

Общи условия

Активация на акаунт