🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 2

• 39 370
  • 737
  •   3
Отговори
# 690
  • Кърджали
Това беше плана този епизод. Обаче Шериф трева не пасе, и не се хвана съвсем на театъра им. Съответно постави условието на Исо ако иска наистина да стане дясната му ръка и да му има доверие, то Исо трябва да убие Фадиме /защото това би причинило жестока болка на Адил/. Да, ама Исо си научи урока и беше пределно ясно че няма да направи това и взе че се ожени за Фадиме. Съответно сега /засега/ малко и той върви против чичо си и не печели доверието му.

# 691
На Фуртуна и Кочари им трябва само един общ враг и враждата моментално приключва.
А Зарифе ми е толкова смешна, как при всеки удобен случай иска да жени Оруч и Елени.

# 692
  • Дубай
Добро утро.Рейтингът е излязъл!

# 693
Благодаря за рейтинга, I.V
Отстъпление има в групата на Тотала, тук са на второ място след "Далечен град" с половин единица. В другите две групи държат първото място.
Скрит текст:
ДГ:        15.83; 11.03; 15.03.
ТМПр.: 15.32; 12.85; 15.37.

# 694
  • Дубай
Супер е, при тези цифри не е проблем, че са дали малко назад.Дали има превод излязъл.

# 695
И аз чакам БГ превода, ама за сега още няма.
Рускините са пуснали двугласова озвучка
https://turkrutv.net/eto-more-perepolnitsya-13-seriya.html

В следващия епизод май кой където хване Исо все ще го  бие. Колко болка ще  изтърпи само, защото се ожени  за  Фадиме.

# 696

Поздравления за рейтинга!
Още не съм гледала серията. Вероятно довечера или утре ще я гледам.

# 697
По рейтинга - струва ми се, че не бива да разчитат на още 10 серии истината да стигне до Адил и още толкова до Елени. Това няма да се изтърпи. Създадоха очаквания във фрага чрез изпускането на Есме и ... го смотаха - излишно изнервяне на зрителя. Worried

# 698
  • Кърджали
Общо взето за втори-трети път хвърлят такава въдица и се оказва напразно и това започва да дразни зрителите. Накрая ще се получи като лъжливото овчарче и когато наистина ще се разкрие истината, никой няма да повярва че това ще стане в епизода...

# 699
Може и да е случайност, но забелязах, че епизодите с взривовете бяха с по-висок рейтинг, а тези по-цивилизованите имат лек спад.
Иначе и аз нямам търпение вече да разкрият истината на Адил и Елени, хайде няма нужда два сезона да разкриват тази тайна. А и реакциите/решенията на Адил  спрямо Елени/отношенията Оруч  Елени стават леко не обясними, т.к.  той все още не знае, че Елени  му е дъщеря и  реално няма право...

# 700
За тези които не са гледали снощи като мен, приятно гледане!

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2026/01/13-neron-angelov.h … t-fi3_zfJXQKw2cNg

# 701
  • Кърджали
Шукрие ще си остане в затвора. Актрисата се е сбогувала със сериала.

# 702
Момичета, блага вест ви нося. Grinning
Шукрие не само отива в затвора, но и напуска сериала. Tada
Актрисата Улвие Караджа е публикувала прощален пост.

Благодарим на актрисата за участието и - гюле- гюле, Шукрие! Smiley

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 20:58 от oncee

# 703
Значи, правилно съм разбрала, че в следващатащите серии Шукрие ще умре отровена.Сигурно ще я отровят в затвора.

# 704
  • Кърджали
и за остане в затвора ми стига...
Важно ми е да не ръси отрова.

Общи условия

Активация на акаунт