Отговори
# 135
Много ме радва днес това дете Heart Eyes

# 136
Сладурана Heart Eyes

Коригирам се за очилата Grinning

Courrèges

# 137

Много харесвам тази картина и преди време си купих фишу с този мотив..
Винсент ван Гог я рисува, като подарък по повод раждането на племенника му и символизира новото начало и надежда…
Отново намирам връзка между зодиите..
Афра избира да снима точно тази картина и да я публикува,а аз избрах шала между много други тогава…Романтични Стрелци сме ние..
Обичаме да пътуваме и виждаме раждането и надеждата, и искаме да споделим това с целия свят….
В навечерието на рожденния ден на Афи, искам да поздравя всички момичета зодия Стрелец…Много сме готини,нали….

Моето фишу.

# 138
Повтарям закачливата Афра, личи си, че има настроение 🥰. Европейските бягства винаги й се отразяват добре!
Мелоди, много красив шал 😍

# 139
Мелъди, много красив шал Heart Eyes Поздравявам и теб като един истински Стрелец Kissing Heart
А снимката на Афито на точно тази картина, приемам като символ на едно ново начало и за нея Heart

Токио отговаря на въпроси:

Въпрос: Имате ли информация за сериала на Мерт Рамазан?

Отговор: Засега знам, че има хубав актьорски състав.

Питали са го и за новия сериал на Афра

Въпрос: Какво мислиш за Афра и новата й работа? Кога ще дойде трейлърът?
Отговор: Афра е една от най-силните актриси в страната. Каквото и да играе, вярвам. Афишът на ABI ми направи добро впечатление. Според мен, трейлърът ще излезе скоро.

# 140
Привет, дами!
Не мога и аз да не споделя рожденичката. За такава снимка си мечтаех от много време. Афра като себе си - много невинност, много закачливост и много щастие. Дете и жена в едно - толкова рядка комбинация. Блести със собствен блясък Афра!

Melody, подарявай ни по- често такива постове! Бях забравила колко красиво пишеш. Винаги се поддавам на магията на думите ти! Все така нежна и романтична бъди! Heart

# 141
Мерт бил на изпит за моторист днес Grinning

https://x.com/futbolsadecetut/status/1995217515673510001?t=8NMdj … hsu1-orIy_eg&s=19

Един арабски акаунт написа, че утре ще пуснат трейлър на ABI

# 142
Мерт бил на изпит за моторист днес Grinning
https://x.com/futbolsadecetut/status/1995217515673510001?t=8NMdj … hsu1-orIy_eg&s=19

Един арабски акаунт написа, че утре ще пуснат трейлър на ABI
Трейлър, най-накрая, ще дочакаме ли до утре?
Мерт с тая коса е все едно не си е махнал каската 😃 Тая опасна страст от къде дойде, мотори?

# 143
Добро утро и честита нова седмица, момичета Kissing Heart
Хубава седмица ни чака, усещам Heart Eyes

И младия моторист Grinning

# 144
Привет Blush

Спират дизито на Шнура с Керем и Лизге, тази седмица финал

# 145

Еге в Катар на гран при

Фуркан също е там, Хакан е там... абе всички са в Катар Grinning

Дирен работи неуморно, участва в театрална постановка сега, дори са взели награда

# 146
# 147
Привет  Heart

Афи се прибра,започваме с тортите Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.instagram.com/reel/DRtzdhCiLM9/?igsh=MXd1YXJsMWo1ZnMwNg==

# 148
Сладурана Heart Eyes

Отивам да я слушам Grinning

Линк за х

https://x.com/TvDunyasii/status/1995425417445167351?t=ckgNtnZlbW2B-43wmKAwjQ&s=19

Имали няколко дни почивка, решили да си починат с приятелка (Несли). Снимките за сериала вървят много добре, всичко е наред, работи с много уважавани колеги.

Това каза Афош Heart

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 12:05 от Еванджелин

# 149
Привет !

Най-накрая да видим Афра с искрящи  очи и усмивка.  Няма значение кой  или какво я прави щастлива. Тя просто сияе. Това изглежда е предварителното празнуване на РД / в Амстердам /. Утре отново ще има торта. Да видим как ще  я  поздрави екипа на  ABI.
Днес чакам трейлър - поръчала съм си го Stuck Out Tongue Winking Eye Дано се осъществи "доставката".
Жалко за Керем и дизито му. Не че беше нещо уау , но никой актьор не заслужава спиране на проект.
Стискам палци за  ABI. Дано се хареса на непредвидимия турски зрител.

Много сладка калинката Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт