Отговори
# 150
  • София
Здравейте, дами,

Афра е толкова усмихната и лъчезарна, щастлива, наистина без значение причината за щастливото й излъчване.
Очевидно вече е излязла от Сатурновата дупка, в която е всеки преди рождения си ден.
Пожелавам й един прекрасен ден и още по-прекрасен рожден ден утре.

И още една снимка с послание...Еве, повтарям и двете, които ти си качила, но те са знакови:smiles:

Чакаме трейлър:thinking:

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 13:29 от jvarbanova

# 151
Афо и Наги са при мама Лютфие Heart

# 152
Ноемврийски моменти Heart Eyes

Афра е лайкнала и коментирала поста на Сара Heart

# 153
Много неприятна новина

Промяна в ролите в сериала А.Б.И.
🔶В сериала А.Б.И. братята Тайлан, които седят на режисьорското място, напускат поста си поради проекти в чужбина. На мястото на А.Б.И. ще застане Джем Карджъ от успешните режисьори на OGM Pictures.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/a-b-i-dizisinde-gorev-degisikligi/67385/

Явно затова е тази дълга почивка. Оффф...

Промяна на ролята в сериала A.B.I.
A.B.I., продължаващ пътя си с пълна скорост, отново ще бъде режисиран от Джем Карджъ, един от успешните режисьори на OGM Pictures, започвайки от първия епизод.
Тайлан Бирадерлер, който преди това е режисирал сериала A.B.I., напуска поста си поради международни проекти.
A.B.I., продължаващ пътя си с пълна скорост, отново ще бъде режисиран от Джем Карджъ, един от успешните режисьори на OGM Pictures, започвайки от първия епизод.

Значи започват отначало, ще преснимат първи епизод.

# 154
Ние чакаме тийзър, те сменят режисьори. Много тъпо, много несериозно и много непрофесионално!
Новият режисьор надежден ли е? Какво е снимал преди това?

# 155
Всяко зло за добро Grinning Но щом ще снимат отначало всичко, останахме за след Нова година,ясно е.

Буркан на Ф1 в Катар

# 156
Джем Карджъ е добър режисьор, има впечатляващи заглавия в портфолиото, но все пак не е братята Тайлан.
Аз се ядосах заради отлагането, презаснемане на епизоди... Четох, че и сценария се пренаписва заради напусналия сценарист. Отиде коня в рЯката Grinning

Джем е работил като втори режисьор на Карадайъ, заедно с Улуч Байрактар и сценаристката ни Ейлем Джанполат.
И с Кенан, разбира се.

40. Награди Златна Пеперуда;  2013 година
Най-добър режисьор: Улуч Байрактар - Джем Карджъ  
#Karadayı

# 157
Цитат
Новият режисьор надежден ли е? Какво е снимал преди това?
Fi, от малкото, което си загледала, снима "Вятърничав".
Мъчно тръгва този сериал. Thinking

# 158
Кате, видях го най- долу във филмографията, споделена от Евето. Е, значи не е толкова отчайващо положението. "Вятърничав" ми дойде в повече вече към края. Simple Smile
P.S. Скритият смисъл на въпорса ми какво е снимал беше дали става за гледане това, което снима. Иначе, не очаквах заглавията да ми говорят нещо, но "Вятърничав" ме изненада.

# 159
Джем снима първи сезон на Вятърничав, страхотен беше Heart Eyes Песента на живота е много хубав сериал, гледали ли сте го?
Голям купонджия, душа на компанията.

Джем, далеч от практическите и техническите детайли, това е неговото състояние зад кулисите – представете си, че всяка година приблизително, той събира каста на Езел и те обновяват приятелството и спомените си

# 160
Не са приятни новините,но освен да се надяваме да е за добро нищо не ни остава. Има го в зара.

# 161
Мъчно тръгва този сериал. Thinking
Трънлив е пътят на "ABI", но дали няма да ни отведе до нещо безценно?
И продължавам с въпросите...
Защо няма да надграждат към вече заснетите сцени, а се връщат в изходна позиция? Смяната на режисьора не означава промяна и в сценария, така че... Защо няма  приемственост?

# 162
Не ме притеснява смяната на режисьора. Притеснява ме че това ще отложи старта на дизито. Толкова мотане , толкова почивки изобщо не ми харесват. Не че имаме избор - ще чакаме. Дано си заслужава.

# 163
Не ме притеснява смяната на режисьора. Притеснява ме че това ще отложи старта на дизито. Толкова мотане , толкова почивки изобщо не ми харесват. Не че имаме избор - ще чакаме. Дано си заслужава.
Ками, по- добре да видим нещо качествено януари, отколкокото претупана работа декември. Макар че отложеният старт не ни дава гаранция за първото.
P.S. Трябва да си призная, че ми излезе един дълго чакан 5 сезон на любим сериал и в момента има какво да гледам. Забавянето на "ABI" не ми е проблем.

# 164
Преди  часа го качили в youtube канала на сериала

Историята на хирурга Доан и адвокат Чаала

Синан Тузджу и Ардил Зюмрют са последвали Афра

Редактирам се, Синан отдавна я следвал.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 20:32 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт