Отговори
# 165
Здравейте.

Е,не ми се вярваше това което четох в няколко турски електронни издания,но май ще се окаже вярно.
Преди дни четох,че Кенан е напуснал или се кани да напусне сериала(автоматичния превод не е добър)...имал проблеми със взаимодействието,не му допада визията и т.н...общо взето не разбрах точно,но ще се окаже вярно.Издействал си е може би режисьора на Езел,с който иска да работи.
Предположение е за тоя Джем Карджъ,мое,но да се пише,че има проблем,значи има поне зрънце истина.
Тия братя,как не са знаели,че ще имат международни проекти,то не е от днес за вчера..

# 166
Преди  часа го качили в youtube канала на сериала

Историята на хирурга Доан и адвокат Чаала

Еве, викаш, афиша няма да го променят. Joy

# 167
Фи, знам ли, може и него да снимат пак Grinning

# 168
Добър вечер, момичета 🥂
Само за Афра ще ме е яд, Кенан да се спасява със все капризи. Но ако се окаже, че проектът не стартира изобщо, което е за предпочитане пред това да започне на ниско ниво, много ще ме е яд за Афра. Куц кон е тоя проект, колко народ напуска преди началото му още. Не е на добро това, реалист съм. Почвам да гледам мнително на Кенан, нямам друго обяснение за тези промени в движение. От самото начало ни навират проекта като обслужващ величието на главния.
Дано греша.

# 169
Нинка, най-много да пропуснем сезона, Афра и без това нямаше намерение да работи. Наесен с песен Grinning

В сградата на OGM

Heart

# 170
Честит Рожден Ден на моята любима,турска актриса Heart

Не съм очаквала,че някога ще бъда толкова отдаден фен,но Афи превзе сърцето ми със своята невероятна актьорска игра и харизма..Heart

Блести все повече и повече на небосклона,момиче Heart
Желая ти всичкото здраве на света,щастие и любов които заслужаваш.
Бъди благословена Flowers Rose

Прекрасните Афи и Сара Heart
Любовта на колеги,приятели и всички хора по света които обожаваме Афи,нейната актьорска игра и най-вече като човек,са истинския дар за нея Heart

# 171
Честит рожден ден на Афи HeartBirthdayTada

# 172
Да ни е честита Афи Heart !

Нека запази тази   детска невинност и жизнерадостост докато се превръща във великолепна млада жена,уравновесена, силна и обаятелна.Нека тази и година бъде една от паметните в живота и,белязана от нови творчески върхове,удовлетворение , красиви и емоционални преживявания, опознаване на нови места, споделени чувства,да обича и да бъде обичана,дълбоко,искренно и безрезервно. Бъди,момиче!Сбъдвай!

Афи има страхотни приятели,не я оставиха да посрещне празника си сама с мама. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 06:22 от Sikorski

# 173
Честит рожден ден на красавицата ни Heart Да бъде здрава, щастлива и дръзновена, да сбъдва мечти. Джобчето да е пълно с пари, а сърцето с любов. Сълзите да са само от щастие. Добре, че се е родила! Добре, че стана нашата Афра!

NiceYaşlara AfraSaraçoğlu Heart

# 174
  • София
ЧРД, мила Афра!

Нямам какво друго да добавя, защото има толкова много и прекрасни пожелания към нея.

Денят й да бъде прекрасен!

İyi ki varsın Afra!

# 175
От фенклуба на Афито Heart

# 176

Изключително трогателно и вълнуващо.
Това е най-истинската признателност и обич,които съм чела,някога.
Браво Hands Clap

https://www.instagram.com/reel/DRvWZJGArpe/?igsh=MWRzam40b242cXBkaw==

# 177
Честит рожден ден на нашата Афра!😍
Да има все това голямо сърце и да дава цялата си любов за нещата, които обича, тази енергия да се връща към нея със същата любов! Да й върви по вода в любовта, живота и професията! Все така красива, смела и неуморна да бъде! За нейно здраве и успехи!🥂🍀❤️

# 178
Честит рожден ден , Афи !

Пожелавам ти много любов , здраве , късмет и адаптивност !  Винаги оцелявай , момиче !
Каквито и карти да ти е раздал живота , помни че най-силните козове винаги  са в ръцете на Бог ! Вярвай и срещай  само добри хора по пътя си !

# 179
След като и Бурак Канбир пусна пост, че няма нищо общо с ABİ, имаме си и нов оператор Grinning

Да ни е честит Толга Кутлуай Blush

Общи условия

Активация на акаунт