Отговори
# 555
  • София
Добро утро, дами,

Днес е Богоявление - голям църковен празник, както знаем.

Освен това в очакване сме на А.Б.И. и аз съм сигурна, че с тези актьори и този екип зад гърба си, сериалът ще бъде успешен.

Аксесоарите са различни, но това вече няма никакво значение, поне за мен, не тълкувам всяка поява, проява, шал, очила, гривнички и прочие.

Хубав ден ви желая, дами!

# 556
Вторник, 13 януари, дами Heart Eyes
Başlıyoruz Stuck Out Tongue Winking Eye

https://x.com/i/status/2008493751719649496

Broken Heart

# 557
# 558
Аз викам днес да пуснат още един фраг Heart Eyes

Афито Kissing Heart

# 559
# 560

Животи, които се хранят с болка и растат чрез борба.

Премиерата на A.B.I. е във вторник, 13 януари, от 20:00 ч. по ATV! #Abi @atvcomtr

# 561
Успех на Афи и целият екип ! Heart
Надявам се сценаристите да са си свършили добре работата и първи епизод да прикове публиката.
На 14.01.2026 са и наградите на ELLE ,надявам се и там да видим Афра.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 17:04 от Sikorski

# 562
Цитат
Животи, които се хранят с болка и растат чрез борба.
Интересно. Живот, който се храни с болка, може да има различно развитие за различните герои.
Скрит текст:
Думата "живот" в български език има само единствено число, защото е събирателно име, съответстващо на пределно абстрактно понятие. Не зная как е в турски език...

# 563
Добро утро..сън не ме лови..

Излиза ми тази снимка на доста страници,не знам вече Ии ли е,или е стара..

Много сладко видео със Афи,Ерсин и Сара Heart Eyes

https://www.instagram.com/reel/DS0aY95jOc9/?igsh=b2pqMGUyNHRrZ3Nx

Тия хора така плагиатстват един от друг и толкова са се изчерпали от към идеи,че е смешно чак.
Всички знаем прочутата сцена от намирането на Ферит Grinning
Е,аз със сигурност съм пас за тоя сериал..
Ще се любят,ще се гонят,ще хапят устни,ще се тръшкат и ще реват...честито на гледащите.
Иначе Мирай добре го докарва реването..

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 07:32 от Милена Тодорова 756835

# 564
Добро утро  Heart

Много позната сцена.Това първо,второ според текста как ще видим тези чувства и трансформация точно в тази сцена като Актан лежи като пън,аджеба.Може би превода не е точен.Иначе съм любопитна да видя как ще бъдат пресъздадени,особено като сме ги виждали в един друг герой,всичките.Иначе откъм сюжет нямам никакво любопитство,темата за сакралната любов изобилства във всякакви версии.Не казвам,че може да не е хубав сериал,а,че не тръпна в очакване.И да видим дали ще има сходни сцени като с нелюбимата партньорка.

# 565
Добро утро, мацки Kissing Heart

Миленка, тя и други сцени докарва добре Мирайчето Grinning

Снимката с Афра и Мерт е колаж, или ии, все тая Stuck Out Tongue Winking Eye

Афито се последва взаимно с режисьора Емин Алпер, после Бирса пусна новината за нов сериал за платформа. Хади дано не е напразно последването Grinning Снимките ще започнат лятото Sunglasses

# 566
Добро утро, момичета! Hug
Тъй като времето на премиерата на А.Б.И. вече наближава и очакванията, и страстите се нажежават, и гледам - сериалът ще се обсъжда в три теми вече само тук в Мамата, искам кажа нещо важно, според мен. Добре е, че все повече се увеличават хората, които се интересуват от историята, която ще ни бъде представена, а не от възрастови разлики между актьорите в главните роли. Обаче... много често срещано от мен мнение е, че Кенан е актьор с опит, който е избрал млада и красива партньорка в лицето на Афра. Аз не знам, дали Кенан е избирал партньорката си, но съм дълбоко против в Афра да се вижда само младост и красота, а в Кенан - харизма и опит. И Афра ще се понаучи... Това по същество стигматизиране на жената като носител само на физически и възрастови белези много ме смущава. Фактите показват, че нито Афра е без опит и харизма, нито Кенан е без впечатляващо физическо присъствие. Афра има 5 сериала зад гърба си и по справката, която направих, Кенан има два повече. Да не забравяме и че Кенан тръгва в кариерата си от най-добър модел на Турция през 1995 г.
Партньорството е взаимодействие, в което изначално двамата са равни и подхождащи си един на друг и на ролите, които изпълняват. Да не говорим, че в сериала има и други актьори. Надявам се, сценарият наистина да е силен и впечатляващ, за да разбие подобни стереотипи. В майсторството и на двамата аз нямам съмнения.
Приятен ден на всички ви! Flowers Four Leaf Clover

# 567
Кате Hands Clap Прочетох и аз и ще продължавам сигурно да чета такива мнения. В новата тема за сериала се почна точно с това - как Афра била много шум за нищо, нищо особено не била фалан. Знаем, че извън тематичните теми тук, нашите патрони не са обичани особено, не се споменават успехите им. Е, ако има нещо за критика, критикува се усилено. Ама хич не ми дреме на мен, валла. Чакам ABI с нетърпение. Да, може да съм искала по-млад партньор за Афра, но след като стана ясно, че ще си партнират с Кенан, за мен мрънкането приключи. И двамата са достатъчно талантливи, Афра седи до него равностойно като игра в сцените, които видяхме във фраговете. Тя е много красива жена, той е много харизматичен мъж. Никой не е длъжен да гледа, щом не му харесва, но и никой не е длъжен да чете постоянно натякване, мрънкане, обиди...

Да добавя нещо и за Мердо. Дерия Пънар Ак, която спрягаха като негова евентуална партньорка, ще участва в друг сериал. Бурджу Алптекин ще го режисира, така че отпадат и страховете за Плачи, моя любов Grinning

# 568

Превода е ужасен,затова не го качвам.
Нов актьор в АБИ,Шахин Кендирджи.

https://www.instagram.com/reel/DGF799KNuUJ/?igsh=MW40ZHhvdWNua2pwcg==
Той е и певец..на мен лично не ми допадат песните му,но това е подробност.
Интересно какъв ще го играе..

Участвал е в 3 филма

# 569
Момичета, кучетата лаят, керванът си върви Grinning

Серкай последва Афра, сигурно снимат заедно днес Heart Eyes

Някакви шипърски акаунти се скъсват да пишат коментари на режисьора Емин Алпер Grinning

Общи условия

Активация на акаунт