Отговори
# 570
Юхууу...Heart Eyes

Започна подгряванетоооо  Grinning

# 571
Много ни харесва двойката, супер са Heart Eyes Само Мирай да смени изцъклената физиономия (ако има друга налична в арсенала си), че Мерт не може да се отпусне и той Grinning Седят като аскер аркадаши, а аз очаквах повече огън между тях Stuck Out Tongue Winking Eye

Пера е страхотна Heart Eyes Този с нея Адам ли е? Тоест, Фуркан Heart Eyes

Абе да идва инфлуенсърката, другите са ясни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 572
# 573
Хахахааа
Ами двамцата явно току що са сгазили лука...Лалка,годеник има  Joy
Сериозна е работата..
Еве,ти за огъня не бери грижа...чак режисьорката се беше тръшнала да им обяснява,как аджеба да свършат работата..
Ще е огън и жупел.

# 574
Отброени часове, неочаквани повратни точки! ⛓️‍💥

A.B.I. започва с първия си епизод във вторник от 20:00 по ATV! #Abi @atvcomtr

Родителският контрол не е препоръчителен, а задължителен Grinning

Айде и за Мердо, днес се редуват Grinning

Мина Демирташ изненадва в сериала на Мерт Рамазан Демир "Delikanlı"
Подготовката за новия сериал на Мерт Рамазан Демир, с кодово име Delikanlı, продължава. Мина Демирташ е разглеждана за ролята на Дила в сериала, написан от Айбике Ертюрк и нейния екип.
Мерт Рамазан Демир, който продължава възхода си в кариерата си със сериала "Yalı Çapkını" и се превърна в един от най-търсените главни актьори, продължава подготовката си за новия си сериал. Сериалът, написан от Айбике Ертюрк и нейния екип, се разглежда за режисьорския стол, като се споменава Зейнеп Гюнай, един от най-успешните режисьори в индустрията.

**ДИСКУСИИ ЗА РОЛЯТА НА ДИЛА**

Според информация, циркулираща зад кулисите на сериала, озаглавен „Delikanlı“ (Млад мъж) и продуциран от OGM Pictures, актрисата, която се разглежда за партньор на Мерт Рамазан Демир, е Мина Демирташ, талантлива млада актриса, която привлече вниманието със сериала „Kızıl Goncalar“ (Червени пъпки). Ако всичко върви по план, Демирташ ще играе ролята на „Дила“ в „Delikanlı“. Младата звезда наскоро се срещна с режисьора Зейнеп Гюнай.

ЮСУФ ТАКСИМЕТРОВИЯ ШОФЬОР

Историята на сериала, чийто канал все още не е окончателно определен, е любопитна... Според информация зад кулисите, в „Delilanlı“, който започва със сцени в Рим, Мерт Рамазан Демир ще изиграе ролята на Юсуф, който е лудо влюбен във годеницата си Хазан и спестява пари, за да построи щастлив дом и да купи къщата, която иска, и затова работи като таксиметров шофьор през нощта. След болезненото изпитание, което преживява със семейството си, и след това загубата на жената, която обича, Юсуф замисля грандиозен план за отмъщение. Неговата цел е Дила.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 14:51 от Еванджелин

# 575
Eве, благодаря Kissing Heart
Шофьор на такси в Рим, оригинално Heart Eyes Иначе на първо четене историята ми напомни за Hudutsuz sevda, сериала на Дениз Джан Акташ и Мирай Данер Blush

И пак Афито Heart

# 576
Звукът от изстрели е на път да разклати баланса!

Премиерата на A.B.I. е във вторник от 20:00 ч. по ATV! #Abi @atvcomtr

https://x.com/i/status/2008901562236899672

Има разлика между личен живот и професионален, да уточня, че пак е станала грешка Grinning Сема има човек в екипа, знае се отдавна. Разбра се, че не е комшийка на Мерт в Саръйер Stuck Out Tongue Winking Eye

# 577
  • София
Привет, дами,

Информацията за проектите на двамата ни патрона идва успоредно.
Честно казано аз най-много се вълнувам за ПЕРА - особено след снимката, която всички видяхме - Афра е умопомрачителна.

За Мерт - много се радвам, че най-после му избраха партньорка, но ролята отново е на "лудо влюбен" - няма отърване на Рамо от това му амплоа. Явно там е най-добър.

Хубава вечер и по-скоро да идва 13-ти...

# 578
# 579

Дъртия: Коренът на безнравствеността трябва да се изсуши преди да пусне филизи.
Доан: Татко, не го прави! Понеже вече не си цапаш ръцете с кръв, мислиш, че кървавия гьол под къщата ти е пресъхнал.
Синан: Ханджъолу няма да работят с теб.
Доан: Значи вече поставяш условия?
Чаала: Да го наречем принципи.
Бехрам: Тази работа за мен е въпрос на живот и смърт. Участваш ли?
Доан: Добре, г-жо Чаала, защо искате тази работа? Пари, положение, силата на Ханджъолу?
Чаала: Заради теб ще се откажа от всички и всичко. Не може да знаете кой от чия сила се нуждае.
Доан:Енергична, принципна и отдадена на справедливостта.
Дъртия: Омразата и гневът в теб са безкрайни.
Доан: Не съм гневен, аз изтрих миналото си.

# 580
Добро утро, момичета Hug

Еве, благодаря Heart
Малко да разкрасим темата тогава, че не остана до вторник Heart Eyes

Партньорката на Мерт била непълнолетна, така ли? Нищо, иначе била доста симпатична Grinning

И едно откровение от Афито Heart

# 581
Здравейте Еве благодаря за превода Чакам си 13 януари и ще си го следя с интерес Моля се само да има по висок рейтинг

# 582
# 583
Добро утро Kissing Heart
Да разкрасим малко темата Heart Eyes

# 584
Привет  Heart Eyes

Интервютата ,които прочетох и гледах до сега относно Аби имат едно силно отличаващо се общо нещо-историята ,дълбочината на героите,обратите.Емоционално докосване.И това е основното,което е привлякло интереса на каста.Дано е така,защото силен сценарий с талантливи актьори е предпоставка за прекарани часове наслада пред екрана.Това е важно за мен,останалото е повод единствено за мрънкане,при това без още да е гледан 1 епизод.

Ще дойде и ред на Мерт.За сега не коментирам предполагаемата партньорка.Не съм я гледала,много сладко дете,визуално стоят много добре.Само това мога да кажа,нека има повече яснота.

Общи условия

Активация на акаунт