Отговори
# 60
Афито, първа в сърцата ни Heart

# 61
Сладурка Heart Eyes

# 62
Гюно Kissing Heart Минавам да ви поздравя само, дано днес излезе нещо извън пиара Grinning

Фи, чакам да пишеш за афиша Kissing Heart

# 63
Здравейте Heart

ABI явно не са разбрали, че трябва да разчитат на черния пр от Мерт, натрупали са стабилно взаимодействие Grinning

# 64
Здравейте, дами!
 Успях да изчистя съзнанието си от нелицеприятните картини, породени от вчерашните събития, на които неволно станах свидетел и се връщам, за да направя своя прочит на афиша, както бях обещала.
 Сериалът "ABI" беше заявен като семейна драма, но афишът в никакъв случай не потвърждава тази информация. Дори напротив... сякаш се опитва да ни тласне в съвсем различна посока. Интересно е защо са избрани доковете като място за сцена. Не са се спрели на семейно имение (ако трябваше да се придържат към предваритлено обявения жанр, това е най- логично), нито пък е избрана професионалната среда на някои от героите (болница, съд, адвокатска кантора). Дали доковете няма да са мястото, родило омразата между семействата на Доган и Чаала и дали там, разкривайки истината за отминали събития*, няма да се зароди и обичта?!
 Макар че героите са изкарани от професионалната си среда, предметите около тях не ги разкриват като личности, а само от ъгъла на професиите им. Скалпелът в краката на Доган и документите, носещи се зад гърба на Чаала, и стелещи се по бетона, са от изключителна важност. Защо не са в ръцете им? Защо са захвърлени така небрежно и безцелно? Ще станем ли свидетели на вътрешноличностни конфликти и терзания на нашите герои? Моите мисли текат в тази посока, а онази крилата фраза, с която ни беше представен Доган("с тези ръце искам да спасявам животи, а не да ги отнемам") само го затвърждава. С голям интерес ще следя един конфликт между емоциите и разума, както и сблъсъка между социалните норми и очаквания и личните желания. Афишът ми подсказва, че ще изберат второто. Ще изберат себе си пред всичко друго!
Впечатлена съм, разбира се. Wink
*отвореният контейнер подсказва, че ще се се разкриват тайни и ще се отварят стари рани.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 14:57 от Fi79

# 65
Фи, благодаря Kissing Heart
И аз мисля, че контейнерите са тайните от миналото, а за да ги разкрият, ще се наложи Чаала и Доан да действат заедно, загърбвайки професиите си.
Както писа една мацка, самият афиш е едно малко дизи.

Слагам и прекрасното Афи от профилната й снимка в инстаграм,  която послужи за поредно отвличане на вниманието от поредния пиар на патрона ни Grinning

Харесва ли ви, или не? Да пусна ли анкета?

# 66
Фи, благодаря Kissing Heart
И аз мисля, че контейнерите са тайните от миналото, а за да ги разкрият, ще се наложи Чаала и Доан да действат заедно, загърбвайки професиите си.
Както писа една мацка, самият афиш е едно малко дизи.

Слагам и прекрасното Афи от профилната й снимка в инстаграм,  която послужи за поредно отвличане на вниманието от поредния пиар на патрона ни Grinning

Харесва ли ви, или не? Да пусна ли анкета?

Привет  Heart

Задръж с анкетите,скоро почваме сериала,ще има достатъчно теми за размисъл.Снимката си е бомба,достатъчно дълбока изразителност на лицето и.

# 67
Имаме си два патрона
Уникални са ни те
Тя на хубостта икона
Той на лошото момче

Имаме си два патрона
били двойка, вече не
Станал жертва на нагона
той след твърдото й "Не"

# 68
Еве Grinning Гласувах в анкетата Hands V

# 69
За всеки случай пуснах анкета, някой може да иска да гласува я Grinning

# 70
  • София
Привет, къзлар,

Анкетата е съвсем навреме.

Фи, супер си го написала, ще бъде трудно да се пъна и да е по-точно и по-добре формулирано от теб.

Милна, двете четиристишия са страхотни и отразяват съвсем адекватно реалността.
Ще ги цитирам тъй като много, ама мнооого ми харесаха.

Цитат
Имаме си два патрона
Уникални са ни те
Тя на хубостта икона
Той на лошото момче

Имаме си два патрона
били двойка, вече не
Станал жертва на нагона
той след твърдото й "Не"

Честно, не очаквах толкова скоро отново ПР кампания от патрона, очевидно му е харесало този начин на реклама, демонстрира нов стайлинг - изглежда чок якъшъклъ, но нивото на ПР-а а и на момите, с помощта на които е кампанията е доста ниско. Не знам дали хода беше добър, аз лично не съм във възторг и не мисля,че рекламата е елегантна, не подхожда нито на патрона по отношение на сценария (определено не ми допадна), нито на патронката (не подхожда да й се прави такава реклама).
За мен тя, Афра е най-важна и не мисля, че профилната й снимка подлежи изобщо на коментар.
За сега толкова, още съм малко, съвсем малко фрустрирана от новата ПР акция, но значително по-малко от предишната.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 17:47 от jvarbanova

# 71
Ако тази случка с Мерт е ПР акция, то е изключително глупава, според мен. Няма по-глупава цел от това да бягаш от жени и папараци, щото възникват мнооого въпроси. А ако е спонтанно, непреднамерено  събитие, проблемът със самоконтрола на публично място е сериозен.
Що се отнася до набутването на Афра в случката, ами... "гроздето е кисело"  по баснята на Лафонтен.

Цитат
Употреба: Използва се иронично, за да опише ситуация, в която някой се преструва, че не желае нещо, което реално иска, но не може да получи.

# 72
Мердо, първи в сърцата ни Heart

# 73
Преди година и малко Heart Eyes

# 74
Чиърс! 🥂 За хубавата Афра и нейните фотосесии!
А в анкетата гласувах с: да, харесва ми.
Благодаря, момичета, за информацията, споделеното, анализите, Еве, и за анкетата!

Общи условия

Активация на акаунт