Отговори
# 45
  • София
Дами, привет,

Милият Мерт - докога ще бъде жертва на ПР-а, който прави дали сам, дали с Мирай Кая, неговата близка агентка и приятелка в бизнеса и живота...
Този път няма целувка поне, аууу горката жена, че и "любов моя", Мерт го е закъсал май...

Погледът му не е много концентриран, галиба?

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 12:08 от jvarbanova

# 46
Привет Heart

Момчето си гледа живота,явно така разбира как трябва да се отнасяш с жена като си решил да прекараш време с нея.И друг път го е правил.Не е нищо ново, за госпожицата от Лондон явно беше решил да направи изключение. Поне тези дето са на семки да приключат с люпенето.Чакаме нещо за Юсуф, с личния си живот Мерт не очаквам да ни поднесе нещо ,което да не сме виждали.

# 47
Добро утро, ☕️някои правят взаимодействие от нови проекти, други от нови клюки. Кой както може, и който го може, го може.
Горкичкият Мерт, да му стане тъжно за него на човек ...

# 48
Нищо ново под слънцето, обичайния Мерт.

Но както се казва, момичета, karma is a bitch Grinning Таман се бяха наели да линчуват Афра за Рахимджан, Неслишах и озоновата дупка и... Чок шюкюр ярабим Grinning

Сема Мема всички изгърмяха за пореден път. Горката жена днес се чуди как да излезе от положение, на майтап го е обърнала. Другия профил, A.P не знам си какво, дето даваше големи надежди и отговаряше на въпроси за Афрам, се оказа някаква украинка, жадна за взаимодействие.

И едно мнение на фенка на Мерт

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 12:38 от Еванджелин

# 49
Хахахаха
Значи, Еве, "взаимодействието" си се оказва на едни блогърки с други и с люпилнята на семки. Ми забавно е до едно време. Joy

# 50
Говорят, че Афра се е върнала и има сет.

Има вероятност този младеж да пише музиката

# 51
Любов моя,защо ме остави? Joy
Вече предизвиква в мен,само смях,нищо друго..
По интересното е,че заклетите му фенки си мислят,че се разигравал театър,заради Юсуфи...еххх,дами,дамиии,кога ще прогледнете...може би никога.

# 52
Чаалар Хазнедароглу и Сертач Озгюмюш репостнаха афиша, значи наистина те ще пишат музиката за ABI

# 53
  • София
Еее къзлар, нашата патронка работи ли работи, докато патрона ни се жертва за ПР, но все си мисля, че не е само жертва от негова страна. Има и забавление - прави го много професионално, като истински чапкън, да не му е уроки...

# 54
jvarbanova, нали ти писа вчера, че може да го засекат на излизане от някое заведение с ново гадже? Като един пророк си била Grinning

# 55
Здравейте, дами!
Искаше ми се днес, когато светът отбелязва Международния ден за борба с насилието над жените, съседите да не ни бяха заливали с поредната помия, в която жена пак е поставена в уязвима позиция. Що за човек трябва да си, за да ти хрумне да правиш или да участваш в подобен PR (приемам, че е PR)? Каква точно е идеята на тази гнусотия? Какво трябва да покаже на обществото? Какво е посланието? Докато глупостите за новото "гадже" на Афра ме разсмиваха и на воля пишех за новия зет, сега някак си не ми е смешно. Жалко, моного жалко!
P.S. За "мъжкарите" и още нещо...
 https://youtu.be/LU9JHpCEYZY?si=C_79fnGsxtJLu1Rw

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 18:06 от Fi79

# 56
  • София
Irina, и аз като един Мерт съм вече професионалист по отношение на него и живота, който води извън снимачната площадка, а бих казала, че и за сет-овете май съм наясно. Ето Мюге - много добре му асистира в караваната явно щом още от Чапкъна му е служебен помощник, че и тя си почива в неговата каравана, съдейки по нейните снимки.

# 57
Привет , момичета !

Малко със закъснение и аз да се изкажа за  афиша. Афра много ми харесва.  Обувките ѝ  са трепач.И цвета на косата много и ходи / ако е такъв в действителност/. Имам само една забележка - този заметнат крак на Кенан , който го прави да изглежда кривокрак.  Иначе стоят добре един до друг. Дори много добре. И изобщо не ме интересува  колко години  разлика имат. Ще има искри там.
По повод контейнерите - на мен ми навяват мисли за контрабанда /оръжие/ , трафик на хора или наркотици.  Влизаме леко в крими жанра. За мен е супер.
За  Мерт - пак било ПР ,за да помогне на Афра. Някои хора си го тълкуват както си искат , само и само да не  падне ореола му.  Аз пък си  имам свое мнение - да, заради  Афра , но не и за нейно добро.  Започнаха снимките на Пера - появи се Селин. Сега започва излъчването на  ABI - пак постановки - просто отклонява вниманието  от работата на Афра. Като прът в колелата ѝ ми стои цялата работа. И не ми  е ясно , защо още спрягат имената им заедно. Като видя нови колажи  и ....... смях.
Не знам колко е останало от онова свито и срамежливо момче /ако изобщо е бил такъв/ ,  но аз го харесвах повече.
Всичко се приписва на Онур , че той стои зад този черен  ПР , но на него едва ли толкова му пука за Афра и Мерт. Не са единствените актьори , които работят за него. Хайде да не ги мислим за чак толкова важни , че да режисира личния им живот. Рибарчето отдавна свърши.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 17:57 от Kami_J

# 58
Рязко ми се изпари желанието да коментирам афиша, а това беше идеята ми за днешното включване. Сюрпризирана съм неприятно, така че... утре.

# 59
  • София
Рязко ми се изпари желанието да коментирам афиша, а това беше идеята ми за днешното включване. Сюрпризирана съм неприятно, така че... утре.

Значи ефектът, за който Kami_J пише е постигнат - щом ние, които сме върли фенове на Афра нямаме желание да коментираме професионалния плакат на новото дизи, в което тя ще бъде един от главните герои, представете си за другите?
Нямам какво повече да кажа, Мерт определено не й помага...

Общи условия

Активация на акаунт