Отговори
# 30
Контейнерите свързвам с пристанище, нали семейството на Доган имаше корабна фирма или империя. Същевременно наистина са опаковки. Тук интересното е, че три от тях са надписани, а два от тях с имената на актьорите, не на героите. Което би могло да се свърже с ролите, които ще изпълняват. Загадъчно. Blush
Контейнерът на Кенан е в морскосиньо, цвят, който се свързва със стабилност, сила, авторитет. Това е цвят, символизиращ и елегатност, и спокойствие.
Този на Афра е керемиден на цвят и се асоциира първо със земята, а после с труд и топлината  и с младежки дух, със силна енергичност.
Отвореният контейнер в сиво, от тъмнината на който като че ли излизат водещите фигури е в сиво - това е професионалният цвят. И двамата тръгват от позицията на официозност, интелигентност и достойнство. А разхвърляните документи и дистанцията между двамата, както и лицата им наистина внушават начало на битки. Сега дали контейнерът на семейството касае семейството на Доган, или бъдещо такова между двамата главни герои, предстои да видим. Но този светлокафяв тон се свързва с честност, искреност на отношенията, с приятелството. Което е изпитание по заглавието.

# 31
Кате, снимките за плаката бяха на пристанище, цветните контейнери са реални. Според мен, там ще е една от локациите на сериала, предвид дейността на фирмата на семейство Ханджъолу.

Афито два репоста направи, вълнението е високо Heart Eyes

Колкото повече го гледам, толкова повече ми харесва афиша. Мирише на качество Heart Eyes
А да не ви казвам как се радвам, че хейтърите останаха с пръст в уста, поради липсата на намеци за романтика. Кой знае как се бяха наточили за критики и сега греда Grinning Вероятно трескаво търсят в момента други кусури Stuck Out Tongue Winking Eye

# 32
Цитат
А да не ви казвам как се радвам, че хейтърите останаха с пръст в уста, поради липсата на намеци за романтика.
Няма такива, вярно е. Нито средата, нито предметите, нито двамата Кенан и Афра, нищо в това начало не може да се асоциира със сълзлива любовна история.
Цитат
Кате, снимките за плаката бяха на пристанище, цветните контейнери са реални.
Да, реални са, но надписите са привнесени, волно или неволно са избрани определени цветове за тези надписи. Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 17:00 от Katya_I

# 33
Кенан и Синем Кобал на благотворителна вечер

https://x.com/2_sayfaofficial/status/1992997622102343772

# 34
Адвокатката ни с ии Heart Eyes

Кенан изглежда много добре

# 35
Малко анализ на афиша Sunglasses

Просто за забавление 😉
Облеклото на Чаала е официално и формално.
Дрехите на Доан са ориентирани към полеви условия и практични.
Контейнерите, с различните си цветове, символизират един сложен свят.
Отворената врата е началото на разкриването на тези тайни.
Документите представляват конфронтация чрез закон и разум.
Докато скалпелът символизира пряка конфронтация, управлявана от емоции и кръвни връзки. #ABI

Аз хич не бях забелязала скалпела на земята.

# 36
Афишът кусури няма, наистина. Толкова е ярък, пипнат и модерен. Енергията на героите се усеща от пръв поглед. Много силна заявка, и най-вече, ще бъде в любимият ми напоследък жанр 😍 Нямам търпение!
Скалпелът и аз не бях го видяла...

# 37
# 38
Йешимчето и Наги Heart Eyes

# 39
# 40
  • София
Плакатът е супер, Афра е готина, със съвсем друга визия и излъчване - няма нищо общо със Сейран.
Изядох си био чипса, който купих вместо пуканки - щастието е пълно.

А Мерт - чакам февруари за да го видя отново неотразим сиреч като чапкън, отива му:smiles:

Ааа може преди това да го хванат папараците, излизайки от някой клуб я с Мирай, я с Мюге, я с някоя нова звезда,
наближават празници, няма да стои така я без компания...

# 41
Гюнайдън, ханъмлар Kissing Heart

Да е хубав и спорен денят ви и да получим още новини от ABI и Юсуф. От ABI чакаме фрагман, а за проекта с кодово име Юсуф - да му напишат сценария най-накрая Heart Eyes

# 42
Привет Blush

Четох коментарите на хората, след като публикуваха постера на ABI и едно от нещата, които непрекъснато виждах за Афра, беше как всички хвалят присъствието ѝ и колко магнетична е аурата ѝ. Толкова е вярно, Афи добавя харизма и присъствие към всичко, в което се появява, и никой не може да я засенчи Heart

Еве, попадна ми и на мен някакъв анализ на плаката Grinning

4. ТИПОГРАФИЯ И ТЕКСТОВИ УКАЗАНИЯ

„СЕМЕЙСТВОТО Е ИЗПИТАНИЕ“

← Това директно показва, че основният конфликт в сериала е свързан със семейството.

Между тези двамата:

Може да има кръвна връзка (брат-сестра, баща-дъщеря, доведени връзки).

Може да има семейна вражда, семейни престъпления, семейни тайни.

Семейството може да е споделената рана между тях.

Женски персонаж вдясно

По-бързо темпо на ходене – по-дълги крачки

← Амбициозна, смела, активна.

Професионално облекло (костюм + куфарче)

← Може да е бюрократ, адвокат, прокурор, детектив, някой от разузнавателния или корпоративния свят.

Летящи документи

← Разкриване на истина, излизане извън контрол или тема на „скрита тайна“.

„Разстоянието“ между двамата

Между тях се поддържа ясно определено разстояние за ходене.

Те са в хармония; еднаква власт, еднаква важност. →

Те не се гледат; не е романтично, → единството на целите преобладава.

Тези позиции са най-вероятни: принудително партньорство, „принуда да работиш заедно, без да искаш“, „вървене към една и съща цел, но с различни методи“.

6. СЕМЕЙНА ВРЪЗКА ИЛИ ЛЮБОВ?

Плакатът не оставя място за романтика.

Няма поглед

Няма физическа близост

Няма емоционални жестове

И двамата изглеждат независими и силни.

Следователно, връзката не е романтична.

По-скоро като:

„Принудително партньорство + драматична връзка, фокусирана върху семейството“

Или

„Връзка между брат и сестра, конфликт в доведено семейство или чувство за взаимна задлъжнялост.“

Слоганът, по-специално, подкрепя това: Семейството е изпитание.

Тази фраза намеква за романтичната връзка, темата за кръвните връзки/семейната травма.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ (КРАТКО РЕЗЮМЕ)

Какво изобразява този плакат:

Двама души с различни характери, принудени да се изправят срещу семейната си история, преследват опасна истина/тайна.

В центъра са семейството, дълга и напрежението, а не романтиката.

Принудителното партньорство между два противоположни персонажа е подчертано.

Тонът на сериала: драма + престъпление + семейно напрежение.

# 43
Мерт пак поема удара Grinning

# 44
Аууу много грубо Grinning Не му прави чест на Мерт, да се държи така с жените, без значение дали са гаджета, или забърсани в заведението. Доколкото си спомням, имало е идентичен случай и преди.

Общи условия

Активация на акаунт