Отговори
# 15
Добро утро.

Онур Акай отново е пил хапчета снощи,но с шепата.
Накратко,Афра е в Париж,като подарък предварителен от Мерт за рожденния и ден.Важно уточнение...сега я е изпратил да се вихри сама,защото декември той ще е много зает Head Band

Това не е всичко.Ще има няколко чествания,отделно с АБИ,после с приятелите си и отделно с патрона,но кога и къде...тайна,майна.
Та,работата била цветя и рози..

Нищо,че Афра и Мерт не знаят,най-вероятно не си говорят дори,и още по важното,тя е блокирана от патрона..ама това са мижави подробности...в глобален план,всичко е с хепи енд..поне в главата на Онур..

О,има и още...с Рахимджан отдавна били приятели и често си пишели,просто сега се последвали..
https://www.instagram.com/p/DRakeqSgr1_/?igsh=MW15bnNrNWZndjd6cw==

Еее,приемете го като мил жест към бившата .Към настоящите знаем Мерт е доста романтичен и склонен да развързва дълбоко кесията и лично да присъства на изненадите,за справка Уимбълдън и един друг рожден ден.Започвам да се тревожа за Онур.

# 16
През ноември я изпратил в Париж да се вихри сама, щото през декември ще е много зает. Satisfied
На този трябва да му забранят да пише и говори. То и без това боклукът в Мрежата вече е екологично опасен.

# 17
Здравейте в понеделник Kissing Heart

И на мен ми се губи логиката в написаното от Онур, но го приемам като част от гениалния план с пиара Grinning

Младите патрони Heart

# 18
  • София
Бонжур, дами,

Още съм на френска вълна - предколеден Париж е неотразим и със сигурност нашата прекрасна патронка му се наслаждава. Заслужава 2-3 дена релакс в този невероятен европейски град.
Да призная нещо - Париж е много по-елегантен и луксозен от Лондон, повярвайте ми. Не знам защо нашият патрон толкова много държи на острова...

Нейсе...
Пожелавам хубав ден и в очакване на новини за А.Б.И.Thinking

# 19
Цитат
Не знам защо нашият патрон толкова много държи на острова...
Ами, възможни са една дузина обяснения, Върбанова. Simple Smile
Лондон предлага по-мултикултурна атмосфера от Париж и човек е много по-свободен да потъне в него. Освен това, в Лондон е Хира Текиндор, с който виждаме, че са станали много близки. Това ми идва наум като начало, освен интереса към тениса.  Принципно те с Афра са мноооого различни хора.

# 20
# 21
Красива ни е адвокатката

# 22

На пръв поглед,напрежение,водена е битка, отворения контейнер зад гърба им,с тъмнината в него, тайни или лоша енергия,решителност в стойките и погледите им, теглили са една м.....на на всичко ,или излизат от битка, която ги е изтощила.Това усещам на пръв поглед,разчитам на Кетето да се включи.

# 23
Бомба са Heart Eyes Адвокатката ни е супер, с много готин патък Heart Eyes

# 24
Вай бе! Семейството - контейнер. Кена и Афра - контейнери... много опаковки, много нещо.
С различни цветове...

# 25

На пръв поглед,напрежение,водена е битка, отворения контейнер зад гърба им,с тъмнината в него, тайни или лоша енергия,решителност в стойките и погледите им, теглили са една м.....на на всичко ,или излизат от битка, която ги е изтощила.Това усещам на пръв поглед,разчитам на Кетето да се включи.

Сико, анджак Heart Eyes Ще хвърчат документи и перушини Grinning

Кате, обаче от сивия контейнер излизат Grinning

# 26
Уау, много яко!
Вайбът е между други два сериала според мен, нали знаете че се подготвям с гледане в жанра, но много по-професионално стои. Ще се борим с несправедливост.

# 27
Вай бе! Семейството - контейнер. Кена и Афра - контейнери... много опаковки, много нещо.
С различни цветове...

Кате,ако ще ти е от полза,цвета на контейнера обозначава на коя контейнерна линия е оборудване.Всяка си има отличителен цвят.Единствено кафевите могат да бъдат собственост на всяка от тях,те се наемат .

# 28
  • София
Цитат
Принципно те с Афра са мноооого различни хора.

Кате, това е основното, другите фактори са допълнения. Няма да ги коментирам, въпреки че имам какво да кажа, но останалото е мълчание (знаем кой го е написал - автор, в чиито пиеси патрона ни твърди, че би искал да играе, иншалах).

Сега за А.Б.И. - афишът е страхотен. Много различен от всичко, гледано до скоро (говоря за турски дизита).
Няма никакъв намек за любов необяснима между Чаала и Доан хеле пък страст, за което много се притесняваха маса хора и нададоха вой до небесата.

Очевидно нашите патрони се движат професионално в коренно различни сюжети, респективно роли.
Афра е доста по-интригуваща, поне за мен. Мерт - любовните истории са неговото амплоа, неотразим е в тях.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 15:23 от jvarbanova

# 29
Бирсен писала, че първо мислели за понеделник като ден, но сега не се знаело. Ако вторник се освободи, можело там да го сложат.

Всички от екипа репостнаха афиша, вълнуват се хорицата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт