Отговори
# 660
Мен ме е дерт за кучето. Дали и него ще го вземат в Истанбул. Настройките на часовника отидоха на.....земята. Хареса ми, че имаше много ретроспекции. Всичко е ясно , няма шикалкавене и гадаене.
Утре ще го повторя със субки. Струваше си чакането.

# 661
Сефа и снахата Алтън са брат и сестра. Сестрата на Доан - Гюлишан, иска да се омъжи, за да се спаси от семейството,  по-точно от баща си.

# 662
Офффф,бе,много динамика,заявка за силни интриги,всеки води своите битки и носи своите кръстове и някак си се преплитат.Дето се вика един нормален и безгрижен няма. Играят страхотно.Ревът за възрастовата разлика ще продължи ,но да вземат да се абстрахират от това на колко години са Афра и Кенан,да вникнат в образите и играта и да видят колко финно им се получава.Кенан е много изразителен и харизматичен мъж.От суровост на изражението за секунди преминава в нежност.Афи е различна и страхотна.Ще има вътрешен конфликт героинята и ,вече разбрахме кой е убил баща и.Кой нарани сестра и ???Дирен мога да го гледам до откат.Много ми хареса и епизода и фрага.Който се е подготвил за любов да забрави.Друго ни чака и по всичко личи ,че ще е хубаво.

# 663
Сефа и снахата Алтън са брат и сестра. Сестрата на Доан - Гюлишан, иска да се омъжи, за да се спаси от семейството,  по-точно от баща си.
Тя пък един спасител си намериии. Кой кого ще спасява там , не ми е ясно. Май  доктора ще спасява всички.

# 664
Ауууу,сега гледах фрагмана Heart Eyes
Мале,ето това исках да гледам,динамичен,различен,разтърсващ сериал,не повторение на "Бягай,обичам те"..и ала бала..
О и чудо,аз която бях с резерви...харесах Кенан,признавам си без бой Joy
А с Афи в комплект са топ.

# 665
Еве, някаква бременност да няма, защото Сефа е всичко друго, но не и спасител.

# 666
Фи, това каза Гюлишан на Мелек. Вероятно не знае какъв е Сефа Grinning
По-интересно е той защо се жени.

Гледали са заедно Heart Eyes

# 667
Много питанки се поставиха,ще видим отговорите им докато се залагат други.

# 668
Фи, това каза Гюлишан на Мелек. Вероятно не знае какъв е Сефа Grinning
По-интересно е той защо се жени.
Гюлишан едва ли ще си признае, че е бременна. Мелек е прекалено чиста, за да понесе такава изповед от сестра си. Покровителствена е тя от семейството, с изключение на бащата.
Сефа има нужда от пари, така че защо да не си ги набави чрез този брак?!

# 669
Да видим утре каква ще е оценката на непредвидимия турски зрител. Имаше и мач.

Оооо и Гюлсерен е там , закъде без нея.

# 670
Цитат
Кенан е много изразителен и харизматичен мъж.От суровост на изражението за секунди преминава в нежност.
Същински хамелеон е Кенан! Не може да се отрече и перфектната форма, която поддържа. Абе, много мой тип е Кенан. Wink

Едно от лицата на снимката леко ме тревожи, но... Да стискаме палци да не стигнем пак до лудницата, каквато беше трети сезон на другия ни любим сериал.

# 671
# 672
# 673

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 00:16 от Kami_J

# 674
Добро утро, момичета Hug

Да сложим хубавото ни пиленце Heart

Общи условия

Активация на акаунт