Отговори
# 675
Добро утро Heart

Много се радвам да видя,че Афра и Кенан са се сработили и ,че той я цени и показва уважението и подкрепата си към нея.
Чакам с нетърпение рейтинга и наградите на ELLE  довечера.

Радвам се също ,че патрона не изкочи този път с някоя изненада.Нека новините за него ,които чакаме ни носят само положителни емоции.

# 676
Момичета, свършиха ми лайковете Heart Eyes Във възторг съм просто Heart Eyes

Чакам да ни покажат и историята на Чаала Heart

С бялата блуза е Мелих Озйълмаз, сценаристът който напусна и се върна после, след като Тайлан бирадер се оттеглиха от проекта Heart Eyes

# 677
Рейтинга Heart Eyes

Ударих си г@за в тавана бе Grinning

# 678
# 679
Добро утро, дами!
Вълнението от епизода още ме държи, а този рейтинг само го подклажда. За пилотен епизод такъв рейтинг... Браво!
По- късно ще се включа с анализ на видяното, просто трябва да се освободя още малко от еуфорията, за да напиша смислен текст.
Кате, очаквам те за същото. Не си мисли, че не съм забелязала отсъствието ти снощи. Kissing Heart
Нинка, ти също ми липсваше! Heart

# 680
Рейтинга Heart Eyes

Ударих си г@за в тавана бе Grinning

Какво е това чудо Heart Eyes

# 681
  • София
Гюнайдън, къзлар,

Много се радвам - абсолютно заслужен е този висок рейтинг. Професионализъм е това.

Афра е в нова роля, която няма нищо общо със Сейран, тя е уверена млада жена с професия, пак има принципи, които отстоява, но не е "лудо влюбена" и ако това стане, ще бъде по коренно различен начин от Ялъто. Освен това Кенан е супер мъж, който с един поглед постига това, което друг не може да внуши в няколко серии.

Фенка съм на новото дизи - ще се гледа!

За патрона, какво да кажа, въпреки, че се твърди, че в Деликанлъ ролята ще е коренно различна, йок ойле бир шей. Мерт ще е същият "лудо влюбен" в няколко жени, няма да обсъждам повече. Разбира се, ще бъда приятно изненадана ако греша. За Мина - не съм във възторг, не съм я гледала. но от някакви клипове, които видях не мисля, че е с интелигентно излъчване. Обикновена е, нищо повече.

Хубав ден, наслаждавайки се на успеха на А.Б.И.Smiley

# 682
Какъв е тоя рейтинг,оле,олеее Hug
Heart Eyes
Хайде тия дето мрънкаха,че нямало да гледат глупости,ама щели да подкрепят Афра Joy
Да си гризнат г@за Stuck Out Tongue Winking Eye

Размазах се,предоволна съм Heart

# 683
Афито се радва на рейтинга Heart Голяма скица + любовта й към Офисът Heart Eyes

https://www.instagram.com/stories/afrasaracoglu/3809724786386200976/

Официалната страница благодари на зрителите

А.Б.И. зае първото място в класацията с първия си епизод🔥
Благодарим на зрителите, които са до нас.
#AbiDizisi
@atvcomtr

# 684
Мноого съм доволна !  За такъв старт дори не съм си и помисляла. Давах им около   6-7 като за начало.  Пожелавам им само да надграждат. Получи се партньорството между Афра и Кенан и това ме радва. Още снощи писах за химията и колко естествено стоят един до друг. Професионалисти ! Не очаквам кой знае какви романтични сцени ,  стига ми  да гледам как прехвърчат искрите. Заслужават си хонорарите и двамата.
Усеща се настроението в екипа , взаимното уважение, дори и Гюлса не може да ме подразни, стига да не се меси много. С една дума - изглеждат като семейство .

# 685
Здравейте, момичета, Фи ❤️, тук съм, чета ви и споделям вълнението от високия старт на Аби. Висока топка, браво, аз не се и съмнявах в успешния старт, по всичко си личи високия професионализъм на екипа. Не мога да коментирам, защото не гледах снощи, но ще ви настигна, и то се надявам на превод на български. Исках да разбера всичко от първо гледане, да не ми се развали впечатлението, затова ще изчакам. Желая успех на Афра и Кенан, и екипа. От клипа вчера, който се завъртя след епизода, съдя, че Афра беше притеснена, но Кенан беше като канара, уверен в успеха си. Смятам, че ще е много ползотворен тандема между тях, тя ще се учи от най-добрия, той ще се вдъхнови от най-вдъхновяващата млада турска актриса!

# 686
Привет, момичета! Hug
Цитат
Кате, очаквам те за същото. Не си мисли, че не съм забелязала отсъствието ти снощи. Kissing Heart
Fi, присъствах аз, обаче нямаше много какво да кажа. Първо, обикновено в първата серия (както и от заглавието още) хващам идеята на сериала, щото, съгласете се - историята не е непозната. А тук в края на епизода в главата ми беше хаос. Толкова динамично се развиваше действието, че и Сабина не сколасваше навсякъде. Smiley После видях, че идеята е на Гюлсерен и ... си рекох - не си толкова тъпа, Гюлса акцентира върху патологиите, а те нямат много общо с идеята. Smile Та в края на краищата за себе си избистрих проблема - Доган напуска родното си семейство - на убиец, Чаала приема за свое семейство Бехрам/Бердан - манипулатор и убиец. Кой е добрият избор?
Другото, което мога да кажа - играха на макс всички. Сценарият заплете в сложна плетка много герои, дано ги разплитат последователно и логично.
Рейтингът е зашеметяващ като за първи епизод.
И накрая - Кенан в бойното изкуство ми напомни Стиван Сегал. Joy
Приятен ден, момичета! Flowers Four Leaf Clover

# 687
Много силен старт. Heart Eyes

Хареса ми как страницата представи рейтинга,много оригинално с контейнера.Положиха успешно основите да надграждат тези цифри.А за нас вълнения и наслада  пред екраните във вторниците.

Пожелавам и на Мерт да постигне този резултат с пилотния си епизод след някой и друг месец.След този активен ПР от него нищо не може да му се опре.

# 688
Мерт не го мисля. Той има много фенове  и е  добър актьор. Мина също си  има своята фен база , много е  актуална след "Червени пъпки". Стига сценарият да е добър , ще успеят.
Момичета , довечера ще ходим ли на наградите на  ELLE  или ще имаме сет. Надявам се Афра да е там.
Още нещо забелязах по време на дизито  -  дават Афра , а долу  върви реклама с Мерт Я.  Каква символика само Joy

# 689
Доган: "Ти си ми баща, но аз не съм твой син". Тая фраза е ужасна присъда за родител. И ми се заби остро в главата. Нямаш избор кой ще те роди, но да бъдеш син, наследник, да се учиш, да продължиш или промениш ... е избор.  Thinking

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 12:11 от Katya_I

Общи условия

Активация на акаунт