Отговори
# 585
  • София
Здравейте, дами,

Пак казвам - чакам 13-ти януари с нетърпение за да видя една друга Афра. Сигурна съм, че ще се справи с новото превъплъщение. Изключително отговорно подхожда към всяка роля, за красотата й няма какво повече да кажа - неповторима е.

"Тези очи, където и да ги видя, пак ще се влюбя в тях" - цитирам по памет.

За патрона - нямам никакъв коментар. И аз като Sikorski не съм гледала Мина, не знам нищо за нея, така че ... ще видим.
А и нещо много се проточи този проект, дали не е толкова важен за продуцента или мениджърката на Мерт не си върши добре работата? Не знам...

Иначе много добре изглежда, машалла:smiley:

# 586
# 587
Аууу, нашата Темида яко са я напъплили змии... Едната - обвила меча на правосъдието, другата - направо й шепне в ухото. Трудничко ще е със справедливостта. Rolling Eyes

# 588
# 589
Широ пак при  "баба" .

Страхотна е Афра като   Пера !  Златно ни е момичето !  Особено ми хареса  косата /прическата/. Това ли е прословутата скъпа прическа , за която Онур се бръкна доста. Чакам я с нетърпение.
И патрона чакам , макар че там няма да има изненади. С Мирай са чудесна двойка и ще видим  горещи сцени. Щеше ми се нещо по-различно , ама каквото - такова.
За предполагаемата партньорка Мина -  имам добри  впечатления. Много свежо и талантливо момиче. Гледала съм я с Мерт Я. Супер се справи за своите 16 години /тогава/. Въпреки това  съм на мнение , че е много по-подходяща за тийн сериали. Сега и е времето за такива роли.
Но , сега идва  ABI  и  това ме вълнува  най-вече.  Само  още 3 дни  и на 4-тия в 20 часа  съм наредена  на първия ред. Дано има онлайн превод ,иначе..... нищо няма да хвана , само картинки ще гледам.Joy

# 590
Здравейте

Класическата статуя на Темида (гръцката титанида на божествения ред и правосъдието) е един от най-разпознаваемите символи в света на правото. Въпреки че често се бърка с римската богиня Юстиция, съвременното изображение обединява елементи и от двете фигури.
Основни символи в статуята:
Везни: Символизират безпристрастното претегляне на доказателствата и аргументите на страните в процеса.
Меч: Олицетворява силата на закона и неизбежността на наказанието. Обикновено е двуостър, което означава, че правосъдието може да послужи както за защита, така и за наказание.
Превръзка на очите: Макар в древна Гърция Темида да е изобразявана с отворени очи (като символ на нейното пророческо зрение), през XVI век се добавя превръзката, символизираща обективност – правосъдието не трябва да се влияе от статуса, богатството или външния вид на участниците.
Змия под краката: В много съвременни статуетки Темида е изобразена стъпила върху змия. Това символизира триумфа на правосъдието над злото, корупцията и измамата.
Книга: Понякога под краката ѝ или в ръцете ѝ присъства книга, представяща закона и кодекса, върху които се гради обществото.

Класическата статуя на богинята на справедливостта стои с крак върху змийска глава и се обляга на книга със закони, но тук змиите са преплетени както със самата справедливост, така и с наказващия меч. Това може би означава, че във филма ще видим много несправедливост, свързана със справедливостта.

# 591
Добро утро, момичета Hug Айде не остана до вторник Heart Eyes

От мен едно арт произведение Stuck Out Tongue Winking Eye Афра и Толга Саръташ в Лошото момче Heart Eyes

# 592
Последните дни минават най-бавно.  Добре че са почивни  и задачите са на  макс. Още отсега съм дала заявка за  свободен вторник и да не ми пипат лаптопа.

# 593
Здравейте! Отдавна не съм писала в темата. Виждам, че активно обсъждате престоящия сериал A.B.I. Кенан ми стои много добре на екрана, ролята е тъкмо за него естествено, но нещо Афра и визията й към момента никак не ми допада, за разлика от Пера, там е уауу и половина. За трейлърите към момента мога да кажа със съжаление, че темата за хирурга, завръщащ се към семейството и конака ми изглежда малко прекопирана, тъй като е заета още от септември и то повече от перфектно от Илхан Шен в сериала Halef: Köklerin Çağrısı. Сериал, който наистина е много добър и с всеки епизод рейтинга е по - висок и те оставя наистина изумен, колко добре може да бъде написан един сериал, не като един с едни риби и вечно ревяща мъжка роля, преди време ...... Направо съм изумена, че няма отделна тема за сериала и че почти не се споменава. Ролята например на Sezin Bozaci е ключова и разбрах, че тази жена можело да играе, нещо, което 3 сезона не разбрах от Рибарския.  A.B.I.  със сигурност като сценарии се различава доста от Halef: Köklerin Çağrısı, но чувстово за копиране пак си седи. Сигурна съм, че публиката в Турция ще подкрепи Кенан, тъй като е любимец там и не само там и заслужава да се завърне с високо оценен сериал, но до колкото съм запозната същата тази публика сякаш не харесва много Афра, може и да греша. Успех им желая все пак.

# 594
Здравейте.

Момичета,някъде чели ли сте къде ще го излъчват сериала,директно?Въпроса ми е за руските сайтове,търсих в Турк.ру,нищо няма,нито фрагманите,нито като предстоящ сериал.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 11:23 от Милена Тодорова 756835

# 595
Не знам директно дали ще е с превод, намерих това https://turkrutv.net/semya-eto-ispytanie-1-seriya.html

# 596
Не знам директно дали ще е с превод, намерих това https://turkrutv.net/semya-eto-ispytanie-1-seriya.html

Благодаря,там със сигурност ще се превежда,ако не директно,ще е на другия ден.Аз пишех Аби...не се сетих,цялото заглавие.

# 597
viksdreams , при толкова много дизита , всичко в турското кино вече е клише. Важно е как е написана самата история. Сериалът на Илхан е успешен , за което се радвам.
Надявам се на добър сценарий , защото каста ни е супер. Някои харесват повече Афра , други повече Кенан , но е важно да се получи спойката. Няма значение възрастта , нямат значение фенските пристрастия , важна е синергията. Трябва да е такава , че да те залепи за екрана , да има очакване, нетърпение и т.н.
Искам да им се получи , защото и двамата го заслужават. Не е нужно да има романтични сцени , а да има истинско партньорство.
Истинските фенове ще гледат , каквото и да им поднесат. Важното е да се спечелят останалите зрители. Никой не е принуден да гледа нещо , което критикува преди още да е започнало. Дърпаш шалтера и готово.
Нямаше излъчен дори трей , коато започна мрънкането за разликата във възрастта , как не си подхождали , кой на кого изглеждал като баща и т.н. Изморително е да четеш такива постове и да си залят от толкова негативизъм.
Аз пък ги харесвам. Добре стоят един до друг. Ще ги гледам докрай , както направих и с Рибарчето , въпреки  че ме вадеше от обувките почти всеки епизод.
Колкото по-дълго , толкова по-добре !

# 598
🖇️ Афра Сарачолу, която се завръща на екрана с новия сериал „ Семейството е изпитание“, говори за ролята си на героинята Чаала:

„Чаала е жена, която се опитва да защити себе си и семейството си въпреки раните си. Тя е многостранен персонаж, много отворена за промяна. Очаквам с нетърпение да видя каква посока ще поеме с решенията си. Зрителите ще видят, че семейството е едновременно нашата сила и нашата слабост.“ #AfraSaracoglu #Abi

# 599
Надявам се на добър сценарий , защото каста ни е супер. Някои харесват повече Афра , други повече Кенан , но е важно да се получи спойката. Няма значение възрастта , нямат значение фенските пристрастия , важна е синергията. Трябва да е такава , че да те залепи за екрана , да има очакване, нетърпение и т.н.
Искам да им се получи , защото и двамата го заслужават. Не е нужно да има романтични сцени , а да има истинско партньорство...

И аз се надявам, дано им се получи. Харесвам ги и двамата. Кенан е класа! Афра също. Знам, че няма как да измислят нещо неписано до сега, просто казвам, че историята малко преповтаря успешен сериал излъчван в момента и това точно в трейлъра да го покажат ....  дано не им изиграе лош рейтинг. Все пак Рибарче събра такава гледаемост имено заради трейлъра, който си беше подлъгващ - споменаваха Сюлейман, имаше конак, хамам, аз бях със съвсем други очаквания и ако не беше химията между Афра и Мерт надали щях да го гледам, предполагам и с останалите е било така.  Най - важно е наистина как е написана историята и най - вече да са последователни в сценария. Искрено им пожелавам A.B.I  да не е стил Рибарче, почнеш обещаваща интрига, зарежеш я след две серии и така мъка 3 сезона, въпреки че го следих до края, тази непоследователност направо съсипа и тях и феновете....... Предполагам, ако има думата Кенан няма да позволи подобна гавра, смятам, че достатъчно уважава турския зврител.

Общи условия

Активация на акаунт