Отговори
# 645
Мерси, Еве Heart
Тук не ми иска регистрация.

# 646
  • София
Еве, благодаря за всичко, което правиш за нас (и Афра, разбира се).

Браво на Афра, всички я подкрепяме, успех на сериала, в което не се съмнявам.

До после, къзлар!

# 647
Ето още една възможност. Hug
https://ruturkserial.net/semya-eto-ispytanie/5263-semya-eto-ispy … ie-vse-serii.html
Ами ... да е на късмет днес на 13-то число. Blush

# 648
В шок съм Heart Eyes Супер динамична серия, а фрагмана още повече. Машаллах!

# 649
Е, как е ?  Хареса ли ви епизода ? На мен - много .
Много динамика , много разкрития ,  супер игра   и фрага - огън !

# 650
Ками, не можах да откъсна поглед от екрана, за да не изтърва нещо бе Grinning

# 651
И аз  и аз !  С риск да ядосам много хора , химията е на макс . Получава им се непринудено , естествено.

# 652
УАУ, каква серия само! Всеки ще има своята драма и ще носи своя кръст. Само жертвите са невинни.
И ако след тази серия още се говори за възрастови разлики, направо ще е кощунство.

# 653
  • София
Беше жестоко - толкова динамика...
Афра е страхотна, как играе.
Какви възрастови разлики, какви пет лева.

# 654
Направо всеки си е на мястото и в ролята бе Heart Eyes
Умирам от смях със Синанчо Grinning Не можах да разбера какво му е на зетя Сефа.

# 655
Зетя Сефа май е в комбина със жената на Синан. Шушукаха си нещо. Мисля , че той  резна Тахир , за да може Синан да застане начело на фамилията. Ноооо  онзи е много печен - оцеля.

# 656
Аз успях да гледам час и нещо и ме хванаха да говоря с внуците...
Това което успях да гледам и да разбера от превода,определено ми хареса.Много динамична серия,успяха да представят всички герои и техните истории,ще се гледа.Надявам се Анадолските лели да са оценили историята.
Афи няма какво да я коментирам,то се знаеше че е перфектна.
Само не разбрах Махинур защо е в това състояние,Бехрам ли и е направил нещо,или Синан?
Дано утре има бг превод,че да догледам епизода..много се силих и накрая ме вързаха..

# 657
И аз  и аз !  С риск да ядосам много хора , химията е на макс . Получава им се непринудено , естествено.
Присъединявам се към мнението ти, Ками. Радвам се, че още в първи епизод стана ясно, че между главните няма да има никакви роднински връзки, за да мога да се насладя на романтичната такава.
 Не бях гледала Кенан до сега, но този човек играе като звяр. И да, харизма има и да раздава.
На снимки не ме впечатляваше особено, от фраговете също не улавях онова очарование, което тази вечер ме залепи за екрана.
Не знам кой пусна онази глупост, че ще е 35-годишен в сериала, но предвид ретроспекциите от събития, случили се преди 25 години, ясно се видя, че не е 10-годишно момче.
Целият кастинг е великолепен. Дори и актриси, които ми бяха посредствени в "Рибарче", тук се справят превъзходно.

# 658
  • София
Без влажни погледи и прехапани устни, без сълзи по лицето, ефектът е страхотен.
Еее ще гледаме, къзлар с интерес, доору му?

# 659
Цитат
Не можах да разбера какво му е на зетя Сефа.
Зетят, освен хазартно зависим, няма да се изненадам, ако има и други зависимости. На мен ми е по- любопитно защо сестрата на Доан се чувства принудена да се омъжи за нето. От ясно по- ясно е, че любов няма, но какво се крие зад това решение?

Общи условия

Активация на акаунт