Избор на презерватив ?

• 1 111
  • 31
  •   1
Отговори
Здравейте ще пиша кратко и точно ..  търся презерватив който да предпазва от бактерии и други гадости предавани по полов път тъй като момичето с което правих секс има микоплазми и се отказа че нито дюрекс , нито немската марка Амор предпазват от тези гадости ... Та ако знаете добри и изпитани такива моля да споделите , Благодаря предварително .

# 1
  • На изток от Ада
Да се лекува . Презерватив не предпазва на 100 %

# 2
Ти някакъв вълшебен презерватив ли очакваш да има??? Всички пазят еднакво, но не на 100%

# 3
Презервативите не предпазват от всичко на 100%.
Да ходи да се лекува, че да не ти лепне нещо и на теб.

# 4
Лепна ми ги вече затова питам изпитани добри презервативи защото не става всеки път да ми става зле след полов акт с нея ...

# 5
  • На изток от Ада
То щом ти го е лрпналс си го имаш..

# 6
  • София
Микоплазмените инфекции се лекуват с антибиотици. Лекувайте се, правете секс само с презерватив (да не е от левче) и най-добре виж мацката с колко народ освен теб си ляга.

# 7
Микоплазмените инфекции се лекуват с антибиотици. Лекувайте се, правете секс само с презерватив (да не е от левче) и най-добре виж мацката с колко народ освен теб си ляга.

Какво значение им цената на презерватива? Да не би евтините са са с дупки? В Лидл продават едни много евтини, но са качествени, като под това разбирам да не се късат. И дебели не са също.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 22:07 от Черна станция

# 8
Ами то винаги има риск. Все ще се бутнете някъде. Joy Освен да облечеш водолазен костюм или да се увиеш в стреч фолио ...
Най-добре проведете сериозно лечение и двамата.

# 9
То се видяло че ще сменям партньорката след лечението ... не иска да се лекува нищо и нямало при мен сърбежи и смъдежи ... крие си телефона със сигурност не съм сам в играта ....

# 10
Ама ти ходи ли на лекар? Или? Съветвам те да отидеш.
Интересно име, отговаря ли на действителността или е от скромност?
По принцип не е задължително да и има нещо, за да имаш такива усещания.
Може да имаш алергия от презервативи, лубрикант или нейната среда да е хм по- различна. На нейно място бих се изследвала, но не можеш да я накараш насила.
.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 05:13 от zavs

# 11
  • София
То се видяло че ще сменям партньорката след лечението ... не иска да се лекува нищо и нямало при мен сърбежи и смъдежи ... крие си телефона със сигурност не съм сам в играта ....

Иди на лекар задължително при първа възможност!

# 12
Ходихме на Варна доктор Верославов и там на уред Метатрон установиха Уреплазми и Микоплазми при нея в по големи количества разбира се ... Върнахме се в нашия град и тя реши и тука да пуска изследвания и понеже тука имаме страшна апаратура и нищо не и намериха ..... а те мойте микоплазми от въздуха са дошли няма от къде другаде при положение че само с нея съм правил секс и не си крия телефона  .... Та връзка нямаме само секс но и това ще отпадне защото се оказа че тези гадинки и презерватива не ги спира ...

# 13
Били сте при алтернативен лекар. Този метатрон не е към конвенционалната медицина. Сигурен ли си че нещо ти има?

# 14
Въпроса ми по темата е има ли презерватив който освен от бременност да предпазва и от болести защото така като гледам май ще си карам на ръчни  и занапред ???

Общи условия

Активация на акаунт