Избор на презерватив ?

• 1 108
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
  • На изток от Ада
Няма презервативи които да предпазват на 100%

# 16
Всички предпазват и от болести, но само донякъде, не на 100%. Тоест с презерватив шансът да хванеш нещо силно намалява, но не е нула. И няма вълшебни презервативи.
Впрочем жената е по-предпазена от мъжа, защото целият му атрибут, влизащ в нея е изолиран, а също и семенната течност. Докато слуз от жената по време на секс излиза извън влагалището и може да полепне и по тестисите на мъжа, които не са защитени. И  ако в тази слуз има нещо, той може и да го прихване. Пак не е задължително, защото здравата кожа също има защитни качества.

# 17
  • София
Въпроса ми по темата е има ли презерватив който освен от бременност да предпазва и от болести защото така като гледам май ще си карам на ръчни  и занапред ???

Презервативът не предпазва или предпазва в твърде малка степен от болести, които се предават по метода кожа-в-кожа.
Няма нужда да "караш на ръчни", а да си подбираш партньорките внимателно.

# 18
Е нали се сещате че като не живеят хората заедно и няма как да знам през дните в които не се виждаме къде хвърчи пеперудата .... Аз отдавна съм загубил доверие в жените като цяло и едва ли ще влизам във връзки скоро време .... здравето ми е по-важно от едното ебане ...

# 19
  • На изток от Ада
Абе има всякакви мъже и жени..
Мен също един ме зарази . Хем не излизах с който и да е .

Но после намерих съпруга ми ...

# 20
"Метатрон е биорезонансна система за анализ и диагностика, която сканира всички органи..."

Отиди на лекар! Да ти направи изследвания! Може дори нищо да ти няма! Вдигаш шум без доказателства!

# 21
Да, здравето ти е най-важно. И за всички е така. Но това не означава да спираш сексуалните контакти.
И постоянният ми бивш партньор ме зарази с Херпес и го знаеше, че беше носител и заразен.

# 22

E там е работата че мацката с която правих секс не иска да се лекува обърна се и ви каза че аз съм заразника къде съл бил ходил ... при положение че тя ми е първата жена ... Аз знам какво ми е какво да ходя по лекари лекувам се и тва е

# 23
Здравейте ще пиша кратко и точно ..  търся презерватив който да предпазва от бактерии и други гадости предавани по полов път тъй като момичето с което правих секс има микоплазми и се отказа че нито дюрекс , нито немската марка Амор предпазват от тези гадости ... Та ако знаете добри и изпитани такива моля да споделите , Благодаря предварително .

Най-изпитаното средство е така нареченият "Африкански презерватив".
В Африка го практикуват поради широкото разпространение на спин.
Рецептата е следната:
Поставяте си един презерватив, намазвате го с най-лютото чили и върху него поставяте още един.
По време на секса, ако някой от партньорите почувства парене, акта се прекратява!

# 24
А и лютото убива микробите. Grinning
Ако се добави настърган лук и чеснов сос предпазва и от херпес и срамни въшки.

# 25
Ааа ясно. Започнали.сте сексуалния си живот. Още явно сте малък. Затова питате за по-сигурен презерватив. Няма такъв. Подбирайте и преценявайте сексуалните парньорки. Седнете и прочетете за анатомията на мъжа и жената и се образовайте за секса.
Като приятелката ви не иска да се изследва и лекува, я зарязвате. Просто е. Здравето ви е по-важно.

# 26
Трагедията в темата е, че самозван лекар изполва шарлатански уред,
с който поставя измислени диагнози, а лековерните му се връзват.
Вероятно му няма нищо на момичето.
Но ако автора е толкова непросветен и незаинтересуван поне да провери какво е "Метатрон", то може би наистина е по-добре да си кара "на ръчна"

# 27
  • София
Ау, сега видях за "Метатрон"-а.
Отиди на истински венеролог.

# 28
  • София
Подкрепям горните съвети.
1. Иди на истински лекар, който посредством истинско изследване ще установи има ли ти нещо изобщо.
2. Ако ти има нещо изобщо, в което се съмнявам, нещото се лекува (но не чрез дебел презерватив, а с лекарства).
3. Отношенията ти с момичето са твоя работа, но можеш да я разкараш и без гадни обвинения, които може да са съвсем неоснователни.
4. Протриване, малки пъпчици по пениса може (не е задължително) да са от раздразнение след дълъг полов акт, от кремове, козметика или реакция към презерватив, гащи, прах за пране и т.н. Така че дори симптоми и проблеми в деликатната област не значат непременно, че някой те е заразил с ППБ, затова се ходи на лекар - а в допълнение ти симптоми май нямаш.
Така че не се филмирай, ами научи пътя към лекарския кабинет.

# 29
Първо, невъзможно е да се знае кой на кого какво е лепнал, освен ако някой не е бил девствен преди това, а дори и така уреаплазмата се предава от майка на дете и е възможно и девствен човек да я има. Второ, презервативите предпазват в голяма степен. Трето, ако един от двамата има положителен тест и двамата трябва да пиете антибиотици и да пуснете контрола няколко седмици след лечението. Възможно е да се наложат няколко курса.

Общи условия

Активация на акаунт