Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 12 791
  • 214
  •   1
Отговори
# 135
Гилзата на това MAC e приказна 🤩
Скрит текст:

# 136
И цвета изглежда приятен Simple Smile

Получих коледното течно червило на Шанел, цвят 558, не е лошо. Блестящите частички са приятни и не твърде натрапчиви (при по-пестеливо нанасяне, при плътна апликация предполагам ще са по-отчетливи, но аз все пак го носих през деня и не съм прекалявала).

Снимката не е моя, но цветът отговаря на моите устни.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 14:09 от Brand new day

# 137
Да, хубав е. Ето клипче
https://vm.tiktok.com/ZNR8TgUAC/

# 138
Имам едно на Clinique,  в цвят Beige Pop, изглежда същия цвят като това на MAC.

# 139
  • София
Аз имам подобно на L'Oreal. Cosmopolitan го бяха нарекли "Червилото, което отива на 99% от жените" или нещо такова.
Взех си още един цвят на Vivienne Sabo LALA Laque, този път в цвят корал. Влюбена съм в него.

# 140
  • София
Момичета, в Лили са заредили някои неща на Kylie - lip kits, глосове и матовите тинтове. Има и ружове няколко. Пробвахте ли нещо? Онлайн даже май са намалени.
Аз имам един глос от Дъглас, който бях поръчвала преди време и не ми е нещо уау. Макар че аз не обичам и гланцове по принцип.

# 141
Здравейте, купих това червило на Лореал, щото пишеше, че е дълготрайно и за мен, според моя бюджет беше скъпо. Имах други червила, които се размазват веднага, не траят, затова купих този, ала се подлъгах. Не е изобщо дълготраен и се размазва, оставя петна по чашките. Иначе има хубава миризма на роза и хубав изглед.
Да имате предложения за червила, които не цапат под 30лв?
На Мейбълин виниловия инк харесвам аз. Комфортно и много трайно. На Ревлон двойното червило е изключително трайно също.

# 142
  • София
Скрит текст:
Момичета, в Лили са заредили някои неща на Kylie - lip kits, глосове и матовите тинтове. Има и ружове няколко. Пробвахте ли нещо? Онлайн даже май са намалени.
Аз имам един глос от Дъглас, който бях поръчвала преди време и не ми е нещо уау. Макар че аз не обичам и гланцове по принцип.

Maтовите течни червила на Kylie нямат мърдане, дори и червените. Ако знам, че на събитие ще има и пиене, и храна, разчитам на Kylie или, в краен случай, на NARS. Моливите от комплекта също са железни - меки, без да са прекалено меки, покривни, ярък цвят, лесни за работа. Използвам ги и в други комбинации със сходни цветове. Заслужават си парите, но само ако се поръчва комплект.

# 143
  • София
Момичета, показвам още един красив цвят на Фенти, много ми допадат розовите частици в червилото.

Колкото да ми харесват червилата на Фенти, винилите на Тарте ми остават фаворит. Устните след като се изтрие червилото остават като напомпани и силно хидратирани, не съм имала подобен ефект с никой друг продукт за устни.

# 144
Момичета, имате ли опит с този продукт на Clinique, lip + cheek oil in Black honey?

# 145
Dewi, нямам това, имам друг един вид тинт, но като гледам по клипчетата, няма голяма разлика, само цвета на моето е друг и е в кръгло шише. Страшен боклук е! Аз харесвам марката, ползвам много бяла козметика тяхна, но това не струва. Моето, де, ето това е, но друг цвят https://douglas.bg/clarins-water-lip-stain-conf-45542
А ето и клипче на това, за което питаш ти https://www.tiktok.com/@danielle_below/video/7551138070129544478 … p;t=1765227540640

# 146
Момичета, имате ли опит с този продукт на Clinique, lip + cheek oil in Black honey?

Аз го имам. Хубав е, но е много нетраен, цвета също ми е тъмен, не е като едноимения стик. Не ми е любимец, иначе ми хидратира устните.

# 147
Хм, ами май ще го отнеса, че изглежда функционален продукт, още повече щом хидратира устните, а моите са сухи и все ми трябва нещо да ги овлажнява.

Напоследък ме е хванала треската да си купувам продукти за устни, все съм в търсене на точно моя продукт. Е, за сега не съм го намерила.

# 148
Аз за себе си открих, че от глосовете има повече полза за устните от което и да е мазно червило. Просто мазните червила изчезват, а глосовете придават плътност въпреки изтриването в течение на деня. Сега извадих двата MAC-а, почти еднакви цветове, това последното с красивата гилза и Lustreglass Sheer-Shine Lipstick. Второто е толкова мазно, че се топи и изчезва. А както съм казвала вече, аз от трайност на червило рядко се оплаквам. Но сатенената формула е по-добра от тази бляскавата. И красивата гилза е доста по-голяма.
Скрит текст:

# 149
Вече ползвам активно Rimmel Lasting Finish, доволна съм. Вероятно ще купя и други цветове по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт