Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 12 782
  • 214
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Някоя дама да е мервала тези гланцове в България - https://www.nyxcosmetics.com/lip/lip-gloss/jelly-job-full-bodied … C0M8bznIz5RRnWCVB

# 121
И аз се интересувам, видях ги в тик ток и съм склонна на поне 4-5 цвята 😁

# 122
Да, това е моето червило на Фенти.

# 123
Аз в крайна сметка поръчах Rimmel. Като пристигне пратката и пробвам, ще пиша пак.

# 124
Да покажа този балсам на Artdeco. Много елегантен вид в метална гилза, приятен аромат и приятно усещане върху устните. Доста плътен, без да натежава при нанасяне. Не знам в дългосрочен план ще ми стане ли фаворит, но първото ми впечатление е отлично.
Скрит текст:

# 125
  • София
Момичета в сайта на английския МАС, подаряват коледното трио с глосове при покупка над 70лири.

https://www.maccosmetics.co.uk/

На мен червилата на МАС ми изсушават устните, но новото коледно ми стана любимо, може да е с нова формула.

# 126
Днес пробвах червилата Rimmel. Поръчах нюанси Sugar Plum и Frosted Burgundy. Цветово съм доволна. На живо не са толкова тъмни и наситени като на снимка, което ме устройва. Аз така или иначе почти винаги под червилото слагам пласт безцветен балсам, така че не мисля, че ще има проблем с изсушаване. За трайност още не мога да кажа категорично как са, но ще подновявам при нужда, не ми пречи.

# 127
Agent, за теб идвам 😀
Последните години все ми е трудно да си харесам цвят червило, което да ми отива много и затова въртя 2-3.
Днес не 1, ами 2 от летището в Рим забърсах, при все че закъснявах за полета 😂
Виж тези, мисля, че и на теб ще ти харесат.
Аз съм брюнетка със светла кожа (light, fair to light) и тъмни очи:
Първото е на Gucci Satin серията, цвят 202. На живо е повече berry цвят, не разбирам как изглежда червено в интернет😂

Второто е D&G от матовата серия, цвят 11.11, който на тези суочове изглежда розов, ама не е. Някак е my lips but better with a twist😂

Ще видя тези дни да направя снимки, сега не мога, че ще събудя мъникото Simple Smile

# 128
Здравейте, купих това червило на Лореал, щото пишеше, че е дълготрайно и за мен, според моя бюджет беше скъпо. Имах други червила, които се размазват веднага, не траят, затова купих този, ала се подлъгах. Не е изобщо дълготраен и се размазва, оставя петна по чашките. Иначе има хубава миризма на роза и хубав изглед.
Да имате предложения за червила, които не цапат под 30лв?

# 129
https://lillydrogerie.bg/max-factor-lipfinity-d-lgotrajno-techno … 4h-10-2-3-ml-1615

За балсама на Artdeco - не съм убедена, че ще ми хареса дългосрочно, защото оцветява устните в химическо цикламено доста трайно. Не знаех за това му свойство.

# 130
https://lillydrogerie.bg/max-factor-lipfinity-d-lgotrajno-techno … 4h-10-2-3-ml-1615

За балсама на Artdeco - не съм убедена, че ще ми хареса дългосрочно, защото оцветява устните в химическо цикламено доста трайно. Не знаех за това му свойство.
Благодаря, изглежда доста хубаво, как не съм видяла, но там има огромна навалица, от хора не съм успяла да виждам.

# 131
Балсама на Artdeco не е ли от тези които променят цвета си спрямо ph на устните.
Аз изобщо не го харесах.

# 132
Не, като се нанесе си е някакъв нюд и то много приятен, но като се изтрие, отдолу блесват устни в цикламено... Rolling Eyes Аз не знаех, че оцветява така, иначе нямаше да го купя.

# 133
  • София
Дойде ми поръчката от английската Сефора, на 100% продукти за устни, добре че имаше подарък, че да има и нещо различно в кутията.

Естествено първо тествах Fenty Is it Fu$$y, чуден цвят, след 4-5 часа носене няма пресушаване. Доволна съм, благодаря че споделихте!

Сега си мисля, че трябваше да взема и Shimmering Fu$$y за проба Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 19:02 от nad_tab

# 134
  • София
Момичета, останаха ли някъде offline коледните диор в различен от червен цвят? Виждам, че online вече ги няма 🙁.

Допълвам се, в Дъглас в Мол Сердика има 420 и 520 Wink.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 14:36 от Мишчица

Общи условия

Активация на акаунт