Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 12 745
  • 214
  •   2
Отговори
# 165
Аз бях доволна от Color Riche Shine. За съжаление от поне 2-3 години не намирам в наличност подходящите за мен нюанси.

# 166
  • София
И аз много харесвам червилата на L’Oréal. От тази серия имам цвят 171 и много си го харесвам, но не е толкова трайно, колкото Color riche (старата им серия), но тук се предлагат много малко цветове.
Тези на Maybelline в гилза също много ги харесвах, но вече почти никъде ги няма или най-много 5-6 цвята. Явно не се търсят, а и гледат да продават новите си продукти (които на мен грам не ми допадат Sad

# 167
  • София
Голямото ми откритие на този черен петък стана Totally Teddy Lip Kit.

Помня, че когато нашумя Велвет Теди, не ми беше харесало, но тези толкова да ми отиват на светлата кожа, че от няколко дена все към тях посягам. Само Edgy Teddy още не съм пробвала.

https://www.maccosmetics.co.uk/product/13851/140572/products/mak … lip-kit-worth-98#

# 168
  • Бургас/Пз
Над, Диа, благодаря. Ще ги разгледам.

# 169
  • Вестерос
И аз имах някакво коледно умопомрачение с Кико.

Това дойде, много е приятно, гланц, добре хидратира, но бързо изчезват частиците

За майка ми взех този сет. На живо са хубави цветове и ми допадат. Обмислям да си взема и аз.

Чакам сега тези Blush kiko snow kissed holiday sparkly peaks lipstick 02 и 04

# 170
Сетът изглежда много добре.

От няколко дена ползвам MAYBELLINE NEW YORK LIFTER GLAZE ROSE BITE  , харесва ми като цвят и тинта, който оставя, но наистина не се усеща приятно на устните.

Много ми допадна NYX Lip IV , много приятно се усеща на устните и много добре хидратира, не мисля, че е коментиран достатъчно тук.

Аз бях от привърженичките на матовите течни червила на мейбълин, но нещо напоследък матовите не ми седят добре и се ронят много.

Доскоро харесвах и това червило и беше много дълготрайно върху устните ми, също частта с балсама е много приятна, направо се разтапя

Не ми харесва и течното червило на Кайли, което си поръчахме задружно тук, изобщо не засъхва при мен и оставя следи навсякъде.

# 171
Не ми харесва и течното червило на Кайли, което си поръчахме задружно тук, изобщо не засъхва при мен и оставя следи навсякъде.
То не е засъхващо, тип лак е.

# 172
Да, мислих че е дълготрайно, като това на лореал

# 173
Като си помисля колко много носех матови течни, а сега ги намазвам, поглеждам се в огледалото и светкавично ги изтривам! Е, то и трендът и попремина...

Agent, за теб идвам 😀
Последните години все ми е трудно да си харесам цвят червило, което да ми отива много и затова въртя 2-3.
Днес не 1, ами 2 от летището в Рим забърсах, при все че закъснявах за полета 😂
Виж тези, мисля, че и на теб ще ти харесат.
Аз съм брюнетка със светла кожа (light, fair to light) и тъмни очи:
Първото е на Gucci Satin серията, цвят 202. На живо е повече berry цвят, не разбирам как изглежда червено в интернет😂

Второто е D&G от матовата серия, цвят 11.11, който на тези суочове изглежда розов, ама не е. Някак е my lips but better with a twist😂

Лолла, благодаря ти, прекраснице! Аз съм по-тъмна от теб (2.5N - 3N), но берита всякакви ми стоят учудващо добре! От тях мога да купя със затворени очи, за разлика от розови, кафяви, червени.... mauves & berries и колкото е по-сложен цветът, толкова по-добре! Откакто почнах да "посивявам" всичко очевидно топло съм го отписала (стои като чуждо тяло на лицето ми), както и много драматичните и тъмни червила. Светли никога не са ми стояли добре.
Нещо такова (случайна снимка от нета):

# 174
Аз не се сдържах и след Black Honey-то си взех и Nude Honey Clinique lip+cheek oil, приятен неангажиращ цвят. И аз като Агента, не обичам червила, които да стоят като чуждо тяло на лицето Laughing

С това мисля, да поприключа с продуктите за устни, че изведнъж пак натрупах, а бавно се изразходват. Имам и корейски продукти за устни, които съм напоръчвала и чакам, та стана прекалено.

# 175
Интересно, че си по-тъмна от мен Агент, а все едно за моите избори на червила пишеш😀
Топли нюанси и аз не толерирам, изглеждам болна и жълта😀
Наскоро си сгреших цвета на косата и станах много топъл нюанс, не можех да се гледам😀

# 176
  • София
Момичета, преди време някой беше похвалил течните матови червила на някаква БГ марка, но търсих назад в темата и не откривам поста Sad Дайте някакъв коз коя е марката? 🙏

# 177
Да не са Панацея?

# 178
  • София
Не, нещо друго беше. Някакви нови май..

# 179
Момичета, има ли някой пробвал сатенените крем червила на Pat McGrath и ако да, може ли мнение?

Общи условия

Активация на акаунт