Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 12 745
  • 214
  •   2
Отговори
# 180
  • София
Иконика е марката. Не е истина просто как ни дебнат отвсякъде.. Малко след като писах тук, си отварям ФБ и първото, което ми излезе, познайте какво беше Joy Ужас!
Та имате ли впечатления от матовите им червила?

# 181
И аз като Агента, не обичам червила, които да стоят като чуждо тяло на лицето Laughing
Ох, тази обсесия (аз и викам "цветовата хармония") при мен е отдавна и много време и пари съм потрошила докато разбера какво и защо работи при мен!

Интересно, че си по-тъмна от мен Агент, а все едно за моите избори на червила пишеш😀
На твоята по-светла кожа същите тези цветове ще стоят по-контрaстно и малко-ярко, но вайбът е същият Simple Smile

Както ти обещах показвам няколко цвята типични за мен (каквото съм се сетила на прима виста скрийншотнах набързо). Доста любими се оказаха спрени. На моите устни поне половината изглеждат доста различно от официалните суотчове Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 22:29 от Agent Provocateur

# 182
Сатенените на Пат не са никак лоши, никак! Имам само 2, та мнението ми не е меродавно, но си ги харесвам!

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 16:22 от Agent Provocateur

# 183
Купих мега глиттера, щото много харесах и беше популярен, обаче цвета бил много ярко розов. И не пасна на устните ми, щото не е много топъл цвета. Аз го купих розов, щото имах много червила с червен и оранжевикав цвят, да си имам и розовко, помислих, че е лекичък, но е доста ситен цвят.

# 184
Аз от мила съфорумка получих това...цветът е точно моя! На Диор глитерите са топ!

От гръцката Сефора си взех това, мното ми харесва, имаха 30 процента отстъпка!

# 185
Аз получих Fussy на FB и го подарих. Розово ми е и е твърде безцветно.
Затова пък плъмпинг глоса на YSL ми пасна добре.
Довечера ще сложа Dior-а от миналата година. И имам на Sheglam някакви бльосъци за допълнение, и като ми поизсъхнат устните, защото на мен това блестящото ми изсушава.
Скрит текст:

# 186
А, Дийке и аз го имам май същото, бях го купила за малката, тя не го хареса, а сега твърди, че не съм й го била предложила въобще 😆😆😆 Сега ще я чака да се върне...!

# 187
Друг цвят е твоето, Мими и също е много красив цвета. Моето е 100, твоето не е ли 458?

# 188
  • София
Мими, кой номер е твоето? Много ми харесва цветът в опаковката Heart Аз не обичам блясъци.. Тези има ли вариант да не им се разкрие глитърът, ако не се разтъркат устните като поизсъхне. Аз имах от тези от регулярната серия, която е без блясък, но хич не ми допаднаха - изсушаваха ми доста (при положение, че не съм със сухи устни и нямам такъв проблем с други червила) и се образуваше грозна черта по средата.

# 189
Офффф не мога да видя номера, че съм разменила кутийките, а моето 999 замина при съфорумка. Като намеря лупата ще кажа. На този цвят глитерите обаче изпъкват още повече от на червеното. Таз вечер и аз май ще слагам глитери, сушат, но изсържат дълго!
Най любимото ми е Диор адикт 536, но на първата хапка ще е заминало!

# 190
  • София
Е, мацни му отгоре глосът на Фенти и ще си топ Ъф дъ топ Heart Eyes
Аз и тях не ги харесах, но не съм критерий, защото грам не обичам глосове. Признавам само максимайзъра на Диор, този на Артдеко, който му е dupe и старите на Mac и Bobbi Brown. А, и един juicy tube на Ланком и няколко на Шанел съм си оставила. Останалите хвърлих и раздадох.

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 18:29 от ShokolaDkaa

# 191
Ама като сложа глос пак ще намали издръжливостта 😀 Няма цяла вечер да се червя 😉

# 192
  • София
Няма много да я намали, но ще цапа и ще оставя следи. А и може малко да лепне. Пробвай все пак, може пък да не е толкова лоша комбинация Simple Smile
Весело посрещане на Новата година (с брокат или без)! Nature SparklesHeartNature Sparkles

# 193
И аз се сдобих с още коледни брокати на Диор, обожавам ги. Сушат ми вярно, но са издръжливи и всички ме питат с какво съм на устните.

# 194
Мазах връз Dior Sheglam и даже ми казаха "ама то това още по-хубаво" като наплесках и Sheglam-а! 😂
Честита нова година, дами! Да е щедра и добра за всички 🍀

Общи условия

Активация на акаунт