Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 12 745
  • 214
  •   2
Отговори
# 195
  • София
Аз заложих на евтонджоса Maybelline Superstay Matt в цвят Pioneer. Не съжалявам, не мръдна, че даже ме и питаха какво е.
Януари ще в карам обаче кротко с козметиката и ще трупам вдъхновения.

# 196
Аз бях с миналогодишните глитери на Диор, 999, доволна съм, не мръднаха. Само веднъж след 12 поднових!

# 197
  • Велико Търново
Аз бях с миналогодишните глитери на Диор, 999, доволна съм, не мръднаха. Само веднъж след 12 поднових!

Казах ти, че миналогодишните са по яки от тези.

# 198

Казах ти, че миналогодишните са по яки от тези.
Сиси и тазгодишните харесвам, просто онези са отворени...да ги довършвам и тва е! Не държа на броката 🥰 Но щом на теб повече ти допадат ще съм радостна, че ще ги носиш... ❤️

# 199
  • Sofia
Честита Нова 2026-та Година!  Nature Sparkles Champagne Nature Sparkles

Кои са Коледните глитъри на Dior? Тези ли?

# 200
Тези, да.

# 201
Дами,
Коментирахме ли червилата Rouge Dior on Stage? Нещо не откривам в търсачката. На първо четене доста ми допада, но се чудя дали наистина е хубав, плътен шайн или пак са се снимали с 13 лампи в ТикТок и ще стане като с глейзовете на Мейбълин?

Наскоро пробвах DIOR Addict Lip Glow в 020 Mahogany. Много приятничко, комфортно, хубав цвят, благородно кафяво едно такова и... стана това, което ми е номер 2 проблем при червилата (1 ми е ефектът стафида) - промяна на цвета. По-лу-дя-вам!

Това беше:

И стана някакво малинено-бери нещо. Явно реагира на pH-то или каквото е там, защото наистина много ми отива, обаче ако исках малиново, щях да си сложа именно такова, а не кафяво. Гррр!

Иначе празниците изкарах основно с Rouge Dior 999 velvet и Clarins - Lip Comfort Oil Intense в бургунди, защото беше напълно съвършено съвпадение с маникюра. Напомням, че при различните нюанси в серията има известна разлика, с този се постига равен цвят с една идейка повече работа отколкото при Rosewood.

Нюд вариантът ми беше най-често едно много симпатично червилце от пазарен лидер в C-beauty сектора: Joocyee - New Glazed Rouge 2.0 ultra shine, нюанс 544 Caramel wish. Отлично количество блещулки, опитва се да съперничи на Fenty (даже имат едно Holo Haze, което е опит да dupe-нат бляскавата версия на Fussy, която обожавам). В този нюанс са най-натурални, де, не е in your face, даже изглежда повече като олио - баш Ultra Shine e. Много приятно за носене, минимален трансфер, прилична издръжливост като за типа червило. Като потенциален минус: доста е ментово и ако не ви е приятно, не препоръчвам. Изобщо не се впечатлявам от вторични опаковки и подобни, които така или иначе завършват в кошчето, ама... западните марки имат да учат тук, страхотно е направено самото картонче, доста хай енд си изглежда. Самата опаковка също е нелоша, нормална за класа козметика, стабилна, разцветката на точно тази серия е ужасна, де, прилича на мръсна или гъбичасала Joy ама... нищо, повечето от другите серии са бели с блясъче.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 15:45 от Ironfeather

# 202
Аз си купих Rouge Dior on Stage най- светлия цвят 220 май беше.
Добре е като плътност, разкошен цвят, но лепне и мен това ме дразни ужасно. Първоначално е много блестящо, но после е матово за моя вкус и лепне.
Освен това ми са отчупи при нанасяне част от него и трябваше да го връщам, да го оправям и съм много недоволна.
Няма да си купя друг цвят.

# 203
Купих си розовия нюд и после си взех Daring blush. Приятно е, комфортно за носене, сравнително дълготрайно. Аз имам проблем, защото доста говоря и правя мимики с устните и нищо не ми се задържа, включително и прословутият мейбълин мат. Това, обаче, е доста прилично откъм момента комфорт-дълготрайност. Завършекът е като кремообразен, харесва ми. Изтрива се равномерното особено за червеното се притеснявах, но не остава гадния пръстен, когато почне да се маха.
Относно счупването - четох някъде, че трябва да се изкара минимално от гилзата, за да се запази формата и да се очертават добре устните.

# 204
  • София
Трябва да призная, че в късно лято и през есента на 2025-а ме обзе една "розова вълна" при червилата, която завърши с доста грешни покупки. Постепенно осъзнах, че не е в червилото проблемът, а в мен, защото съм с кестенява коса и кафяви очи и толкова розово не ми отива.
Сега минах на вълна шоколадови и кафе тонове и мога да похваля това евтино червило - https://lillydrogerie.bg/bourjois-fabuleux-ink-techno-chervilo-m … diction-03-545254
Мирише, по мое мнение, много свежо и приятно, с две нанасяния се постига нежен кафеен цвят, който обаче не стои като на мъртвец. Не изсушава устните, не се напуква, не се усеща неприятно, не лепне. Блясъкът не е нещо уау, но аз не обичам твърде "глазирани" устни.

# 205
Вчера си купих това олио за устни, но пусто да бях прочела, че е тип plumper:

Миризмата е много приятна, но още не мога да свикна на лютенето. Цветът ме прави бледа, затова само с по-силен очен грим ще го нося.

# 206
Миризмата е много приятна, но още не мога да свикна на лютенето. Цветът ме прави бледа, затова само с по-силен очен грим ще го нося.
Или с молив.
Харесвам този продукт.

# 207
Здравейте, не е по темата с червилата, но може ли да ми препоръчате очна линия - водоустойчива, плътен черен цвят и издържлива. Разбира се удобна за нанасяне. Последно си взех на Дългас около НГ - уж водоустойчива, но до вечерта е избледняла, а ако ми се насълзят очите, "опашките" направо изчезват.

# 208
Тази:

Най-хубавото ѝ е всъщност, че не се размазва.

# 209
Novariel, благодаря ти, но не вижда много добре снимката, размазана ми е. На L'Oreal ли е?

Общи условия

Активация на акаунт