💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 541
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 005
Е, това с второто хвърляне беше почерпка за Ръждавичка. Досега винаги, като бутнат нещо са си го качвали пак.
Напротив! Досега винаги за 7 сезона, съборено нещо спира да се брои и трябва да се вкара пак. Особено пък на това препятствие. Единственото изключение бях торбичките в предната елиминационна битка.

За мен Ръждавичка сама се победи днес. Първо се притесни, че битката е елиминационна, което сериозно я разконцентрира и допусна няколко грешки като тази да се катери с ръкавиците. Оттам пък се сдуха, даде си сметка, че много се забави и Радостина натрупа предимство, и някак като че ли се предаде и примири, че ще отпадне. След паданията на стената не беше себе си през цялото време. Някак изгуби хъс и нямаше искра, изглеждаше много изморена и тромава, спря да си дава зор. Чак като започна да настига Джаба, си даде сметка, че може да обърне играта и се стегна, но... малшанс накрая на стрелбата.
Радостина вече няма да има мърдане, нагрухтяна с толкова грошове, аНулет и капитански гласове. Тази да не е любовницата на Вито? Голямо бутане, голямо нещо!
Даже най-добрата й приятелка и вярна съюзница не й повярва първоначално, че е успяла да победи Ръждавичка.

П.П.: А защо Феномените не знаеха кой е капитан на Безименните? Нали вчера имаха териториална битка и видяха. Rolling Eyes
Знаеха двама...забравих кои бяха. Единия мисля беше Дино,който каза че капитан им е Радка

# 1 006
Монтаж. Нескопосан.

Да свършва тоя сезон.
Да прожектират утре само Калин и Алекс.

# 1 007
От промото утре видях само хубавите очи на Калин😁.Тийна в мен се обади 😂Само това ще гледам.Все още съм в бойкот 😄

# 1 008
В този ред двамата топ играчи!

#СезонанаКалин#
#СезонанаРъждавичка#!

От промото утре видях само хубавите очи на Калин😁.Тийна в мен се обади 😂Само това ще гледам.Все още съм в бойкот 😄

Някой да качи снимка.

# 1 009
  • тук и там
Не знам,но на Радостина са и дали нещо според мен преди битката,и то не храна , а нещо за енергия,допинг .За мен беше яко назобана..(като Кралев на  битката са влизане )
Жалко за Ръждавичка.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 23:22 от Кайсия

# 1 010
  • София
За лека нощ:

# 1 011
Нали свали ръкавиците и пак падеше от стената мааа, жалкарке?
Жельо, ти ли си? Какъв тоя зор тук да се подвизаваш.
Ще те помоля да се обереш малко, не е приятно да те четем.

# 1 012

#СезонанаКалин#
#СезонанаРъждавичка#!

Някой да качи снимка.
😁

# 1 013
Радостина си спечели напълно заслужено. Мина си трасето, както очаквахме да го мине и Ръждавичка.

Ръждавичка загуби не заради стената, аз защото не успя да си овладее емоциите и паниката. Ако се беше събрала още на стената, щеше да я настигне и пак да я мине. За жалост тя се поддаде и това продължи в следващите две обиколки.
Ама накрая издърпа варелите като бясна. Значи е можело. Жалко. Останаха три жени, които и сега ми е трудно да запомня с нещо значимо.

Имам усещането, че и финалната битка ще е нещо подобно и Калинката ще запъне за малко на някой елемент и после няма да може да навакса. Но тук очаквам и намеса от продукцията. Ще видим.

# 1 014
  • Дубай
Тая битка си беше жива подигравка....Сериозно ли някой повярва в това,защото аз не...
Ръждавичка се доказа на арената и сега тука да ми подмят, че Радостина със собствени сили, сам самичка я махна, ай де не на мене тия.
Аз май съм до тук! Не ми се гледат предначертани от продукцията битки.
Жалко за добрите играчи, жалко за всички им усилия, защото колкото и да си добър това не стига.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 23:35 от I.V

# 1 015
Всичко сте казали. Аз само да попитам имаме ли гифче с Ръждата как потри доволно ръчички, че Лапунов е отпаднал. Мисля, че е баш на място този кадър... както казах по-рано днес "който копае гроб другиму, сам пада в него".

# 1 016
Пуснали са подкаста с Ръждавичка. Като цяло изглеждаше доста кратък — час и нещо. Даже ме е яд, че не ги пускат при Надкаст, защото там щяха да направят поне два часа и да ѝ зададат много по-интересни въпроси.

# 1 017
Тая битка си беше жива подигравка....Сирилзно ли някой повярва в това,защото аз не...
Ръждавичка се доказа на арената и сега тука да ми подмят, че Радостина със собствени сили, сам самичка я махна, ай де не на мене тия.
Аз май съм до тук! Не ми се гледат предначертани от продукцията битки.
Жалко за добрите играчи, жалко за всички им усилия, защото колкото и да си добър това не стига.
Ти да видиш на финала какво сигурно са подготвили за победата на Мими Фикуса.😁Тука бунт ще настане 😂

# 1 018

#СезонанаКалин#
#СезонанаРъждавичка#!

хах, сезона на ръждавичка - бита не знам колко пъти от Пекин и накрая от посредствената Радка

# 1 019
  • София
Много ме е яд, че Симона отпадна. И да отчасти сама се наигра и победи сама себе си, но отново продукцията се прояви. Значи на елиминационна Радостина иска наказание - ок, 2 минути. Симона иска такова, също на елиминационна - трябва да те затвори с една обиколка?

Като цяло - браво на Симона, страхотна беше на арената, определено заслужаваше финал, но дано участието и е за урок за в бъдеще - и какво да промени като отношение и поведение. И ако наистина иска пак да участва и вземат, че направят ол старс сезон - да не си позволява да се отпуска и да подценява противниците.

Браво на Радостина все пак, но да ме прощава с тези свалени 10 килограма - аз чак толкова не виждам да е свалила. А, не е като да не познавам жени, които са с подобно телосложение и в следствие на нещо да свалят няколко, ами то веднага проличава. При Пекин личеше, при Сапунджиева също, но Рада 10 свалила - пък грам по нищо не личи. Умишлено само жени написах. При някои от мъжете е направо страшно, но разлики има и в това отношение между нас жените и тях - та и за това не сравнявам.
Крайно - Продукцията - спрете вече с този, очевидно избирателен глад! Нито е интересно, нито ви вдига рейтинга, ако искате - даже намалява интереса, защото битките не са това което могат да бъдат, ако част от участниците не са на края на силите си заради липсата на храна. Нека си ги има кофти локации - да имат стимул за териториални, но що се отнася до удобства и разнообразие на храна, а не да няма храна.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 09:59 от gg__

Общи условия

Активация на акаунт