💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 794
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Дубай
Сигурно някоя саксия, че там ще  му е най-удобно и комфортно.... Да се крие  като мишка,какъвто е.
Майтапа настрана, но ей така ще откажат и малкото читави хора, които се записват, а ще гледаме някакви марионетки на продукцията.

# 1 021
Всичко сте казали, няма да коментирам.

Само едно ще кажа. Гордиенко сега е припаднала от кеф и ще и държи сигурно с месеци наред. Тя като вися безпомощно на тая стена, Симона я попиля. И сега баш на същата стена се издъни Генералът.

# 1 022
Ръждавичка е по-силна, нахранена и отпочинала, но нямаше ден. Без късмет и най-силният губи. Проклятието на резиденцията я застигна, бая се беше позакръглила. Радостина пък обратно-тя седмици наред кара на фотосинтеза и  беше свикнала да играе уморена и гладна. Дори да са й дали някаква енергийна напитка преди елиминацията, тя не може да замести седмици глад, мръсотия,  спане на пода.
Ръждавичка си беше много повярвала и докато проумее, че  и генералите понякога губят, играта свърши и я пратиха в къщи. Стана ми жал за нея, въпреки, че коментарите й ми се струваха надменни и ехидни. Радостина си беше аутсайдер, тя нямаше какво да губи и съответно не беше пренавита. Нямаше играч, който да не я обяви за най-слаба в племето, от блатото се спаси почти последна и тя беше приела, че всеки момент може да й е последен в играта. Но се бори здраво , късметът беше на нейна страна и чудото стана.

# 1 023
Тъй като тази фаза наближава не ви ли се иска да поразчупят малко индивидуалните битки защото да гледам как редят чинии не ми е интересно

# 1 024
Ей това бълг. зрител е чудо. Лъжи го продукцията,  не вярва и като муле ругае и продължава да гледа.   Има съзтезателен , психологически момент дори и с неочакваната елиминация , и диванния конспиратор почва - едната била назобана, другата неразположена , съгласила се да падне срещу голяма сума и обещание за участие за all stars Simple Smile
Момичето се срина психически и голямата й увереност рухна  за миг.
Аз дори допускам , че са поспрели малко играта за съкращаване на разликата  , монтираха кадрите за бързо сваляне на едната мишена и създадоха напрегнат финален момент Simple Smile

# 1 025
Ами, така без да задълбаваме в конспиративни теории, Ръждавичка се закопа сама с груби грешки, докато Радостина гладко и методично мина 6 обиколки, пък даже я препънаха с това повторно хвърляне на съборения прът.
Но, защото продукцията ни веднъж не ни е дала повод и ние съвсем не сме свикнали под вола да търсим теле, ще кажа, че от различна перспектива Ръждавичка изглеждаше тотално не на 100% в битката. За натежалото дупе, вчера мина с лекотата на Калин обръчите във водата. И не, че човек не греши, знам грешат и най- добрите, ама чак пък 5 пъти да падне от стената и после вместо спринт да се разхожда, голяма мотивация за победа, нали.
И в сезон 4 точно на битка с тези прътове помня как Мирела загуби от Алекса и синхроните на Мирела изглеждаха страшно съмнителни, първо заради оскърбителното им качество, все едно бяха снимани с телефон с камера на 10 години и второ разликата във визията на Мирела на синхрона и битката, даже обеци имаше несъответстващи. Синхрона ли беше пресниман, битката ли и по каква причина- не знам. Но, в заключение ще кажа само, дано Радка наистина е била, защото днес й беше ден и беше по- добра. Иначе тя до финал, че няма да я докара е ясно. Но явно наистина на Миро му трябва ракета носител.
Павел, наистина има покъртителни коментари.
А изпращането на Ръждавичка ми беше малко на две, на три като с Лапунов.

# 1 026
Ех, жалко за Симона. Дразнеше ме от време на време, но беше страхотен атлет и арената ще загуби от отпадането ѝ. Беше тъжно, но и справедливо, жената, която викаше по всички съотборници да направи за финал безпощаден анализ за себе си. Разделянето с Калин наистина ѝ се отрази - те гледаха и се приспособяваха заедно, струва ми се, че се учеха един от друг. Не знам доколко бяха искрени думите ѝ за доверие след случилото се с Лапунов, но бяха страхотен екип Ф4 Blue Heart
Струва ми се, че Чикагото също се натъжи, според мен анализът му, че единствено Калин и той могат да я бият, е сниман след свършен факт.

# 1 027
  • София
Lus Bleu тогава се разбра, че великата продукция си е изгубила кадри от две битки - не помня какво беше станало точно, но ги бяха събирали по спешност да преснимат 2 битки - тази на Алекса и Мирела и една номинационна. Толкова кадърни специалисти са в тази продукция 🙂

# 1 028
Абе беше си странна загубата
Какви 10 кг е свалила 🐸, що за глупост? Като знам за 10 дена на жито как се отслабва, за ;няколко седмици трябва да е кожа и кости, ама тц. Няма как да ме убеди, че е гладувала, абсурд! Много неприятна булка, бляк

# 1 029
Lus Bleu тогава се разбра, че великата продукция си е изгубила кадри от две битки - не помня какво беше станало точно, но ги бяха събирали по спешност да преснимат 2 битки - тази на Алекса и Мирела и една номинационна. Толкова кадърни специалисти са в тази продукция 🙂
Благодаря! Grinning Беше ми първия сезон тогава и признавам не задълбах много да ровя и чета, какво точно се случи, просто ми е останало в паметта колко нелепо изглеждаше битката с тези й синхрони.
Наистина, аз не съм толкова в конспирациите и тук не искам всяка битка, която не ме е изкефила да оправдая с техните действия, но просто така са се дънили понякога, че става малко като приказката с лъжливото овчарче.

# 1 030
  • София
Всичко сте казали. Аз само да попитам имаме ли гифче с Ръждата как потри доволно ръчички, че Лапунов е отпаднал. Мисля, че е баш на място този кадър... както казах по-рано днес "който копае гроб другиму, сам пада в него".
И аз се присъединявам с молба за въпросното гифче.
Да си оправя вкуса след тази битка.Не мога да понасям Радостина и Павел,който не спря да каканиже,както при отпадането на Лапунов.
И двамата ги изпратиха много семпло.Никой от двамата не го заслужаваше.

# 1 031
Не очаквах Симона да отпадне. Не мисля, че е от това, че толкова много е стояла на Резиденцията и се е отпуснала и е понатежала - все пак на останалите племенни битки си се справяше много добре. Не знам още какво да мисля - имаше ли ръка продукцията тук, нямаше ли... поне на пръв поглед не виждам нещо, с което да са помогнали на Радостина (освен ако директно не са заповядали на Симона да не си дава зор, защото сценария изисква Радостина да бие, ама тук вече влизаме в тежък филм на конспирации). Може би просто се паникьоса първите два пъти като не можа да мине стената с ръкавиците, после ги свали, но пък каза, че ръцете не я слушат... не знам, не знам.

Жалко, беше най-комплексната жена този сезон и определено ще липсва във финалната седмица.

Между другото, изгледайте подкаста ѝ с Ваня в "След игрите". Говори за доста неща, вкл. защо така изведнъж се е обърнала срещу Лапунов. Интересен факт, който научих от подкаста - през първата седмица не знаела името на Калин, защото него или го нямало или спял. Викала му Наруто. Laughing

# 1 032
Нямах нервите да изгледам днешната битка! В сезонът на "силните жени" останаха най-слабите от тях! Пекин и Ръждавичка заслужаваха да стигнат до топ 8. Не съм им фен, но са за предпочитане пред Николета и Рада... А продукцията тук не виждам логика да се е намесвала, едва ли са очаквали Ръждавичка така да се самосаботира! В битката на Пекин също си мисля, че друг са очаквали да отпадне, така че колкото и хейт да отнасят  им вярвам, че в последните битки не им пука кой печели. Няма за кога да се пази даден играч- заради сюжет или нещо подобно!

# 1 033
  • Берлин
Харесвах Ръждавичка на арената, но в нито един друг аспект. Съдбата /продукцията/ е кучка. Блатната ми е в топ 3 на най-противни тв образи и външно, и вътрешно.
Не злорадствам, но не забравям как подхлъзна Лапунов- и нейният ред дойде, разжалваха генерала.
Не ми се гледа финал.

# 1 034
В игри на волята има нов уред - гилотина с гласово управление. Споменаваш на синхрон думата "грошове" и тя автоматично пада и ти реже главата

Общи условия

Активация на акаунт