💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 657
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 280
Днес ми излезе в социалните клипчето,където Ралица нарече Момчил шмекер…
Спомних си колко беснеех над екрана тогава.
Последно време се опитват да развалят ореола и на Калин,но той е толкова чист,че тези опити изглеждат направо жалки.
Пак ще го повторя Момчил и Калин едно племе в All-stars+Гого ама той надали ще участва😢

# 2 281
1776 това е мой пост в който наричам Мимето плужек.и за сега не е изтрит. Така че друга е причината да се трият постове.
А и господин Лошомиев влизайки във формата е знаел че може да получи доста прякори..и мили и не чак толкова.
Не се трият постове и с по остри думи към Рада.

# 2 282
  • Някъде там...
Хайде, започва епизода, готови ли сте?
Все си мислех, че се трие ако докладването е основателно, не наред, ама нейсе. Какво има да трият на хвалебствията по повод Калин...
Ще видим дали ми са се привидяли краката на Чикагото по змейката. Grin

# 2 283
Какъвто им е любимеца мирослав, такова е и отношението им към нас, които не го харесваме.

Чудя се, дали думата "подмолмо" е обида. Simple Smile

# 2 284
?.........
...........
..........Празни редове. Не искам да пиша мнението си за Мирослав.

# 2 285
  • Някъде там...
Еее, как подхлъзнаха Чикагото да е пръв. И той послушно удря по Сапунджиева.

# 2 286
Днес ще го гледам/слушам. Но знам, че те се отказват от Игри на волята и вече няма да правят обзори в знак на протест срещу отпаданията на Ръждавичка и Пекин.
Сега слушам Коджабашев и Петканов за Трейтърс.

наистина ли ще го правят това Неделчо и Туджарчето ... ами супер, нека коментират Инфлуенсъри, Ергенки и Диви и красиви.

Значи бизнеса им е подкаст на риалити от което правят пари, но те ще бойкотират собствения си подкаст Stuck Out Tongue Closed Eyes Ама тя продукцията не ги кара да правят подкаст, те са тези които живеят на гърба на предаването, към кого ще протестират точно Simple Smile
Гениално Simple Smile

# 2 287
  • София
Бях забравил какво е това син съвет.
Изпрали са се екипите.

Много красиво синьо. Simple Smile

# 2 288
Вървим към Хари Потър и "Онзи-който-не-бива-да-се-назовава“, „Ти-знаеш-кой“ или Черния Лорд Joy
Обаче се сетих за една любима песен от Мъпет шоу и сега не ми излиза от главата. Заглавието е mimi
https://youtu.be/_goMQolXcbs?si=c4DHQWvm2CPFMILK

# 2 289
Фикуса много се е белнал. Напека го слънцето и започна да хваща тен и изгоря миличкият. Grinning

Тези са всичко друго, ама не и Феномени. И да, тези хора са ходили на съвети Ралица, защото според теб не са.

# 2 290
  • София
Днес ще го гледам/слушам. Но знам, че те се отказват от Игри на волята и вече няма да правят обзори в знак на протест срещу отпаданията на Ръждавичка и Пекин.
Сега слушам Коджабашев и Петканов за Трейтърс.

наистина ли ще го правят това Неделчо и Туджарчето ... ами супер, нека коментират Инфлуенсъри, Ергенки и Диви и красиви.

Значи бизнеса им е подкаст на риалити от което правят пари, но те ще бойкотират собствения си подкаст Stuck Out Tongue Closed Eyes Ама тя продукцията не ги кара да правят подкаст, те са тези които живеят на гърба на предаването, към кого ще протестират точно Simple Smile
Гениално Simple Smile

Те отдавна си станаха официоз на бТВ.
Сега като се отказват от ИВ, вече ще коментират само риалити предавания на бТВ.

# 2 291
  • Някъде там...
Миро така пожела успех на Сапунджиева, все едно го изплю и й пожела да не се връща.

# 2 292
  • София
Имаме още трима сигурни финалисти:
Чикагото, Дино и Миро.
Станаха 7

Траян или Сапунджиева???

# 2 293
Евала на Миро. Блесна. Номинира твърдо. Браво. Така се прави. Relaxed

# 2 294
  • В Града на липите
Съветът беше скучен и предвидим.
Че Дино се държи като були, е ясно, но Сапунджиева се представи наистина зле.

Странно, мен не са ме трили, а не съм си крила чувствата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт