💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 946
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 2 445
  • София
После се чудите защо са махнали пъзелите от сезона... Grinning
Ами щом пъзелиста на сезона се затруднява, смятайте...

# 2 446
Чак пък по време на игра отидоха да ни занимават с тъпотиите и приказките им ...

Това Биг Брадър ли е? ИГРИ ... тук сме да гледаме игри!!

# 2 447
Бях за малко на бтв-то . Сменям канала обратно и бам Радка на близък план 🤒

# 2 448
Траян е един от двамата пъзелисти на сезона. Не би трябвало да има проблеми.
Сапунджиева изобщо не е редила пъзел.
Всичко е ясно вече.

Не би, ама би... Явно много е изключил за да забие така. Тръгна с правилна тактика, но после вместо да доразвие готовия ъгъл се оплете.

# 2 449
Юлиян срещи Стоян. На лампи бяха. Един лъв редиха. Накрая се оказа, че има грешка и при Юлиян, ама признаха го за нареден. Голяма битка беше. И тоя Стоянчо на поясите как врещеше..... Юлиян го закачи за шнура.(Играта от вчера). Абе, велик сезон.
О тази битка  с поясите в сезон едно беше уникална  от тогава ми е една от  любимите , тогава този Стоян хе имаше и при тях закачени пояси за въжето , хем спореше пак , и по начина по който се качваха на кулата тогава , трябваше да се катерят , а не кат последните сезони да се качват с това въже .

# 2 450
Обяснете ми какви схеми правят за последната седмица за коалиции, нали всеки играе срещу всеки? Пак ли има номинации, че забравих от предишните сезони как беше?

# 2 451
  • В Града на липите
Алекс толкова се чуди какво да изсмуче от пръстите си, че чак заеква.
Калинката мислено е на друга планета. Grinning

# 2 452
Да не са го накарали да се бави, за да има съспенс и драма с заплахите на Павел ?

# 2 453
гледам, че и на Калин му е много скучно да слуша едни и същи глупости за n-ти път, издуха си бретона.

# 2 454
  • София
25 минути на пъзел и 2 кубчета

# 2 455
Кубчетата в средата при Траян според мен са края на логото на игрите. Трябва да е в средата в дясно или ляво

# 2 456
Радке рядко тъпа си , вместо да благодариш на Алекс , че онзи ден търчеше по гъбките срещу Ръждавичка , а не както преди идването му да не можеш да ги минеш по 100 пъти , ти си тръгнала да му се сърдиш , когато редеше камъните да те учи как се минават тези гъбки ,  ти повтаряше думите на Пекин , че те занимава с глупости , ето затова не си заслужила мястото си до този етап .

# 2 457
24 са кубовете. Траян правилно се сети,че са 6 в основата на 4 във височина. Но не разбирам защо заби на тази основа.

# 2 458
  • София
При положение, че има букви на пъзела, е супер елементарно да нареди първо буквената част и каквото остане лесно ще го намести..Даже ако може на земята да го нареди..

# 2 459
Че той това го бе наредил!

Общи условия

Активация на акаунт