💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 942
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 540

Ще се радвам Чикагото да стигне по-напред от страхливците, които му точат ножа!
И аз стискам палци на Чикагото да стигне много напред и да бие възможно най-много хора от тези, които искат да го махнат, както си заслужават.

# 541
Сега като се замисля, Траян е най-комплексния играч в този сезон. Силен, бърз, точен и умен, няма елемент, който да му се опре. Единственият му минус е вероятно, че не е избранникът на продукцията. Но напълно заслужава победата според мен.
Чикагото също заслужава финал заради качествата си и най-малкото заради това, че не участва в никакви схеми, разчита само на себе си и винаги се раздаваше на макс. Но не е съвсем комплексен, защото не умее да реди пъзели, мисленето не му е силната страна. Въпреки, че изказът и шегите му са доста груби понякога, според мен той е много човечен и уважава хората като цяло.
Калин е много силен на повечето елементи, свързани с баланс и катерене. Много ясно, това му е в кръвта. Но не е по-комплексен играч от Траян, в никакъв случай за мен не е. Разбирам пристрастията, които бушуват в темата, но има известен елемент на идеализиране.
Дино накрая се о*ра, с извинение. То бива бива да не понасяш една жена, ама неговото е под всякаква критика. Най-вероятно Пекин правилно го е преценила като женомразец. Може би често е бил отблъскван от жени и ги мрази.
Сапунджиева е прекрасно момиче, силна физически, чиста като душевност. Но накрая Дино просто я съсипа психически, от подигравки и унижения. И то заради Пекин, не за друго.
Алекс е прекрасен играч, умен, силен, но няма как за съжаление да пребори младите лъвове.
Ръждавичка лично на мен не ми харесва като човек, нейното е победа на всяка цена. Ще бъде много разочарована когато отпадне.

# 542
Вижте на какво попаднах във официалнста фен страница на Игри на Волята с над 60 000 членове. Нито един играч за всички сезони не е събирал толкова лайкове и харесване. Нито един.

# 543
Сега като се замисля, Траян е най-комплексния играч в този сезон. Силен, бърз, точен и умен, няма елемент, който да му се опре. Единственият му минус е вероятно, че не е избранникът на продукцията. Но напълно заслужава победата според мен.
Скрит текст:
Чикагото също заслужава финал заради качествата си и най-малкото заради това, че не участва в никакви схеми, разчита само на себе си и винаги се раздаваше на макс. Но не е съвсем комплексен, защото не умее да реди пъзели, мисленето не му е силната страна. Въпреки, че изказът и шегите му са доста груби понякога, според мен той е много човечен и уважава хората като цяло.
Калин е много силен на повечето елементи, свързани с баланс и катерене. Много ясно, това му е в кръвта. Но не е по-комплексен играч от Траян, в никакъв случай за мен не е. Разбирам пристрастията, които бушуват в темата, но има известен елемент на идеализиране.
Дино накрая се о*ра, с извинение. То бива бива да не понасяш една жена, ама неговото е под всякаква критика. Най-вероятно Пекин правилно го е преценила като женомразец. Може би често е бил отблъскван от жени и ги мрази.
Сапунджиева е прекрасно момиче, силна физически, чиста като душевност. Но накрая Дино просто я съсипа психически, от подигравки и унижения. И то заради Пекин, не за друго.
Алекс е прекрасен играч, умен, силен, но няма как за съжаление да пребори младите лъвове.
Ръждавичка лично на мен не ми харесва като човек, нейното е победа на всяка цена. Ще бъде много разочарована когато отпадне.

Траян е силен, но не е толкова комплексен, колкото Калин. Калин е класи над него и на много елементи един срещу  друг Калинката винаги го води.

Разбирам, че се опитвате да го очерните, но когато фактите говорят, всички мълчат!

#СезонанаКалин#!

# 544
Може би трябва да си отворим очите и за това, че още от визитката на Калин се разбира, че няма как той да е победител. Та той казва, че не е гледал предаването. Как мислите, че продукцията приема това. Великото им предаване, най-големият рейтинг, Павел каза, че трябва да си гледал всички сезони, за да участваш. За тях е обидно, Калин не им е вдигал рейтинга. Каква дързост, как може да очаква, че ще спечели.
Права си, но не става въпрос за това, че не е победител. Всеки може да падне, зависи от много неща. Приема се даже от най-запалените фенове. Става въпрос, че го мачкат, разбираш ли, че го изтискват на макс, без уважение, без емпатия.

# 545
Траян беше отнесен от Калин като куцо пиле домат на тяхната битка на повечето елементи😂Коша беше разликата за Траян.Така че това че бил по комплексен къде?И не говорим за пристрастия ,ами факти.Траян е силен ,и е по -добър в силовите битки един на едни ,но до тук.

# 546
Добре, предстои да видим. Елиминациите тепърва започват. За мен Траян е по-умен от Калин, но хайде... щом е очерняне. То как да кажеш на фанатизирана тълпа, че богът не е бог.

# 547
То се видя до сега в сезона и не говорим за богове,фенщина  или каквото и да е .Върни си и виж реално  как Калин минава трасетата и как Траян.Кой е по-бърз и всичко останало.Няма лошо харесваш Траян смяташ го за по-силен ,но на черното не може да кажеш бяло .Това все едно аз да кажа че Калин ще бие Траян физически и че е по-силен.Еми фенка съм му ,но няма как да го кажа.
Колкото дали е по умен не знам.Не ги познавам .Реално в житейския опит и годините Траян е напред пред Калин .

# 548
Аз в момента виждам нов сторилайн, Радостина, жената гладувала най-много започна да реже глави?!?
Траян е силен, но не мога да го харесам, не знам защо, антипатичен ми е. Първият път при феномените беше като статист, при лечителите също. Сега малко се пораздвижи образът му(мисля, че той е с най-малък брой синхрони)
А пък Сапунджиева може да е силна, подготвена и тн, но това не се видя. Продукцията винаги я дава в лоша светлина, разбира се от това което гледаме, тя също няма място в последните седмици. Тя веднъж беше капитан на Завоевателите и имаше 1 или 2 битки на блатото. В общи линии мега чил.
За Симона ми се струва, че са и подготвили “загуба по генералски”. Още преди да почне териториалната Ралица им каза, че това е последна седмица, което означава, че те след битката са обсъдили и според са знаели или поне са предполагали, че капитанската ще е елиминационна, вместо двама да отпаднат на елиминация.
Томи е издънката на сезон 7, не защото е ял и нарушил правилата, а защото прецака играта с това тъпо разбъркване на племената. Завоевателите или това което беше останало от тях - бяха събрани най-слабите играчи, един контузен играч победа не прави, Кристиян беше добър човек, но нямаше място там, както и много други…
Продукцията се гаври с нас

# 549
Ръждавичка има ли грошове освен анулета? Ако Рада я бие довечера, с какво може да се обогати още?
Има ли вероятност после да падне от фикуса и той да стане богат като Крез?

# 550
  • Bayern
Искам във финалната тройка да са  Калин, Чикаго и Алекс. Нека да докажат, че може да се играе без гнусни схеми и подмолни коалиции!
Харесах Траян още от първата му битка, когато отнесе Миро Smile  Защо трябваше да си разваля образа с тези задкулисни договорки...

# 551
  • София
Калин е любимец на зрителите, включително и мой, не само заради начина на игра - умее много, подготвен е физически и то не в зала, умен е, втурва се в играта.
Любимец ми е защото играе с наслада и се радва на битките. Няма злоба в него.

Не ми се вярваше, че още една седмица ще предвидят "сценаристите" за жълтите в изолатора, но явно сюжетната линия е такава - да отслаби силните Алекс и Калин, за да запази някой друг. Предстои да видим кого.

# 552
  • София
Аз очаквам ако има елиминация Ръждавичка да падне, не защото на Рада й трябват още пари, а защото ако Ръждавичка стане толкова богата и заиграе с Калин, Мими може да не стигне до финалната битка. Достатъчно е веднъж да не бъде първи на индивидуалните битки и да го пратя на елиминация, след която ще му бъде лошо за следващата битка....
Мъжът ми не гледа игрите,  загледа се когато развиваха винта и каза " ми синия е добре смазан, виж как плавно се завърта, другия със зор върви". Така се ядосах, че смених канала.

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 13:35 от Алекс:)

# 553
Нощем в изолатора е перфектно осветено с дифузна светлина от няколко бели чадъра Wink

# 554
Е какво стана, появи се най-силното племе евър и първо го разфасоваха, разбиха всякакви коалиции, за да може Миро да ги поведе последните три дни. от сега си представям - шест седмици на резиденция, незапомнено постижение и ти, Миро, си душата и мускулите на това племе, без теб това нямаше никога да се случи Stuck Out Tongue Winking Eye
 P. S. Уейн Грецки ми е любимият хокеист, не го давам за база на ляво и дясно

Общи условия

Активация на акаунт