💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 694
  • 3 336
  •   8
Отговори
# 780
  • София
Радка от къде извади толкова сила и енергия, при положение, че е недохранена и "изнемощяла"?? След 3 седмици изолатор, всеки щеше да е сдал багажа..

# 781
За пръв път гледам в реално време и не превъртам речите преди и след битка. То било ужасно тежко мъчение , чувствам се по изнурена от участничките. Не вярвам Радка да бие , не ми харесва и факта че е елуминация. Тъпо се разместват картите и не зная с каква цел

# 782
  • Някъде там...
Синхрона на Симона... Cry Не е на добре. Обикновено е много нахилена, когато печели.

# 783
Радка от къде извади толкова сила и енергия, при положение, че е недохранена и "изнемощяла"?? След 3 седмици изолатор, всеки щеше да е сдал багажа..
Женската злоба е голяма сила! Laughing

# 784
Сега всички видяхме къде се обръща играта!
Дяволо, какво ще кажеш?

# 785
  • Варна
Как ли се смее Гордиенко като гледа играта 😁

# 786
  • Някъде там...
Току що ми хрумна, че това е трябвало да бъде онази прословута битка между Пекин и Симона. Само че Пекин взе та отпадна.

# 787
Оле какво става с Ръждито бе?

# 788
Има ли шанс да издумката генералшата?

# 789
  • На Изток от Рая
На топките ми се видя, че Ръждавичка има 2 топки, а Радка 3

# 790
  • София
На Ръждавичка и е натежало дупето и прави грешки.

# 791
Синхрона на Симона... Cry Не е на добре. Обикновено е много нахилена, когато печели.

Симонка на синхрона плачеше.

# 792
  • София
Дупето й натежа на Ръждето..

# 793
Радке , не се чуди от къде си си научила урока за гъбките , а ходи да благодариш на Алекс , че ви показа на всички " силни жени " как се минават тези гъбки , уначе когато ви учеше и показваше двете с Николетка ревахте на синхроните колко лош е бил Алекс , а сега благодарение на него минаваш през тях от първия път.

# 794
  • В Града на липите
Не знам дали някой тук гледа игрите много внимателно, но по стената на Ръждавичка има засъхнала кръв... тази на Лапунов.. малко метафорично, не смятате ли?
Метафорично или не, стената сякаш я отхвърля.
Преди летеше по нея.
Ръждавичка май за пръв път иска наказание.
Някакво дежавю получих с Алекс.
На синхрона гласът ѝ трепереше – вече със сигурност може да я отпишем.

Общи условия

Активация на акаунт