💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 569
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 810
Аз мисля, че колкото и да казваше, че не я е страх от елиминационна, не е така. Тя на загубите изпадаше в депресия направо.
То не бяха сълзи, цупения.

Силна си е Ръждето, но като чу за потенциално отпадане според мен я удари наистина страха и мисловната дейсност изчезна. Тя отиде за грошове, а то какво стана.

# 811
  • Някъде там...
Направо не мога да я позная. Килцата тежат, успокои се толкова време на резиденция, без опасност от номинации.

# 812
Павеле, какви магии, какви вещици, вуду ....тия в ухото му добре ли са, или пак са пушили?

Но Ръждавичка дори не бяга по арената, това не е тя все едно.

# 813
имаше момент на стената Блатната беше с цялото тяло във въздуха и вместо надолу, посоката беше нагоре

# 814
Май е ясно и видимо коя се справя по-добре ... Това май е края на Ръждавичка.

# 815
Проклятието на резиденцията! 

Не мога да я позная Симонка. Толкова зле се представя.

# 816
Все едно са й сипали нещо преди битката. Като муха без глава е. Никаква координация, реещ се поглед... паниката взе своята жертва😒

# 817
Уау, изумително е наддала в дупето Ръждавичка. И явно и тежи - плаща си за лукса и джънк фууда на резиденцията.

# 818
  • В Града на липите
Според мен стресът да отпадне преди финала не ѝ понесе. Мега се пренави. По едно време ми заприлича на Николета. Толкова дезориентирана.
То си беше ясно от синхроните, какво ще стане, просто вече се изясни как.
Явно е изненадала и гейммейкърите.

# 819
Тази част от стената е прокълната. Още стоят кървавите следи от Лапунов.

# 820
Тук се сещам за една реплика на големия Тодор Колев във филма Опасен чар: „Лошо, Седларов, лошо! Или по правилно би звучало в момента: ,,Лошо,Ръждавичке,лошо!

# 821
Да няма нещо със стената.
може да се нареди така че ако си 5см по-висок да е много по-лесна но мисля че не са я променяли. Според мен Симона от паника  като падна един път не изчака достатъчно да мине напомпването и хвърли още 3 опита без смисъл. Ръкавиците не помагат също.

# 822
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Панира се Ръждето, не е свикнала и да има по-добри жени от нея, понатежа и логичното се случва. Радостина в случая просто я отвява на арената това е истината.

# 823
То от толкова много подигравателен тон в синхроните до там се стига. Но да видим няма ли се събуди пък.

# 824
А може и да е нещо прозаично, като тежък цикъл например. Мъжете са на плюс, че не мислят и за това.

Общи условия

Активация на акаунт