💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 753
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Ръждавичка удобно се покачи на дървения ограничител при стрелянето с кола.
Много по-лесно е от по-високо.

# 886
Дано Дяволо преживее шока. Да не стигне дори финалната седмица...

# 887
Казах ви, че Ръждавичка може да навакса. Когато трасето не е манипулирано от продукцията могат да се видят всякакви обрати. Сега е въпрос на точност и малко късмет.

# 888
Пак казвам: Прекалено е хубаво за да е вярно- тоест самовлюбената Ръжда да отпадне сега.

# 889
Липсва ми коментара на Дявола за битката и кой как се представя ,  интересно ми е какво му е мнението за Ръждавичка в тази битка и искането на наказание

# 890
Дяволо не гледа.

Симонка настигна Рада. Наравно са. Браво Симонка. Събери се най-накрая и давай напред.

Тая битка ми е Калин-Траян и едносекундната победа на Траян. Ей така ми е напрегнато, въпреки,че знам коя отпада.

# 891
[/i
На мястото на Дяволо и аз ще замълча...направо инфарктен финиш .Разбирам как се чувства,и аз изринах одеалото да ритам,да помагам на Симона.

# 892
  • Варна
Само не можах да разбера защо трябваше още веднъж да хвърля тая щанга.
Значи като си събарят торбичките с пясък не ги хвърлят отново, а си ги вдигат, сега хвърляй наново.
Както винаги няма две еднакви правила 🙁

# 893
  • На Изток от Рая
Diavolo сигурно гледа Предателите, няма нерви за тази елиминация😀. По-късно ще я изгледа и очаквам пулс 200,но ако Радка спечели, то е заради грешките на Симона, така че няма право да се отказва от темата😂

# 894
860 на линия...

Ръжденце, защо така се паникьоса. Като влезеш в час и летиш бе момиче. Щеше да я смачкаш и то с голяма разлика Блатната...Направо не знам какво гледаме...Честно. Не мога да повярвам още, че са наравно.

# 895
Радка два месеца и половина повтаря колко е силна......жаба.

# 896
  • В Града на липите
Май за пръв път няма как да обвиним сценаристите.
Ами, жалко. Цял сезон гледахме как Ръждавичка минава по няколко пъти трасето заради слаби играчи, а накрая сама се надигра.
А играта си беше точно като за нея. Ако се беше събрала няколко секунди по-бързо, щеше да я бие при този обрат.
Дяволо, сори. Скоро и ние ще се чувстваме така. Sweat

# 897
  • София
Добре прави Дяволо..най-вероятно не гледа..Само ние мазохистите се мъчиме Smiling Imp

# 898
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА КЕЕЕЕФФФФФФФ

# 899

Общи условия

Активация на акаунт