💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 435
  • 31
  •   8
Отговори
# 15
Записвам се. Гласувах...На първи въпрос Калин/Траян, а на втори,  колкото и да ми е неприятно да го призная за МиркА. Само не разбрах на кой Мими е любимият участник? Laughing

Дяволо, Сони супер тема и корица!

Някой да пренесе красавеца тук.

#СезонанаКалин#!

# 16
Благодаря за темата 🙌🫶
Гласовете ми отиват :
1.Калин
2.Ръждето 😁

# 17
  • София
Ако ще търсите брой победи и статистики, то прескачате заглавния пост и гледате първото мнение след нея, защото статистиката стана твърде голяма и първият пост/основното мнение не се визуализира.

# 18
Дяволо, Сони, благодаря за темата и корицата!
Гласувах за Калин и Ръждавичка, поради липсата на Иво.

# 19
Дяволо липсва ми още един глас в 1вия въпрос. Laughing

# 20
Не аз не мога .Виждам опцията за повече от един като фаворит и любимец  ,но реално съм като Дяволчето.😁Единствения  ми любимец е Калин ,и след това симпатизирам на Симона ,Дино и Алекс 😁Не мога да си дам гласа просто за още един.

# 21
  • София
Дай за черешката. Момичето го заслужава. Simple Smile

# 22
Благодаря за темата!

# 23
Дай за черешката. Момичето го заслужава. Simple Smile
Айде .Ще го броим в случай ,че Калин отпадне 😂Тя реално е зад него 😁

# 24
  • София
Благодаря за новата тема!

Надявам се на интересна седмица, даже моят оптимизъм не е безкраен, та очаквам груби намеси и стъкмистики от продукцията, но поне да е интересно и забавно.
Ако не друго - тази седмица би трябвало да я има играта на "сляпа баба" или "стоножката", а те винаги са ми били забавни. 🙂

В анкетата - колебаех се, но на 1ви въпрос Калин и Чикагото, на 2ри - Дино.

# 25
Гласувах за Калин и Чикагото на 1-ви въпрос. На втори за Калин. Алекс независимо от речта и представянето му срещу жените още ми е "черен" заради глупостите,които изговори срещу Чикагото поминалата седмица (нарече го едно от двете слаби звена и го обвини в липса на участие в уговарянето на стратегии за битките). Най-вероятно до края ще си ми остане на минуса заради тези му глупости,които наговори, а и ми е напрягащ с това дуднене. Гледам,че той е редом до Калин и Ръждавичка в анкетата(речта си е свършила работата и явно сте склонни да му простите за неговите изцепки,но аз не забравям ).

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 00:45 от ropfkgfgfgu23284

# 26
Благодаря за темата!
Гласувах.

Интересна седмица предстои. Или поне така се надявам.

#СезонътнаКалин#!

# 27
Благодаря за новата тема.
Гласувах за Калин и Чикагото.

# 28
Дяволе излагаш се , при всичко което направи Алекс миналата седмица и как разби женската коалиция и принуди Пекин да гласува сама за себе и и да отпадне , ти си сложил пак Ръждавичка , която не блесна с нищо миналата седмица дори не беше и капитан , ако не Алекс поне да беше сложил Калин как минаваше по кубовете това си беше показно .

# 29
  • тук, на мястото си
Благодаря за новата тема, Дяволо и Сони!

Гласувах най- напред за Алекс и после за Калин и Ръждавичка.

Общи условия

Активация на акаунт