💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 241
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 30
И аз благодаря за темата!
Гласувах за Калин. Дано тази седмица има само приятни изненади!

# 31
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В началото на сезона бях негативно настоена срещу[ b] Алекс[/b] и нямах търпение да бъде елиминиран.
Сега, в края на сезона, той е мой любимец. Освен,че на арена е по-уверен и показва повече от епизодите в началото,а и социално е в добра позиция да няма играчи,които да го "мразят" или да искат да ходи на елиминации.
Също така има много обширен поглед над играта и останалите и както виждаме,мненията му са право в целта.

Много добра социална седмица за него,след като разби триото и успя да разклати толкова много Пекин,че сама да отиде на елиминации и да отпадне. Хахаха. Майстор!

Мирослав също социално е много добре и дадох 2-рия ми глас за него. Няма човек там,който да каже лоша дума за него. Не се набива на очи,не прави конфликти, не се натрапва,изслушва и много внимава какво да прави и казва.

# 32
Дяволо и Сони, благодаря за темата. Респект за труда по нея.
Глас за Калин и Ръждавичка.

Да си пожелаем повече справедливост тази седмица и по-малко ядове с Мирка. Grinning

# 33
Този сезон всички играчи са ми интересни и нямам изявен любимец. Ще се радвам да спечелят Алекс, Калин или Ръждавичка. Жена победител би било ехееее, супер, но надали пак. Социално Миро е един от най-добре позиционираните. Да не влизаш в конфликти и да не се набиваш в очи е умение, което винаги носи успех. Всъщност на Миро му личи, че идва от друго общество, където се спазват правила и възпитано поведение.

# 34
Здрава, успешна и усмихната седмица на всички❤️🍀
Дано да имаме повече поводи да викаме от радост, отколкото да чупим екраните🤞🏻

# 35
Благодаря за темата!
Гласувах за Калин и Ръждавичка.

# 36
  • някъде другаде
Благодаря за темата.
Гласувах за Калин и Алекс.

# 37
Дяволче, благодаря за новата тема❣️

И на мене ми харесват (почти) всички участници. От останалите в играта само Алекс продължава да ми е неприятен. Изявен любимец нямам, но гласувах за Симона и Дино. Тя е много красива, страхотна на арената, харесва ми чувството ѝ за самоирония, той е страшно забавен.
Съжалявам, че Пекин отпадна. Много силна физически и психически, но я умориха от глад тези... /цензура/.
Миро е най-добре позициониран социално според мене. Добре си играе играта в Игрите. 🤪 Не може да му се отрече. Може да е последен в коалициите и в... списъка на сценаристите, но е там, а първенците са си... вкъщи. 😁

# 38
Да се запиша в темата с огромна
благодарност към правещите я.
Глас за Калин и Ръждавичка.
 За социална игра гласувах за Алекс. Никога не съм била фен на това да напредваш в игрите без физически данни.
А пък таз годишния  "социален експерт" още повече ме отврати. Ми не е моето да напредваш гушнал коленца с тъжен поглед скрил се най отзад  и да чакаш удобния момент да се присламчиш към силните на деня.
Ами лошо ми е от такива хора.

# 39
  • София
Благодаря за новата тема! Чудесна както винаги.
Глас за Калин, после пак за него и Александър.

# 40
Гласувах за Калин и Ръждавичка!
Дали е наивно, че ми става вече жал за Мирко? Така де, хич не е за първото място човека, а Калин е класи над него: то не е харизма, то не е качества на арената, то не е доброта и чистота… Ама много хейт отнася Мирко, чак започвам да го съжалявам човека… Стасист си пада малко, ама поне не се кара с никого…

# 41
Добро утро.
Калинката се оказа че имал и youtube  канал .
Качвам линка за желаещите 😁
https://m.youtube.com/%40kalinsexplores5883?fbclid=IwVERDUAOQ1I5 … TAB_ajr5bDm29kL9w

Погледнах едно ,две клипчета.Това момче найстина живее на ръба.Буквално живота му е супер екстремен .Имам чувството че думата страх не фигурира в  живота му,и не знам до колко е добре това.Хубаво е човек да знае че не е безсмъртен.Брат му е същия като него като гледам.

# 42
Дяволо, какво точно направи Ръждавичка тази седмица, че е на корицата?
Алекс буквално обърна играта и плановете на продукцията, но за него корица няма?
Моля някой да качва снимки на Калин, от време на време, той блести и озарява всичко около себе си, за разлика от вечно намусената "принцеса".

#сезонанаКалин#!

# 43
  • София
Благодаря за темата!

Любимец - Калин, а най-добре позициониран за съжаление ми е Мими. Тоя човек, където и да иде, все го придърпват в "управляващата коалиция", при това се слива с пейзажа и е невидим, пазят го кой за глас, кой щото му е лошо. Head Band. Ами много добре си е оплел кошницата.

# 44
Аз пък като майка на син си мисля какви железни нерви има майката на Калин. Хайде той е малък и няма чувство за страх, кефи се на приключенията, оптимист е, типично младежко поведение. Ама майката, тя какво мисли и преживява. Че са и двама на всичкото отгоре, които да ги мисли. Възпитала ги е и им има доверие. Респект!

Общи условия

Активация на акаунт