💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 059
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 240
Дино вече се чувства  като дясната ръка на Ръждавичка.Не ми се мисли сега при обединението какви коалиции ще станат.Мъжете срещу жените сигурно .Интересно ми е Мирко към коя ще заиграе.

# 241
Значи трябваше да се махнат всички доминантни мъже от племето, за да чуем и гласа на Мирката. Добавяме и факта, че това е последната териториална битка. Вече нищо не му пречи да се раздаде. Та очаквам днес да видим Миро така, както чакаме да го видим цял сезон. Уви, даже не ми се гледа!

# 242
  • Варна
Аз ви казвам на финала Калин е паднал на пъзел и сам се е бил както Фифо и Алекса😄Още ме е яд това момче как сам се би на скапания пъзел  в техния сезон.
Така беше, но Фифо остана трети , Георги беше втори, така че...
Пък и Алекса ходеше на капитански все пак, а Мирка и това не прави.
Така е Фифо си беше трети . На Георги пъзела беше нареден повече.
Но Алекса нареди няколко пъзела през сезона, а при Фифо само Джаферката беше абонирана за пъзелите.

# 243
  • София
Някой ако знае да каже 😀. Кой ще победи утре. Ръждавичка или Радостина и реално елиминация ли е утре?

Такива въпроси задавайте в спойлерната тема.

# 244
  • София
Дино вече се чувства  като дясната ръка на Ръждавичка.Не ми се мисли сега при обединението какви коалиции ще станат.Мъжете срещу жените сигурно .Интересно ми е Мирко към коя ще заиграе.
Той има някаква психотравма от детството и иска да се крие зад/под женските поли..Моят залог е към женската коалиция..

# 245
Смешници.

Опропастиха цялата Фаза 2 с неадекватните си решения.

Такъв силен каст и те намериха начин да объркат всичко.

Дяволе карай го по - спокойно не се нервирай , пази си нервите за утре , че ще ти трябват много , те не само 2 фаза , тази си фиксидея за силни жени и женска коалиция опропастиха целия сезон и накрая пак няма да има много жени във финалната фаза .

# 246
Хора моля ви се.Филип завърши втори след Алекса какво говорите  .И беше с голяма преднина и на пъзела ,но Алекса  беше по -добър там 🤦😂Георги беше трети.Пуснете  си финала пак .

# 247
  • В Града на липите
Ако и сега паднат Безименните, направо ще ги призная за каръците на сезона.

Капитанската сигурно ще е елиминационна и залозите би трябвало да са 90 към 10 за Ръждавичка.
Ако отпадне, това ще е ней-нелепото отпадане за всички сезони, предвид колко е посредствена Радостина на арената. Но в този сезон на “изненадите” не бих заложила и празната си бутилка от вино.

# 248
  • София
Фифо отиде с близо 2 минути преднина преди Алекса на пъзела.
На трасе ги пръсна и Алекса и Жорката. Двама ТОП атлети.

# 249
  • София
Нещо не си спомням Павел да е минавал по друг начин тези обръчи, освен "бабешката"...

# 250
  • София
Чикагото е трагедия във водата.
Алекс също много лоша техника на плуване.

# 251
На Мирката му се върнал гласа!

# 252
  • София
Лошо плуване и от Дино и Траян. Нямат техника.

# 253
Чикагото е трагедия във водата.
Алекс също много лоша техника на плуване.

То не че има голяма нужда от плуване като вече са на Дуранкулак

# 254
  • София
Ръждавичка прелетя по стълбите, а Радостина едвам мина.

Общи условия

Активация на акаунт