💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 721
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 735
Затишието е пред буря или пред всенародна любов Grinning

# 736
  • Някъде там...
Ето ви едни сладури:

# 737
Миро нещо много разговорлив е станал
Не му е лошо явно

# 738
  • Някъде там...
Само на мен ли ми е ужасно скучно с всички тези разговори за стратегии, номинации, грошове и прецакване на другарчето.

# 739
Много приятна реакция на Ръждавичка към Сапунджиева,искрено ме изкефи.
Имам познати до нея ще разпитам дали редакторите са ѝ мътили главата.
МиркА не пропуска да не бъде противен,Сапунджиева тук 100 пъти каза,че иска да е на целеното.
Тоя човек не знам някога ще каже ли нещо искрено и смислено.
Много е грозно неговото нагаждане,комбинирано с лъжи.
Десито ми е симпатична,но не мога да не отрека,че когато е в мнозинството и тя се държи злобно,помня как беше нарочила Александра за едното нищо.
Гизем на един лайф беше казала,че тя много си просила мъжко внимание.

# 740
  • София
Реших да сметна малко гласове за бъдещ евентуален съвет при жълтите. Достатъчно е мъжете да купят общо три гласа и да застрелят примерно Радка с 6 - техните три +купените. Тогава момичетата, за да номинират двама мъже, трябва да опукат грошове за девет гласа плюс техните два и втория капитански, демек да имат общо 12, които да разделят между двама мъже. Така стават трима с по 6 гласа и Радка да реши да отидат двамата мъже. Само че момичетата имат пари за 7 гласа. А и не могат да смятат. Вярвам, че мъжете по го умеят и поне една от двете ще изгори.

# 741
Само на мен ли ми е ужасно скучно с всички тези разговори за стратегии, номинации, грошове и прецакване на другарчето.

Ставаме две.

Гизи и Лапунката са готини.

# 742
Не можах да изчета всичко от тази сутрин, но... И аз да кажа, че психически се уморих, но не с онази приятна психическа умора от забавление. С ръка на сърце, не знам дали ще гледам нов сезон. Много се омерзих от този.

И да. Джар Джар не трябваше да продължава още от онова смешно наказание.
И да, благодарна съм за този светъл човек Калин. Заради него си прощавам, че гледах.

#СезонанаКалин#!

# 743
Вероятно в темата никой не пише, защото почти всички следят и спойлерната тема. 😁

# 744
Аз от сезона на Фифо и Гого не гледам финалната седмица, защото полудявам от сценария. И този сезон няма да е изключение. Нещо не доработват нашите хора (Фродо, Тупарев и проче умници), смятат че рейтинг се прави с гаден негатив. Та затова малко ми горчи и ще се превключа на друг тип реалити.

# 745
  • Някъде там...
Е не, тази реплика на Чикагото... Кофти, кофти!!! Не искам да гледам...

# 746
  • София
След думите на Чикагото съм убедена, че Радостина ще победи!
Не, че го искам. Но отдавна вече гледам като сериал

# 747
  • В Града на липите
Май никой не очаква капитанската да е елиминационна.

# 748
  • На Изток от Рая
С тия хвалби за Ръждавичка и аз вече взех да се съмнявам. Ако все пак Радка я победи честно и със собствени сили, няма да ме е яд толкова

# 749
На Чикагото някой редактор му е отворил очите. Преди това му бяха широко затворени. 😁

Общи условия

Активация на акаунт