💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 609
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 855
Нали на награждаването на волейболистите Ръждавичка беше представена като финалистката от Игрите?
Може да стане обрат.
Ако си тръгне сега, то вероятността победителят да е не спрягания и хулен Миро, а някой друг...мм...

# 856
Абе какво се случва със Симона? На разходка ли е тръгнала?Върви си спокойно.Сама ли се съботира това момиче.

# 857
Късно се събуди Ръждавичка, цяла обиколка как ще навакса като е последна обиколка за Радостина ....

Кофти, кофти, Ръжденче, цял сезон крещя по другите ама виж сега, какво е да нямаш ден...

Жалко! Респект!

# 858
Абе какво се случва със Симона? На разходка ли е тръгнала?Върви си спокойно.Сама ли се съботира това момиче.
След като се издъни първия път на стената и с 300 зора я преодоля оттогава Ръждата спря да бяга а тръгна да ходи.

# 859
Трътката тежи.Ръждясала е от басейна

# 860
  • Някъде там...
Еее, много ме е яд. Какво направи Симона?!

# 861
Едната кат' назобена, другата кат' упоена- битка и чудо Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 862
Нали на награждаването на волейболистите Ръждавичка беше представена като финалистката от Игрите?

То това не знам дали някога е било фактор. Едва ли Ники Дойнов е разпитвал в детайли са крайното класиране, просто ги е представил както му е дошло на момента най-вероятно.

# 863
МММ, нещо слаба психика за ръждето ....и понатежала, тромава. Кофти.

# 864
Е, това с второто хвърляне беше почерпка за Ръждавичка. Досега винаги, като бутнат нещо са си го качвали пак.

И не знаят ли, че дървото се хвърля с фалц, иначе отскача.

# 865
Обрата как става

# 866
  • София
Ръждавичка губи, защото скоро не е била в близост до Калин Stuck Out Tongue  и Алекс да я наместят на енергийно ниво.

# 867
Хайде обратааа...Муахахахаа

# 868
Как да тича Симона като е толкова напълняла, че крачетата и се трият горе.

# 869
Това е лоста не знам какво е, ама може Павел да се опитва да спаси Ръждето

Леле, има шанс да обърне ....за малко от раз с тоя лост Ръждето

Общи условия

Активация на акаунт