💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 489
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 975
Ръждавичка за жалост е поредният участник, който доказва, че от високо се пада най-лесно. Наистина у мен остана леко горчив привкус от това, че не отпадна от друг явен фаворит за финала като Калин или Траян, ами от може би най-слабия физически състезател на този етап от играта...И все пак Радостина я надигра днес - беше по-концентрирана и методична, а преднината отрано ѝ даде увереност. Хич не ми е симпатична, но този път си спечели честно без намеса на продукцията.

# 976
Значи Радостина, Николета и Сапунджиева остават, а Ръждето си тръгва!
Да не повярва човек.
Сапунджиева заслужава, иначе и на мен ми е тъпо за Ръждавичка

# 977
  • София
Да, защо не дадоха нищо за племето?Поредният фал.

# 978
Не съжалявам,че Ръждавичка отпада, съжалявам,че отпада точно от Радостина. По- добре щеше да е от Николета (по- достойна ми е ).
В крайна сметка въпреки,че е най- подготвената жена, за нея имаше нула предизвикателство в състезанието. Само няколко дни беше на изолатора ( и започнаха да я наричат Мрънкавичка) и все в силното племе, 0 номинации за нея,  най-желаният коалиционен партньор. Не съм изненадана,че психиката й не издържа.

# 979
Или грошове (+анулет + тези на Ръждавичка)  или храна, няма да й дадат и двете ...

# 980
Една закачка само, да победиш Радостина на дълга битка не е за всеки

# 981
  • Варна
Нали е елиминация, на елиминации нищо не дават за племената , само лични облаги

# 982
Вече разбрахме защо тази седмица Ръждавичка е на корицата на темата

И аз си го помислих...

# 983
Как пък не каза нещо за своите хора при жълтите да предаде послание, някаква добра дума ...
Пак за жените, завета на Пекин и дрън-дрън.
Бе това момиче красиво, способно, как някаква доброта някой не и е налял и възпитал.
Нямам думи просто. Дори блатната има повече човещина като гледам вътрешна (не вярвам, че го пиша)
Много ме е яд. Похабен талант направо. Толкова символика имаше в тази битка, че...стената, елиминацията...Лапунов сякаш присъства там и съдбата се намесва за справедливост.
Жал ми е за Дяволчето, наистина Ръждата беше най-силната от жените, ама и Пекин беше силна и Рада я би уж, сега бие Ръждата и става най-силната уж , че и блатна. Този Павел не се умори да го повтаря, сякаш ни промива мозъците да не забравим, та колко и къде е била, що не я пита какво е яла от Томи и с Миро какво са делили.
Бутана е Радостина и Ръждата трябваше да падне. Гледах внимателно къде е уловката и е пипнала продукцията, ама освен дебелото дупе на ръждата друго не видях този път. Килограмите и липсата на тренировки я бутнаха за мен. Няма го и Алекс да ги юрка и да тренират, всичко се е лепяло и ето го резултата. За спортист това е ...недопустимо.
 И защо не дадоха храна или предимство на жълтите ? На капитанска винаги се предлага нещо за племето, а тук само за блатната награди. Тези съвсем се оляха, дори забравиха , че е капитанска битката.

не само че не каза една дума за "приятелите" Калин и Алекс, ами каза на Блатната отрежи им главите.

# 984
За пореден път се убеждавам колко са важни хората, които са около теб. По същия начин , по който Радка плесенясва всичко покрай себе си, Калин и Алекс успяват да дават тласък и късмет.
Точно това и липсваше на Ръждето последните дни. И точно затова искам само светли хора покрай мен.🌞

# 985
  • София
И аз съм в шок и не знам от кое съм по-изненадана - че Радостина би Ръждавичка, или че си я би абсолютно заслужено на тази игра и без никакво побутване от продукцията 😳
Симона дори получи шанс да се върне в играта като накараха Рада да си качва и втората летва и й позволиха да мята качена на гредата, което е в нейна полза. Явно подцени противника и се пренави, случва се, жалко, беше най-добрата жена там, но днес не беше на себе си. Толкова поредни седмици на резиденция видимо се отразиха на формата й.

На Радостина това беше пикът на възможностите, очаквам скорошно отпадане, да видим кой ще захрани с всички тези богатства.

П.П. Някой да направи wellness check на Дяволо 😬

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 22:59 от Lorellin

# 986
  • София
Нали е елиминация, на елиминации нищо не дават за племената , само лични облаги
Ясно, не съм толкова навътре с особеностите на предаването. За първи път гледам от до.
Между другото забелязахте ли защо не падат цилиндрите, като уцелят стойката? Пълни са с пясък, но смятам това за ОК. Трябва да уцелиш целта, а не колеца все пак.

# 987
  • софия
Ех, отпадна ми Ръждето Cry

Гледах Трейтърс днес, та битката малко с превъртане.

Хубави финални синхрони, точно в неин стил. Отчете си грешките, знае че може повече. Ех, разплака се - "наистина ли сама се би? Симонке? "
Поздрави Радостина, призна 'и победата без да търси оправдания за себе си.

Феномен Ръждавичка Blue Heart
Половината ми сърце от С7 Heart

# 988
Малко  встрани от току-що свършилата битка-някой беше писал, че Траян е по-умен от Калин. Ами според мен Калин просто е по-наивен и е дечко още, Траян е по-обигран, най-малкото житейски. Но мисля, че и двамата, заедно с Алекс са достатъчно интелигентни. Ако вярваме на тезата, че продукцията си наглася победителя (уви, всичко сочи натам), аз се чудя как не са преценили правилно предварително Калин какъв потенциал има. Не ги ли оценят психолози преди това? И в тази посока-как не са предвидили, че Мирослава няма грам харизма. Ама предполагам, че хич не им пука.
Калин е доста "алтернативен" и няма да им влзе в образа на победител, който биха разкарвали като панаирджийска мечка, докато Мима изглежда точно толкова сервилна. За мен огромен минус на Мима е фактът, че е влязъл при положение че очаква дете. Що за болезнено амбициозен мухъл трябва да си, за да оставиш жена си сама, точно преди ражането на първата ви рожба. Разбирам да си притиснат от някакви обстоятелства, които налагат отсъствието ти, но тук си е болна амбиция(и обещание за победя явно, което за съжаление ми говори, че наистина този ще го направят победител). А най-наглото е, че продукцията се опитва това да ни го представи за подвиг и ние да цъкаме умилително пред екраните. Лично за мен това е най-огромния минус на Мирослава.
Дино в началото го харесвах, ама много ми опротивя в последните седмици. Много ми простее. Той и Чикагото не е най-острия нож в комплекта, ама изглежда много добричък и не се вкарва в схеми.

# 989
Ех, Ръждавичка, надигра се. Когато си сигурна, че всичко ти е подредено и няма какво да се обърка, точно тогава всичко се обърква. Радостина, колкото и антипатична да ми е, днес се представи наистина много добре. Очаквах от нея да идват молбите за наказания, а то какво стана.
И за пореден път Ръждавичка не оцени чуждата победа, не призна, че друг е бил по-добър от нея, а каза, че сама се е победила, заради ръкавиците. За нея винаги има фактор, който ѝ е отнел победата, а не се прави така. Ето това беше една от причините да не мога да я харесам като човек. Иначе като играч беше страхотна. Пожелавам ѝ много успехи. Нека бъде по-смирена и по-разсъдлива. И догодина си взима кастинг битката. Heart

Общи условия

Активация на акаунт