💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 494
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 960
Мислех,че Николета ще я отупа,но и така става.
Обърка се завета на Пекин,дръж се за Ръждавичка.

# 961
  • тук, на мястото си
Продукцията даде пътя на Симона, не че тя не го заслужи.
Това е заради Лапунов, съдейства да го изгонят и сега дойде нейното време. Всеки, който се забърква с продукцията така, накрая му го връщат солено. Съжалявам, Симона беше единствената, която заслужаваше да влезе във финалите.
Следващите 10 дена до края на игрите ще слушаме колко са велики Мирослав и Радостина. Ще гледаме такива битки как отпадат слабите феномени за назидание на "гладувалите" от бензиностанцията.

Разочарована съм, но не съм изненадана.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 23:16 от Moderator3

# 962
Значи Радостина, Николета и Сапунджиева остават, а Ръждето си тръгва!
Да не повярва човек.

Почетното 10-то място не е лошо за "най-силната жена", нищо че пред нея ще има други 3 жени. Laughing

# 963
  • София
  Дино нещо остава без коалиция

Мисля, че Алекс на една капитанска така се бори със стената. Той се отказа и след това когато имаше стена, каза че ако не се качиш от първия път, след това е почти невъзможно. Ръждавичка, все пак успя, без наказание. Аз бях за нея.

Сега очакваме да видим Рада на кого ще остави богатството -  не че има съмнение. 

# 964
Не знам от кого се е подвела , но тя си беше в основата на коалиции и желанието за гонене на силни играчи , което е част от играта и нейно право.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 23:26 от gerido

# 965
  • София
На Дино физиономията в края на промото Simple Smile Усети, че ще го гази чикагския валяк. Дано жълтите спечелят поне една от номинационните, че вече нямат полезен ход мъжете срещу жените. Жените могат да пратят Калинката срещу Траян и не се знае кой кого.
По повод стената. Като ти е трудно предмишниците се одървят и ръцете не държат. Просто мускулът остава свит и не върши работа. Личен опит. Ръждето се скапа психически там, но пък как дърпаше тия варели - кеф.

# 966
Неприятно ми е да го кажа, но Симона днес беше с най-слабото си представяне за целия сезон. Беше кошмарна и сама се закопа. От друга страна Блатната беше с най-доброто. Не бях виждала такава игра от нея досега.

# 967
Мирка ще ги вземе. Трябва му имунитет. А в последната седмица ще е доста скъп. И сянка.

Орогчена съм. Въпреки, че си обещах да не се ядосвам. И не се. Но, съм орогчена. Много.

# 968
  • Буркина Фасо
редника се уволни.

# 969
От подкаста:
- мислите ѝ били извън терена, мислела за напред (тоест на финала а-у) и за това абсолютно глупаво сложила ръкавиците
- сложила ръцавиците да запазела ръчичките за финала (нейни думи)
- за нея е същото като с ключа

- за Сезам женски сезон- щяло да бъде удоволствие да участва
- друга жена, която би искала за конкурент - Ваня (ест), Пекин, Денислава, Силвия, Анджи

# 970
Много ѝ беше хубаво да се подиграва на Сапунджиева, а сега как ли се чувства, като падна толкова пъти от стената.. Карма из а бич
Vaso liverpooleca хареса това Trollface
Харесвам Ръждавичка, но повече Сапунджиева тя ми е любимка номер 1 и съм съгласен с коментара

# 971
Вече разбрахме защо тази седмица Ръждавичка е на корицата на темата

# 972
Как пък не каза нещо за своите хора при жълтите да предаде послание, някаква добра дума ...
Пак за жените, завета на Пекин и дрън-дрън.
Бе това момиче красиво, способно, как някаква доброта някой не и е налял и възпитал.
Нямам думи просто. Дори блатната има повече човещина като гледам вътрешна (не вярвам, че го пиша)
Много ме е яд. Похабен талант направо. Толкова символика имаше в тази битка, че...стената, елиминацията...Лапунов сякаш присъства там и съдбата се намесва за справедливост.
Жал ми е за Дяволчето, наистина Ръждата беше най-силната от жените, ама и Пекин беше силна и Рада я би уж, сега бие Ръждата и става най-силната уж , че и блатна. Този Павел не се умори да го повтаря, сякаш ни промива мозъците да не забравим, та колко и къде е била, що не я пита какво е яла от Томи и с Миро какво са делили.
Бутана е Радостина и Ръждата трябваше да падне. Гледах внимателно къде е уловката и е пипнала продукцията, ама освен дебелото дупе на ръждата друго не видях този път. Килограмите и липсата на тренировки я бутнаха за мен. Няма го и Алекс да ги юрка и да тренират, всичко се е лепяло и ето го резултата. За спортист това е ...недопустимо.
 И защо не дадоха храна или предимство на жълтите ? На капитанска винаги се предлага нещо за племето, а тук само за блатната награди. Тези съвсем се оляха, дори забравиха , че е капитанска битката.

# 973
  • Варна
Вече разбрахме защо тази седмица Ръждавичка е на корицата на темата
За сбогом 😃

# 974
  • На Изток от Рая
Дино вече не ми е любимец, последните дни много ме разочарова. Чакал Ръждавичка да се върне с грошовете за да попълни бюджета на коалицията /съюза и да им се отворят вратите за финала. Силен участник е, ама май нещо е прихванал от Мирката, който пък има шанс да се възползва от богатството на Радка. Даже няма да се учудя тя да анулира негова номинация 😀

Общи условия

Активация на акаунт