💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 736
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Еееее....
Блатната вещица победи, много ме е яд за Ръждавичка, но днес не беше тя... Наистина сякаш й бяше направена магия. Ходеше зашаматена, пада от стената 5 пъти, варелите й бяха тегави, абе не беше нейния ден.
Ееехххх..язък...

# 901
Майко мила, две секунди й трябваха ....Продукцията се опита да й помогне в случая, няма какво да кажем тук.

# 902
Уау, почти бях сигурна, че накрая Ръждавичка ще успее с фотофиниш. Но сама се би.  Побутнаха ѝ даже малко помощ, ама не стигна.

# 903
Много ѝ беше хубаво да се подиграва на Сапунджиева, а сега как ли се чувства, като падна толкова пъти от стената.. Карма из а бич
Vaso liverpooleca хареса това Trollface

# 904
Въпреки, че не съм фен на Радостина - тя бе по-силна, по мобилизирана и видимо по-добра на терена.
Браво на нея!

# 905
Тия събират всички пари в Радостина,  за да са му подготвени и сервирани на тепсия на мунчо.

# 906
Честно ли .....не вярвах , колкото и да ме дразни сега ме хвана яд. Няма ли някое мазе на изолатора

# 907
  • Някъде там...
Ехх, жалко. Много грешки допусна Симона.
Много, много ме е яд. Това си беше битката на Радостина.

# 908
Всички фенове са отмъстени ⚔

# 909
  • Варна
Ами  според мен съвсем честно си си спечели Радка.
Толкова се пренави Ръждето, че сама се закопа.

# 910
Блатната намаза ските на двете фаворитки за финалите Пекин и Ръждата

# 911
Не сте справедливи. Радка си я би. Ще е жалко, ако и нея я използват за касичка на Мирка.

# 912
Не писах, защото съм в чуденка и двете са ми неприятни.
Ръждавица обаче има качества, но пък е виновна за разпада на феномените, както и за Лапунов-триещите се ръце.
Много неприятен характер, но и блатната е същата.
Какъв парадокс. Пазеше Радостина и изпрати на заколение Лапунов без вина, отделно сега минава по кървавите му следи.
Дебела е станала Ръждавичка, много килограми е качила.
Лапунов на капитанска елиминационна, Ръждата същата съдба. Само дето нейното си е ...съдбата я наказва.
Жалко, силен играч, не ме дразни че вика на игрите, това е емоция, хъс, желание за победа. Но предателствата към своите -тя не пожали никой , надменна....и накрая пак за жените, пак за другите, а не за своите. Не знам какво да кажа, няма лъч надежда за промяна в това момиче.
Жалко и сбогом на Ръждата.

# 913
Ама си е права, че се закопа САМА. Не Радостина я би а нейният страх, паника и тъпа игра. Беше се предала и започна пак да играе само като настигна. Изтегли последните варели сякаш бяха от стеропор а преди това се влачеше като вчерашен сопол.

Направо срам Ръждавичке, тая битка можеше да я вземеш лесно.

# 914
  • София
Ами... щеше да е нечестно да спечели тя, като Радостина я води цялата игра. Жалко, че решиха да е елиминация. И това обяснява, че Ръждавичка не ходи с другите по срещи, яд я е на нея си. И че отпадна така, а не на номинация. Много жалко. Но сама се прецака.

Общи условия

Активация на акаунт