💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 949
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 1 125
Може ли някой да сподели какво точно е казала Ръждавичка за параолимпийските игри понеже съм го пропуснала?

# 1 126
Изгледах Подкаста със Симона.
Вече разбирам защо много хора не я харесваха като човек. Тоя Подкаст ми отвори очите за нея.

Нещо различно ли се видя от това, което показа вътре? Защото човешкото, поне за мен, винаги е било с голяма въпросителна и в самата игра.

# 1 127
Не съм ви изчела още, но гледах подкаста с Ръждавичка. Много неприятно момиче. Другите излизат от игрите с някакви поуки, научили уроци за живата си, за себе си, тя - нищо. Ивайло на 40+ научил нещо, тя на 23 явно знае всичко. Няколко месеца след края тя продължава да не може да се види отстрани. За нея няма нищо нередно да обясняваш пред камера колко прост е човек, когото познаваш от 2-3 дни, а след това да го наричаш брат. Алекс я бил дразнил, но нямали директен сблъсък. Да, само на синхрони го нареждаше. После бил баща. Били се сближили с Наталия в изолатора. Защо ли? Там остана без приятелката си и имаше трудни моменти и кой да и подаде ръка, тази, която навикваше и нападаше. Въртя, сука, не можа да обясни за Лапунов. Ваня и каза, че Лапунов се е предлагал за капитан, тя "ама не било категорично". Много, много неприятна и неблагодарна. Има късмета, че попадна на ХОРА и всичко и прощаваха. От егоцентризъм не вижда по-далече от носа си. Призна си, че и било неприятно да даде грошовете на Наталия /иначе много близки/. Призна, че мислила колко ще е богата на финалната права и затова не била концентрирана в битката с Радостина. Имала е 3 месеца да се отърси от играта и говори по този начин. Даже не осъзнава как се излага.

# 1 128
Феномени бяха силни и сплотени благодарение на Алекс, Чикаго, Калин  и Лапунов. Тези четиримата са толкова далече от схеми и коалиции, че се чудя дали са гледали предните сезони. Всички придошли се опитаха да разядат и разединят отбора отвътре
Алекс не е толкова далече, но той искаше да се държат коалиционно силните играчи. Защо накрая реши да стреля и той срещу Чикагото ми убягна. За другите трима съм съгласна, че се раздаваха за племето и за играта и не си правеха сметки. В момента, в който Радостина влезе в синьото племе, сякаш ги отрови.
Аз пък друго си спомням. Когато коментираха с Ръждата за номинации и тя каза, че ще гласува за Чикагото, Алекс й заяви, че той за Чикагото няма да гласува, а за Сапунджиева.

# 1 129
  • Bayern
Като ви чета тези, които сте изгледали подкаста, виждам че Симона вместо да си вземе поука от отвратителното си представяне, ми тя надградила.... Жалко, тази е безнадежден случай !!!

# 1 130
Изслушах и аз подкаста със Симона, колебаех се през цялото време, дали я харесвам или не, след подкаста вече категорично не. Няма разумно обяснение за Лапунов. Ваня се опита да разбере аргументите за "скатавката", но са си само в главата на Ръждавичка. От моята перспектива разбрах следното - Наталия ѝ станала страшно близка, след отпадането няма чисто женска емоционална подкрепа, която да ѝ повтаря, че е най-добрата и решава, че виновен е Лапунов, защото е говорил с нея, че няма смисъл да влачат котвите. В същото време е дала грошове на Наталия, защото е щяла да ѝ бъде длъжница в бъдеще. И не е харесала Ивайло, защото бил тих, не говорел много и припознала себе си в него и е решила, че трябва да се пази точно по тази причина, не знаеш какво ти крои зад гърба. Противоречив характер, може би и тя не се разбира винаги.
Сапунджиева също ли е от сектата на Михаела или била ли е в някакъв момент с тях в тренировки, ако някой знае?

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 13:36 от sunrise_sunset

# 1 131
Калин в ИГ: "- Жълтото е готино...ама синьото си беше синьо. Каквото - такова. Краят на играта наближава."

И за мен, като за Калин, най-хубавото в тоя сезон беше в синьо. Най-яката 1-ва фаза, най-любимото племе, най-красивите за сетивата сини битки, Ф4 Forever.
И най-великолепния Калин на всички сезони. 💙💙💙

#СезонанаКалин#!

Много тъжно ми звучи този пост Sad

Е, не може да не съжалява, че от продукцията са го препънали така.

Само не разбирам къде вижда нещо готино в жълтото. 🤔 Освен, че той самия е готин дори и в жълто 😇

# 1 132
Не съм ви изчела още, но гледах подкаста с Ръждавичка. Много неприятно момиче. Другите излизат от игрите с някакви поуки, научили уроци за живата си, за себе си, тя - нищо. Ивайло на 40+ научил нещо, тя на 23 явно знае всичко. Няколко месеца след края тя продължава да не може да се види отстрани. За нея няма нищо нередно да обясняваш пред камера колко прост е човек, когото познаваш от 2-3 дни, а след това да го наричаш брат.

Oo, да, тя наистина яко хранеше Калинката, че не можел да мисли. Пълна смехория. Най-мислещият, кадърен и адаптивен човек в играта. Blue Heart

И да, както и предполагах, липсата на самокритика и нежеланието да се учи са част от природата ѝ. Никакъв шанс за промяна...

# 1 133
Изгледах Подкаста със Симона.
Вече разбирам защо много хора не я харесваха като човек. Тоя Подкаст ми отвори очите за нея.

Само да вметна, че си има гадже.
Какво имаш предвид?Видях само части от каста .Тепърва ще го гледам целия .

# 1 134
Аз пък за пръв път я харесах. За мен беше доста откровена. Извини се на Наталия. Хареса ми, че дава шанс за второ впечатление. На Лапунката е била обидена за отпадането на Нати. Има си кусури, ама като че ли за пръв път видях и много от качествата й. Определено би ми било интересно да я опозная повече. Доста многопластово човече ми се видя.

# 1 135
  • Bayern
Ф4 Blue Heart Blue Heart Blue Heart Blue Heart Истинските! Достойните! Добрият пример!!!

# 1 136
Не я харесвах Ръждавичка заради поведението и характера и ,което доста омаловажаваше поне според мен представянето и в игрите.Не ме е яд ,че отпадна,защото се беше взела за недосегаема.Яд ме е че отпадна от Рада и сега тя се е взела за непобедима
Но,Ръждавичка е стана буквално кръгла на тази резиденция,което също е фактор.Доста кила е трупнала
Обаче се притесних най нече за Дяволчето

# 1 137
  • Bayern
Не я харесвах Ръждавичка заради поведението и характера и ,което доста омаловажаваше поне според мен представянето и в игрите.Не ме е яд ,че отпадна,защото се беше взела за недосегаема.Яд ме е че отпадна от Рада и сега тя се е взела за непобедима
Но,Ръждавичка е стана буквално кръгла на тази резиденция,което също е фактор.Доста кила е трупнала
Обаче се притесних най нече за Дяволчето

Дяволо ще й посвети една корица и една анкета и ще му олекне

# 1 138
Моето пътуване назад във времето продължава. Blue Heart

Първи съвет на сините и Калинката е нахранен със 7 номинационни гласа защото не може да играе футбол. Grin Тъжен е, но знае че е справедливо.

# 1 139
Калинката обича да дава надежда (написал го е в отговор на закачка от негов приятел):

А, дано, Калински. Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт