💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 947
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 110
Определено продукцията искаше жена финалист в топ 3 и виждаше в тази роля Ръждавичка. Очаквах някаква нагласена битка, че да загуби от Радостина. Но Радка си я би съвсем честно и систематично. Първо мислехме вкъщи, че са дали 3 топки на Рада и 2 на Ръждето, ама не. Ръждавичка явно беше решила, че победата и е в кърпа вързана и в момента, в който видя, че може и да отпадне се паникьоса и тотално изгуби контрол над битката. И накрая дори не можеше да поздрави Радостина. Трябва да се приземи малко това момиче и да се научи да губи. Не може да излизаш на елиминация и да мислиш вече за финала и там какво ще е и как да пазиш ръцете. Като е искала да се пази за финал, много лесно щеше да е да остави капитанството на мъжете. Не беше застрашена. Но тя искаше хем да се докаже, че може да бие Пекин, хем да вземе грошове. Еми, разочарована съм, че няма да я гледаме във финалната седмица, но не ме е яд и не ми е жал за нея.

# 1 111
  • София
Определено. Онзи ден, когато Дино подвикваше на Траян да приготви филия и за "шефката", ми направи впечатление, че Сапунджиева ядеше мюсли или нещо подобно. Явно повече си спазва режима.

Да, ама Сапунджиева, за разлика от "колежката" си, не дебелее. Явно зависи и КАКВО ядеш.

# 1 112
  • Bayern
Симона , ако беше останала на един предстоящ съвет щеше да доочерни образа си . Не  знам с какви очи и с какви доводи щеше да номинира Чикагото.  Понеже при нея лисва емоционална връзка с другите съотборници, тя щеше да играе с жените, защото така й е по-изгодно . Тези, които се опитват да ни втълпят, че щяла да играе с ''тати'' и ''бати'' , се опитват да й очистят образа и сами не си вярват.
Генералшата имаше спешна нужда да слезе на земята! Не е зле да прочете всички критики по нейн адрес и си вземе поука, не е късно да се очовечи

# 1 113
Калин в ИГ: "- Жълтото е готино...ама синьото си беше синьо. Каквото - такова. Краят на играта наближава."

И за мен, като за Калин, най-хубавото в тоя сезон беше в синьо. Най-яката 1-ва фаза, най-любимото племе, най-красивите за сетивата сини битки, Ф4 Forever.
И най-великолепния Калин на всички сезони. 💙💙💙

#СезонанаКалин#!

# 1 114
Аз си припомням как никой не искаше Ръждавичка в племето си в началото, освен Феномените, които не ги беше страх от амулети, имунитети и грошове, а просто искаха силни играчи и битки. Жалко, че Симона го забрави това в един момент и жалко за разбитото от продукцията синьо племе Феномени!

# 1 115
Ръждавичка гледам паднала от блатната кралица, страшилището на арената- Радостина. Интересно, как това се вписва в абсурдния наратив на няколко """специалисти""" тук, че била най- силната жена за всички сезони?

# 1 116
Определено. Онзи ден, когато Дино подвикваше на Траян да приготви филия и за "шефката", ми направи впечатление, че Сапунджиева ядеше мюсли или нещо подобно. Явно повече си спазва режима.

Да, ама Сапунджиева, за разлика от "колежката" си, не дебелее. Явно зависи и КАКВО ядеш.
Мда, още повече, че Ръждавичка веднъж не я видях да тренира на резиденцията, защото явно е заета с тактики кой да сготви. Докато Деси редовно я даваха как прави разни тренировки. Тя няма и грам сланинка по тялото си. Имайки предвид с каква преса дойде, вероятно знае какви режими да спазва, за да изглежда по този начин. Такъв релефен корем с ядене на филии не се прави.
И изобщо от всички жени във формата тя ми е най-симпатичната. Просто много съжалявам, че е твърде емоционална и не може да покаже максимума от себе си. Тя беше и единствената, която истински се замисли и разстрои, когато ѝ предложиха да предаде хората, с които дружеше ( когато Шопа ѝ вкара оферта). А именно Николетка, която няма човек, когото да не изпорти. Поредното доказателство, че съвестните и добри хора не стигат много напред в тази игра.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 11:56 от Novariel

# 1 117
Ако това е било просто кадър сложен между други кадри, където се говори за Лапунов примерно, имам някои съмнения, че се отнася за него Grinning
Аз нямам съмнение. На Симона и липсват не само вътрешна устойчивост, а елементарни морални устои. Какви "брат" и "баща" са и Калин и Алекс, като завеща на Радка да ги изчисти? Изобщо не ми е интересна как минава обръчи над вода- това всяка средно интелигентна маймуна го може. Симона е гнила като човек, от това, което видяхме. И за мен това е непоправимо. Тя си има някакви конструкции в главата колко е велика. Но да падне до това снощи на елиминация да иска "наказание"? Ами откажи се- кажи си, че не ставаш. И не искам да я виждам повече по ТВ или където и да е. Да не трови хората с негативизма си.
Да бе, да, баща Grin Тя и на Алекс се подиграваше, даже веднъж го изтипоса на синхрони, как и разправял бил за неговите любовници. Това е недопустимо, човека в личен разговор споделя нещо, тя после пред цяла България да си го разкаже.
Това за любовниците беше за Ивайло.

# 1 118
  • Bayern
Феномени бяха силни и сплотени благодарение на Алекс, Чикаго, Калин  и Лапунов. Тези четиримата са толкова далече от схеми и коалиции, че се чудя дали са гледали предните сезони. Всички придошли се опитаха да разядат и разединят отбора отвътре

# 1 119
Феномени бяха силни и сплотени благодарение на Алекс, Чикаго, Калин  и Лапунов. Тези четиримата са толкова далече от схеми и коалиции, че се чудя дали са гледали предните сезони. Всички придошли се опитаха да разядат и разединят отбора отвътре
Алекс не е толкова далече, но той искаше да се държат коалиционно силните играчи. Защо накрая реши да стреля и той срещу Чикагото ми убягна. За другите трима съм съгласна, че се раздаваха за племето и за играта и не си правеха сметки. В момента, в който Радостина влезе в синьото племе, сякаш ги отрови.

# 1 120
  • София
Калин в ИГ: "- Жълтото е готино...ама синьото си беше синьо. Каквото - такова. Краят на играта наближава."

И за мен, като за Калин, най-хубавото в тоя сезон беше в синьо. Най-яката 1-ва фаза, най-любимото племе, най-красивите за сетивата сини битки, Ф4 Forever.
И най-великолепния Калин на всички сезони. 💙💙💙

#СезонанаКалин#!

Много тъжно ми звучи този пост Sad

# 1 121
Гледах на запис сутринта,след като прочетох тук,че Ръждавичка е спечелила.
Колкото и да не харесвам Радостина,не мога да не призная,че заслужено спечели. Определено й помогнаха съветите на Алекс как да минава гъбките. Донякъде имаше и доза късмет,че Ръждавичка се забави на стената. Но Радостина беше друга снощи, успя да се събере и да се концентрира след шока от изявлението на Павел,че битката ще е елиминационна. Моите адмирации да което!
А Ръждавичка  трябва да си е взела поука,че
човек не трябва да се самозабравя. Това,както и дългият комфорт на резиденцията и прекаленото плюскане, й идядоха главата.

# 1 122
  • Bayern
Алекс не е толкова далече, но той искаше да се държат коалиционно силните играчи. Защо накрая реши да стреля и той срещу Чикагото ми убягна. За другите трима съм съгласна, че се раздаваха за племето и за играта и не си правеха сметки. В момента, в който Радостина влезе в синьото племе, сякаш ги отрови.
Симона в един разговор се опита да го убеди , че трябва да стрелят по Чикаго, Алекс беше категоричен , че не е в негов стил да стреля по силни играчи. Алекс не се съгласи да стреля срещу Чикагото.

# 1 123
Изгледах Подкаста със Симона.
Вече разбирам защо много хора не я харесваха като човек. Тоя Подкаст ми отвори очите за нея.

Само да вметна, че си има гадже.

# 1 124
Много тъжно ми звучи този пост Sad
Да, сякаш ни подготвя за финала. Cold Sweat

Общи условия

Активация на акаунт