💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 805
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 155
Сега ще чакам да видя и дали Неделчо и Туджаров ще си спазят "заплахите" да няма серия за Игрите ако Ръждавичка отпадне.

Като цяло, предвид че All Stars не вярвам да видим поне още 1-2 години (минимум, че те играчите от първите сезони имам съмнения да искат да влязат след като са минали 10 години, но ще видим), Ръждавичка може да е порастнала малко, особено емоционално. И да стигне много напред.

# 1 156
На мен ми беше странно как обясняваше, че не е знаела името на Калин първата седмица, бил фантом за нея, а малко по-нататък в епизода говореше как с Калинчо от ден едно си свикнала да работят заедно, да си говорят...

Това всъщност е най-основният проблем на Ръждавичка - устата значително изпреварва мисълта. Тя не изгражда цялостно мнение за хората докато ги опознава, а е изцяло реактивна в най-примитивния смисъл на думата. Щом нещо не ѝ пасва сега, в този момент и нарушава комфорта или плановете ѝ, тя е готова да смени плочата за десет секунди. Да не ти е такъв човек в живота, че лошо ти се пише. Рева за Чикагото, после не иска да играе с него, а се доверява на Дино и Траян, с които е прекарала три дни. Същата формула приложи и когато дойдоха Николета и Рада при Феномените. Забрави подкрепата на своите и се обърна срещу тях. Наталия - не става, слабо звено, котва, дразнеща, после пък стана уникална. Гордиенко - залюбена и разлюбена за две седмици. Алекс беше ужасен и слабак, после пък стана баща. Калин беше прост - после вече стана "умен, не само силен".

Явно няма последно при нея, всичко е предпоследно, в зависимост от това от коя страна на леглото е станала сутринта...

# 1 157
Изгледах Подкаста със Симона.
Вече разбирам защо много хора не я харесваха като човек. Тоя Подкаст ми отвори очите за нея.

Само да вметна, че си има гадже.
Търпение му желая на младежа с нея. 🤣

# 1 158
Ръждавичка е най-смелата жена за всичките 7 сезона.
Иска да ходи да се бие на крачка от обединението, където има толкова много хора, които искат да играят с нея. Има Анулет, но се е прицелила и в грошове. Мисли с 2 хода напред както каза Миро.
Сега ще прибере огромния пай награда. 250 гроша от Радка, тя има 50 и стават общо 300. 💙🙂

Точно така стана.Още една успешна прогноза😜Какво стана с най-най- комплексната жена за всички сезони, дето никой не може да я бие на трасе?Накрая я би Радостина, която вече не помни от кога е на изолатора.
Недей да злобееш, ти таква прогноза  не можеш да дадеш, защото нямаш изгледани хиляда риалитита и набито око.

# 1 159
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сигурна съм, че никой, включително ние и гейммейкърите, не очакваше това племе да стане най-впечатляващото в историята на Игри на волята. Убедена съм, че са им сложили името Феномени за подигравка, а се оказа, че им пасна като ръкавица. Толкова различни, а така сплотени.
Така е, но ако зависеше от Ръждавичка, щяха да са като останалите племена - разделени на коалиции. Тя се съюзи и коалира с Гордиенко от самото начало.
Мъжете бяха тези, които просто искаха да играят играта и им беше  важно да са сплотени - Калин, Лапунов, Алекс, Чикагото. Те направиха племето такова, каквото беше и каквото го видяхме. Пред очите ни се напаснаха тези разнородни и толкова разнопосочни характери, позагладиха ръбовете, станаха по-приемащи, разбиращи и толерантни, наистина се видя израстване и промяна у всеки един.
Самата Ръждавичка ако беше попаднала при Завоевателите или при Лечителите, щеше да има коренно различна игра. То си личеше, че я влекат коалиции и завери. Щеше да е в общия хайп "Разделяй и владей" и "Прецакай другарчето". Щеше да е като близначка на Радостина и Пекин.
Тя дори и във Феномените успя доста успешно да покаже тази си страна с поведението си към Лапунов, Чикагото, Деси. С това, че предпочете да се съюзи с двете руси клявки, вместо да остане вярна на собствените си съотборници. Опитваше се да тъче на два стана и да се подсигури от всички страни. А в същото време Калин и Алекс й бяха братчето и таткото, но явно това не е достатъчно, за да бъдеш лоялен.
На думи го докарваше колко са й близки и колко е с тях, но понякога се изпускаше и проличаваше друго, а и действията й невинаги потвърждаваха казаното. Абе силна на терен /въпреки че напоследък не показваше нищо кой знае колко особено/, но много кофти характерче. Надявам се сега като се види отстрани, да си наложи някаква авторефлексия и да поработи над себе си. Още е много млада, има накъде да се развива, не всичко е изгубено.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 15:47 от Reinа

# 1 160
  • София
Идвам да разведря малко настроението с любимо мое meme-че от неравната битка на Мастагарков срещу пироните в сезон 5 🤣

Ако ще сравняваме уменията им с Калин за… коване, ясно е кой не очакваме да има проблеми в тази област 🙈

# 1 161
Така като чета коментарите,доста голяма част от пишещите тук не страдат,че Ръждавичка е отпаднала и няма особено добро мнение за нея

# 1 162
Сега, ако се абстрахираме от чувствата си към Ръждавичка (независимо положителни или отрицателни), хвалбите за Радка, дето така обилно се намазаха тук, че видиш ли победила заслужено в честна битка, справила се добре въпреки трудностите до тук и бла, бла, бла....не на нас тия.

Нито сме плиткоумни, че да не можем да свържем едното с другото, нито сме късопаметни, та при едната победа снощи да забравим коя е Радка, какво може и за какво се бори, дет се вика. Ми нали го гледаме, чуваме, мислим цял сезон.

Независимо дали харесваме или не Ръждавичка, за всеки поне с над базовите когнитивни способности е ясно, че не съществува реалност, в която Радка блатната вещица (по Павел) ще победи Ръждавичка точно на това трасе, па ако ще и по-дебела (ако трасето не е пипнато, разбира се). Освен ако Ръждавичка не иска това. Какви са мотивите (лична воля, роля в програмата 🙂) няма никакво значение. Така че хайде да не подценяваме и себе си включително с анализи как изведнъж за тая битка Радка задобряла рязко, пък Ръждавичка напълняла и се паникьосала - и тя така рязко 🤣. Ръждавичка паникьосана от стена за катерене - след десетки катерения преди, в някои битки по три пъти, и след 2 месеца с Калин...да, бе, и един мармот завива шоколад 😄.

Изпълни възложената и роля Ръждавичка, е, при паданията не съвсем достатъчно артистично, личеше си, пък и по едно време се вбеси, че се налага почти да спре да се движи, за да и се получат нещата на Радка. Към това прибавете и монтажа и хоп - Радка най-силната жена. ПрипадВам направо 🤪.

Такаааа, продължава разстилането на червения килим към победата на богопомазания от Вито фикус. Намаза той кънките на Ръждето (спомнете си разговора между Фикуса, Траян и Дино). Нали ни е скъпия скатавка-стратег на сезона Мирко.

Това горното само в интерес на обективността по отношение на блатните го казвам. Те, както се разбра, са помазани от продуцентите, и изхождат от "правилните" среди отвън.

Краят наближава, както каза Калин.

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 15:29 от MikasaA

# 1 163
Така като чета коментарите,доста голяма част от пишещите тук не страдат,че Ръждавичка е отпаднала и няма особено добро мнение за нея

Беше така през целия сезон и може още много да се каже, но няма смисъл. Имам чувството, че се обираме малко в тази последна тема, от съпричастност към домакина най-вече, но наистина няма много страдащи.

# 1 164
  • В Града на липите
Така е, но ако зависеше от Ръждавичка, щяха да са като останалите племена - разделени на коалиции. Тя се съюзи и коалира с Гордиенко от самото начало.
Да, но не зависеше. Хубава, лоша… решила съм да не я хейтя много. 😁
Всички знаем кои са в основата Феномените да са това, което бяха. Но не мога да я изключа с всичките ѝ кусури, нито да си представя племето без нея. Всеки допринасяше със своя цвят и нюанс. А и все още не съм чула нито една лоша дума от нея за Алекс и Калин. За тях тя беше от семейството, въпреки че я бяха разчели много добре. Просто всяко семейство си има черна овца — да речем, че в случая това беше тя.

# 1 165
И аз идвам с разведряване. Един от любимите ми моменти в Сезона.

# 1 166
А Миро направи ли ви впечатление като коментираха заедно с Дино и Ръждавичка битката от предния ден и Симона попита Дино, защо не я е оставил да заема поста със стрелбата, Миро как се включи, че видиш ли Десислава трябвало по- категорично да се заяви, а не да мънкала "мога и аз". Joy Най- големия мънльо, дето за цял сезон оня ден за първи път каза, че нещо може да свърши, търси кусур в Сапунджиева, която смятам, че достатъчно твърдо и категорично заяви, че би могла да вземе поста. Сега, като другите 4ма се правят, че не те чуват или директно казват как и със счупена ръка нямало да те оставят да си ти, какво правиш? Освен да се беше тръшнала с рев на земята, размятайки крайници във всички посоки и, крещейки "искам аз" като 3 годишен тодлър, дали щеше да му се стори достатъчно категорично на Миро.

# 1 167
Ръждавичка никой не мисли за свой и да е лоялна. Факт още с идването на онези двете в племето им. Веднага почна да се присламчва, да се договаря против своите без някаква причина, особено да е застрашена.
Как обаче реагира към Гизи и после към Сапунджиева? Не понасяше ни една от двете, за коалиция с тях изобщо не помисли, а те нали са жени и е за женска такава? Напротив, нямаше момент да не ги захапе.
Тя не е ни за женска ,ни за мъжка коалиция. Нито има лоялност, нито ще се промени (първите 7 години отдавна ги е минала, това си е заложено при нея)
Всичко беше направено Ръждавичка да победи и вземе парите на Блатната. Само че, не стана. Първо защото тя играе с протежето Миро вече и е с него в коалиция, която става силна след обединението. Не мисля, сигурна съм, че щеше да отсвири Алекс и Калинчо, оставете какво говори. Нито Чикагото и е мил, нито Лапунов , защо Алекс и Калин да са различни, пък и бедни. Целта беше да се захранят с пари Миро и Ръждавица , а Дино щеше да изгори в удобен момент. Така хем жена бутат напред и е генералка, принцеса и не знам какво си, а покрай нея вирее и Мирчо до финала. Всички доволни. Да, ама не стана, сега ще мислят как все пак парите да отидат при Миро. Видя се как Павел беше шокиран, накара Рада да качва пак лоста, затвори си очите къде Ръждата се покатери да мята и още...
Ръждата мина халките, ама там няма нужда от кардио толкова (както Дяволо пише), а сила и тя я има. Отделно ръцете са и силни и не пречи, ама на стената е по-трудо, на гъбките също, въздухът и не стигаше при обиколките вече. Тя е толкова натежала, коремче, крачета триещи се, не приличаше на себе си. Лапунов излезе доста преди нея и сподели, че щом се е прибрал е взел палатката и в планината на глад, мускулната му маса била се стопила или нещо такова обясняваше, иначе на килограми същия уж излезнал.
Сега ще мислят как богатството да стигне при Миро  и да замажат нещата.
А Ръждавичка няма да си промени характера. Няма как това да стане, а и тя не го желае.

# 1 168

Случайно видях старо клипче на Фифо от кастинг битки и негови хора за сезон 6 ,и това не е ли жабка?😄
Явно първо през него е минала преди да отиде при Михаела.(ако разбира се е тя,но на нея ми прилича😁)

# 1 169
Красота в жълто Yellow Heart Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт