💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 464
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 990
Или грошове (+анулет + тези на Ръждавичка)  или храна, няма да й дадат и двете ...
Тези 100 гроша трябваше да и ги дадат, но тя да избере грошове или храна (предимство ) за племето.
Те изобщо не я попитаха, направо и ги даде Павел.
После и каза да вземе и на Ръждавица грошовете , а анулета как така се появи не разбрах.
Трябваше за тези 100 гроша награда да я питат какво иска, а не го направиха -пари или нещо за племето. За него не стана дума изобщо.

# 991
Сама се би Ръждавичка, можеше да не се натиска толкова за това капитанство, но пусто, все да е тя отгоре. И няма да забравя онова потупване на ръцете след отпадането на Лапунов, ами животът е колело, бумерангът винаги се връща.

# 992
Как пък не каза нещо за своите хора при жълтите да предаде послание, някаква добра дума ...
Пак за жените, завета на Пекин и дрън-дрън.
Бе това момиче красиво, способно, как някаква доброта някой не и е налял и възпитал.
Нямам думи просто.
Лапунов сякаш присъства там и съдбата се намесва за справедливост.

не само че не каза една дума за "приятелите" Калин и Алекс, ами каза на Блатната отрежи им главите.

И аз нямам думи. Чудесно го казахте за добротата... И да. Да е жива и здрава, достави голямо удоволствие с играта си, но беше добра в рязане на приятелски глави. Тъжно...

# 993
Няма нищо общо с Лапунов отпадането на Ръждавичка Те си бяха опоненти. Но загърби най-близката си приятелка Гордиенко , заради точно тази стена. Тогава мен лично ме разочарова , при това демонстративно с изнасяне от стаята. Провидението за това и го връща . Но да яд ме е , исках още да я гледам.
Да изхвърлят Алекс и Дино и да се успокоя. Може и да пропусна финала

# 994

Много ме е яд. Похабен талант направо. Толкова символика имаше в тази битка, че...стената, елиминацията...Лапунов сякаш присъства там и съдбата се намесва за справедливост.

Той го е сънувал. На срещата с Гала разказваше за осъзнатите сънища Simple Smile

# 995
  • Буркина Фасо
Ръждата тръгна да забогатява и за това се предложи за капитан. не очакваше елиминация. иначе за нищо на света не би се предложила. сама на многостепенна игра тя не е така силна както се опитват да я изкарат. при първи неуспех на даден елемент и тя  вече е отпаднала. ако беше се явила преди време на някоя номинационна нищо чудно да беше отпаднала отдавна. не е най-силната жена в този сезон. доказано !!!

# 996
Малко да си оправим вкуса от днес. На утрешното промо, Ралица казва ,,омръзна ми от твоите глупости". Да се обзалагаме ли към кого е отправила тези думи? Аз залагам на Чикагото, сигурно пак е сбъркал веднага. Satisfied

# 997
Ръждавичка сама се би, но ако продукцията не се намесваше досега, нямаше да я има тази битка. Нито Радка, нито Мирка. То не бяха 2 минути, сянка, чадъри, няма да играе "щото те избират- правила"  и какво ли още не. Затова е горчиво.
Иначе, да. Днес не се намесиха. Уж.

# 998
Ръждавичка е най-смелата жена за всичките 7 сезона.
Иска да ходи да се бие на крачка от обединението, където има толкова много хора, които искат да играят с нея. Има Анулет, но се е прицелила и в грошове. Мисли с 2 хода напред както каза Миро.
Сега ще прибере огромния пай награда. 250 гроша от Радка, тя има 50 и стават общо 300. 💙🙂

Точно така стана.Още една успешна прогноза😜Какво стана с най-най- комплексната жена за всички сезони, дето никой не може да я бие на трасе?Накрая я би Радостина, която вече не помни от кога е на изолатора.

# 999
Ръждавичка се надигра сама. Онова недоразумение просто си завърши играта без груби гафове. Жалко. Истината е, че явно понатежа в тази резиденция, а победите я накараха да се възгордее повече от нужното. Много ме е яд, защото е харесвах и я харесвам. Мисля си, че играта беше направена за нея. Сега Радка, отрупана с пари и амулет, ще се поразходи като примамлива плячка до другата седмица. И онзи другият мрънкащ нещастник ще се облагодетелства. Гадост просто!

# 1 000
Гледах със закъснение, та сега вече ще въздъхна. Ами права е Ръждавичка - сама се наигра. Жалко, беше интересен състезател на арената.

Аз друго се чудя - Павел има ли норматив за издрънкани глупости в един епизод? Тоя човек направо си заработи коледния бонус на тоя двубой! Дано не му подновят договора за следващия сезон, ако изобщо се мина да го гледам.

# 1 001
Би я Блатната , но ръждата сама си е виновна. Пуста лакомия за храна и алчност за пари. В останалото време гради стратегия как да прецака другарче. Какъв опонент е бил Лапунов, като само дето не я носеше на ръце. То Чикагото го направи, ама му заби мишената и на него. Зад никой от своите не застана, почна от Лапунов защото беше доста силен, самостоятелен, близки с Калинката, отделно я жегна женското достойнство с вниманието към Гизем. Никакви опоненти не са били. Нищо лошо не видя от племето си, нищо не направи за тях в резиденцията, не показа грам внимание , някакъв жест (освен два намачкани банана) Не само това, ами се подиграваше , че и готвят, прислужват, нарочно си оставяла чиниите на масата и ставала. Това....да съм там щеше да види едни генералски пагони как падат и как се решат коси.

# 1 002
Малко да си оправим вкуса от днес. На утрешното промо, Ралица казва ,,омръзна ми от твоите глупости". Да се обзалагаме ли към кого е отправила тези думи? Аз залагам на Чикагото, сигурно пак е сбъркал веднага. Satisfied

И Дино беше тотален Покемон на промото, заради Калин и него ще гледам утре Grinning

# 1 003
Ръждавичка е най-смелата жена за всичките 7 сезона.
Иска да ходи да се бие на крачка от обединението, където има толкова много хора, които искат да играят с нея. Има Анулет, но се е прицелила и в грошове. Мисли с 2 хода напред както каза Миро.
Сега ще прибере огромния пай награда. 250 гроша от Радка, тя има 50 и стават общо 300. 💙🙂

Точно така стана.Още една успешна прогноза😜Какво стана с най-най- комплексната жена за всички сезони, дето никой не може да я бие на трасе?Накрая я би Радостина, която вече не помни от кога е на изолатора.
Ей натриването носа на Дявола , радост по -голяма и от отпадането . Вие вярвате ли , че Рада в някоя вселена е по-силна от Ръждето и щяхте ли да заложите нещо ценно на това Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 004
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е, това с второто хвърляне беше почерпка за Ръждавичка. Досега винаги, като бутнат нещо са си го качвали пак.
Напротив! Досега винаги за 7 сезона, съборено нещо спира да се брои и трябва да се вкара пак. Особено пък на това препятствие. Единственото изключение бях торбичките в предната елиминационна битка.

За мен Ръждавичка сама се победи днес. Първо се притесни, че битката е елиминационна, което сериозно я разконцентрира и допусна няколко грешки като тази да се катери с ръкавиците. Оттам пък се сдуха, даде си сметка, че много се забави и Радостина натрупа предимство, и някак като че ли се предаде и примири, че ще отпадне. След паданията на стената не беше себе си през цялото време. Някак изгуби хъс и нямаше искра, изглеждаше много изморена и тромава, спря да си дава зор. Чак като започна да настига Джаба, си даде сметка, че може да обърне играта и се стегна, но... малшанс накрая на стрелбата.
Радостина вече няма да има мърдане, нагрухтяна с толкова грошове, аНулет и капитански гласове. Тази да не е любовницата на Вито? Голямо бутане, голямо нещо!
Даже най-добрата й приятелка и вярна съюзница не й повярва първоначално, че е успяла да победи Ръждавичка.

П.П.: А защо Феномените не знаеха кой е капитан на Безименните? Нали вчера имаха териториална битка и видяха. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт